עבור לתוכן

מחשב + מסך לאנימציה ועריכת וידאו ב-7.5K

Featured Replies

פורסם

היי, כאמור אני מחפש מחשב לאנימציה ועריכת וידאו בתקציב של עד 7500 ש"ח.

עניתי על כל השאלות מהשאלון בפורום אז אשמח להמלצות למפרטים בהתאם.

1. מה התקציב המקסימאלי? 7,500 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא קריטי. 7,500 ש"ח זה בסדר.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 8,500 ש"ח.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר ליצירת אנימציה קלאסית ועריכת וידאו.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

הרבה עבודה באפטר אפקטס, גם פרמייר ובהמשך ישמש גם לתוכנות תלת-ממד: 3ds max, zbrush וכו'. השימוש הוא כפול, גם ללימודים וגם לפרנסה.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג.

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה 1920X1080. כרגע יש מסך 21 אינץ' ואני מעוניין במסך נוסף בגודל של 27-32 אינץ' (עדיפות ל-27-28 אינץ')

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רק מסך. רשמתי כבר קודם אני מחפש מסך בגודל 27 מינימום. כנראה משהו בטווח של 27-28 אינץ'. FULLHD מינימום (לא חושב שיש צורך ביותר מזה)

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא כל כך חשוב. עדיף שלא יהיה רועש במיוחד אבל זה לא קריטריון

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך במערכת הפעלה. עדיפות לווינדוס 7 64 ביט (פחות משנה הוורסיה) עדיפות לממשק באנגלית

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. עדיפות לאייבורי אבל לא חובה. אזור המגורים הוא קריית אונו.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? החל ממחר 02.09.2014

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). USB3. עדיפות גם לחיבור אחד לפחות (או יותר) בחלק הקדמי של המארז. חובה גם יציאת HDMI אחת לפחות אבל זה די ברור מהכרטיס מסך שצריך לשים.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? עדיף. לא חייב. השאיפה למשוך עם המחשב הזה 4-5 שנים. אז אם זה לא אפשרי בתקציב אז לפחות שיהיה אפשרות לשדרוג עד כמה שאפשר.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

עדיפות למעבד אינטל i7

זכרון ראם 16 ג'יגה מינימום

כרטיס מסך חובה שיהיה Nvidia (לא חייב Quadro)

הארד דיסק חשוב שיהיה אמין ושיהיה אפשר לקרוא ולכתוב הרבה וכמה שיותר אחריות

למשל משהו כמו WD BLACK/RED או מקביל בחברות אחרות

מבחינת קיבולת 1-2TB נראה לי יספיק כרגע

בתודה מראש על כל הצעה שתינתן.

בברכה,

ליאור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים