עבור לתוכן

9800pro - 9600xt

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

זה גם OEM וגם Sapphire לא יצרה את זה, אפילו שלחתי ל-Sapphire מייל בשביל שיגידו לי בדיוק מה זה BULK והנה ציטוט(אני לא זוכר איפה אמרו לי את זה אבל אני בטוח שזה חברה אחרת ייצרה את זה תחת השם של ספייר) :

"Bulk pack is for OEM with large volume quantity."

וזה גם לא קצת מוזר שההבדל בין Reatil ל- OEM זה 500 ש"ח???

א. הretail של הכרטיס מגיע עם 3 משחקים, איזה 4 או 5 תוכנות של הכרטיס(כולל דרייברים), קופסא, קרטון בתוך הקופסא,כבלים ועוד דברים שמן הסתם עולים כסף אז אני חושב ש500 שקל הבדל אמורים לסכם את זה

ב. מה הכוונה שחברה אחרת ייצרה את הכרטיס תחת השם של ספייר? מה זה אומר על הכרטיס? הוא יהיה יותר טוב\אותו דבר\ פחות טוב מהכרטיס שמיוצר ע"י ספייר?

ג.Bulk pack is for OEM with large volume quantity - בישראל קוראים לזה פשוט בסטוקים של כמויות וזה יוצא פחות כסף ליבואן שמוכר את זה פחות כסף לקונה הפרטי.

פורסם

בATI , לא חשובה יצרנית הכרטיס , בכל הכרטיסים איכות התמונה היא אותו הדבר והביצועים הם אותו הדבר.

*כל זה לא נוגע לחברת Hercules האגדית :x

אז בין כך ובין כך אתה תקבל כרטיס ממש ממש חזק במחיר אפסי.

פורסם
  • מחבר

לא הייתי אומר אפסי, הייתי אומר (מימין) שני אפסים, חמש, ואחד בסוף

פורסם
  • מחבר

הרגע ראיתי בפנדהס Radeon 9800Pro של ATi מקורי retail באותו המחיר של הכרטיס של ספייר, מה הולך פה? זה אמור לעלות 2000 שקל ואותו מחיר? ועוד של ATi ?? מישו יכול להסביר?

פורסם

אם זה באותו מחיר וזה באמת זה, איזה הסברים אתה צריך? תקנה את מה שיוצא הכי משתלם וזול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים