פורסם 2004 במרץ 1221 שנים אני צריך למחשב של בן דוד שלי מאווור+סינק+משחה למעבד AMD 1900+, סוקט A אם אני לא טועה. צריך להיות שקט ויעיל. המאורר+סינק המקוריים של AMD גרוע רצח, הגיע אתמול ל-80 מעלות (!). כאשר המעבד רץ בטמפ' רגילה בסביבות 55 מעלות. המארז הוא של ENERMAX, מאוורר כראוי. ניתן לחרוג טיפה מה-200 ש"ח...אם זה הכרחי המחשב הוא: AMD 1900+ @ 1.6 (ללא OC) Gigabyte 7VRXP+ rev.2 מעדיף לרכוש מזיגזג (משם נקנה המחשב). תודה ליועצים.
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים מבחינת ביצועים כן בהרבה! ובהתחשב בכך שאתה באובר קלוק בהחלט הייתי ממליץ לך על ה-ALX800 עם אנרמקס עליו..או אם זה חורג מהתקציב אז את הולקנו 12..
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים מחבר ציינתי שאני לא ב-OC, המהירות של ה-1900 הינה 1600. וגם ניסיתי להעלות יותר(לא הכי הלך, אבל זה לא קשור לפה), אבל לא נראה לי שיהיה OC מתוכנן לעתיד...אולי...כמה שהלוח יסחוב מה לגבי משחה טרמית, לקחת את ה-Nanotherm BLUE II, כן? עריכה: Thermalright ALX-800 Enermax 80mm 2 Ball Bearing Fan Nanotherm BLUE II = 268 ש"ח (אני אקנה את המאוורר והמשחה מזיגזג [זה המאוורר הנכון, כן?], ואת ה-ALX800 מ-PCH) עריכה 2: (לאחר שראיתי את ההודעה של SubX) תודה על המידע! אז אני אוריד את המשחה. זה יהיה סביבות ה-220~ ככה...סביר תודה רבה
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים אם אתה קונה את הALX800 , המשחה שאתה מקבל איתו מספיקה.אל תצפה מהסיילנט בוסט לביצועים גבוהים, יהיה בסביבות ה50 מעלות+ עם מעבד פלומינו כמו שלך.
פורסם 2004 במרץ 1421 שנים מחבר אוקיי,אז אני הולך על ה-ALX800.מה לגבי מאוורר ?SmartFan2 VS Enermaxשקט וביצועים
פורסם 2004 במרץ 3121 שנים תתחדש! בחירה טובה!לגבי האנרמקס.. יש לך מושג אולי כמה דחיפת אוויר יש לו על המהירות הגבוהה ??
פורסם 2004 במרץ 3121 שנים מחבר קיבלתי את ה-ALX800 : בנוסף, סופ"ש הזה זה יורכב על המעבד עם מאוורר Enermax (לקחתי בשביל השקט...) ** מצטער שמחקתי את ההודעה הקודמת, הלינקים לא עבדו =\
פורסם 2004 באפריל 121 שנים ומה התוצאות אחרי ההתקנה של הסינק + המאורר?(ומה הcfm של המאורר הזה?)חשוב קצת אם תוכל לענות יהיה מעולה.
פורסם 2004 באפריל 121 שנים ומה התוצאות אחרי ההתקנה של הסינק + המאורר?(ומה הcfm של המאורר הזה?)חשוב קצת אם תוכל לענות יהיה מעולה.הוא אמר שהוא עוד לא התקין..תתחדש 8)
פורסם 2004 באפריל 221 שנים מחבר 8) אני מוכרח להודות דבר ראשון ל-shibby ( ) על זה שבא אליי והתקין את ההיטסינק תודה רבה !! אני פשוט בשוק כאשר ראיתי את הטמפ' של המעבד לאחר ההתקנה הטמפ' של המעבד עומדת על 30 מעלות !!! אנשים !! 30 !!!!! כאשר על הקירור המקורי זה היה איזה 45-50 IDLE ! וזה עוד מארז אנרמקס עם כל האיוורור פשוט מדהים ! shibby בטובו מרח AS3 על המעבד ( 1900+ מזכיר לכם... ) שיעביר את החום יותר טוב מהמשחה שהגיעה עם ה-ALX800.... אז מה יש במחשב? AMD 1900+ @ 1.6 256MB RAM 2700 GigaByte 7VRXP AS3 + ALX800 + 80mm Enermax אני אישית התלהבתי מהקירור, המאוורר ש-ק-ט כאשר הוא על חצי מהמהירות. ועוד לחשוב שבמארז יש : 2 מאווררים מקדימה, 2 מאווררים מאחור, 2 מאווררים 40mm על הכ.מסך (leadtek ti4400), וגם 2 מאווררים של הספק (enermax), מאוורר על המעבד (enermax) = סה"כ 9 מאווררים ! מהתרשמות אישית? אני ממליץ לכל מי שמחפש קירור אפקטיבי ושקט. :bigok:
פורסם 2004 באפריל 221 שנים תתחדש, זה גורם ללוח הצולע הזה להראות טוב סוף סוף TR עשו בשכל ותפסו את המאורר מהחלק התחתון שלו (ולא העליון) ככה שאפשר לשים גריל בלי בעיה וזה מתאים גם לכל גובה של מאורר איך הרעש?
פורסם 2004 באפריל 221 שנים מחבר אין כמעט רעש... לפחות לא מהמעבד, הרעש הכי גדול ששמתי לב אליו (בעצם אוזן )זה המאווררים הקטנים של הכ.מסך, למרות שהם לא כל כך נוראיים, הורדתי את הפילטרים מהם כי המאוררים דיי השתפשפו בהם . המחשב נהיה באמת שקט יותר כי המאוורר המקורי (הכחול הדק) הרעיש והסינק ה-Stock ממש התנדנד על המעבד. תודה על ההמלצות! 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.