עבור לתוכן

ביבליוגרפיה

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני יודע שזה הרבה לבקש אבל אני פשוט חייב ביבליוגרפיה של אנציקלופדיה בקשור ל"איסלאם" ו\או ל"עיראק"

סימתי להכין עבודה בערבית של 33 עמודים אבל הבביוגרפיה לא מושלמת ואני חייב עוד לפחות ארבעה ביבליוגרפיות ונגמרו לי האנציקלופדיות והעבודה למחר... אוף תמיד אני חייב להשאיר הכול ליום האחרון :-\

אני מבקש יותר נכון מתחנן אם מישהו יכול בבקשה לתת לי ביבליוגרפיה של אנציקלופדיה בקשר לאיסלאם או לעיראק ואני מבקש לא לעבוד עלי כי המורה ה** **** הזו בודקת כול ביבליוגרפיה... ומה שיש לי זה ממש לא מספיק!

אז אם מישהו יכול בבקשה שירשום לי כתגובה את הביבליוגרפיה.

לאלה שלא ממש יודעים הינה דוגמא :

ד"ר רפאל פוזנר, אנציקלופדיה בינלאומית לישראל, בריטניקה לנוער ; הוצאה לאור 1995, כתר הוצאה לאור, כרך א', עמודים : 178-180.

אני אודה מאוד למי שיעזור!

תודה מראש. :-\

פורסם

אם הבנתי למה אתה מתכוון אז...

אסלאם - אנצ' אביב חדש הוצאת עם עובד הודפס 1997 כרך ב' ע"מ109-107

פורסם
  • מחבר

אם הבנתי למה אתה מתכוון אז...

אסלאם - אנצ' אביב חדש הוצאת עם עובד הודפס 1997 כרך ב' ע"מ109-107

זה בעקרון מה שצריך אבל זו לא ביבליוגרפיה...

ביבליוגרפיה אמורה ליהיות:

שם הכותב

האנציקלופדיה

שם האנציקלופדיה

שנת הוצאה לאור

מי הוציא לאור

כרך

עמודים

לדוגמה :

ד"ר רפאל פוזנר, אנציקלופדיה בינלאומית לישראל, בריטניקה לנוער ; הוצאה לאור 1995, כתר הוצאה לאור, כרך א', עמודים : 178-180.

פורסם

ב-י-ב-ל-י-ו-ג-ר-פ-י-ה

פורסם
  • מחבר

מצאתי בינתיים רק עוד שניי מקורות מידע נוספים מספרים.

אך אני זקוק לעוד אחד או שניים לפחות.

אשמח אם מישהו יעזור לי ויתן לי פרטים שיספקו אותי וכמובן את המורה, ובקיצור, ביבליוגרפיה "נורמאלית" ולא חלקית כמו שכבר נתנו פה.

תודה מראש.

נ.ב.

זה מאוד חשוב משום שמחר אני צריך להגיש את העבודה ואני חושב שהמורה תסתפק יותר בעוד מקורות מידע...

כול העבודות שלי ממולאות בלפחות חמישה עשר מקורות מידע ולפחות שיבעה מהם,הם מקורות מידע מספרים ולא מהאינטרנט ויש לי בינתיים רק ארבעה מקורות מידע משני ספרים בלבד.

פורסם
  • מחבר

בבקשה מישהו יכול לעזור לי???

זה דחוף עכשיו אני מדפיס ועוד שעה אני מגיש

פורסם
  • מחבר

אני מקפיץ כי דחו לי את העבודה למחר

פורסם

אל תיכנס לפאניקה...אולי פשוט תמציא ביבליוגרפיה? (קרוב משפחה שלי בלה בלה בלה...)

פורסם
  • מחבר

אל תיכנס לפאניקה...אולי פשוט תמציא ביבליוגרפיה? (קרוב משפחה שלי בלה בלה בלה...)

אי אפשררר המורה ה** **** הזו בודקת ביבילוגרפיות וד"א יש לי כבר מקורות מידע מהאינטרנט מה שחסר לי זה עוד לפחות שני מקורות מידע מן האנציקלופדיות או כל ספר אחר... אבל אין לי 80 אנציקלופדיות בבית... וממש אין לי זמן ללכת לספריה! אפילו עכשיו אני כותב תוך כדי שאני עושה מצגת לעבודה מסוימת..

פורסם

internet-google

תחפש שם

בטח יש מלא

פורסם
  • מחבר

internet-google

תחפש שם

בטח יש מלא

אין חיפשתי...

נו בבקשה אנשים לוקח בדיוק שלוש דקות להוצאי בביליוגרפיה מאנציקלופדיה.. ובטוח שיש למישהו פה אנציקלופדיה בבית ו3 דקות פנויות...

פורסם

לא הבנתי מה לא טוב במה שהבאתי :\

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי מה לא טוב במה שהבאתי :\

לא נתתה מי לעזעזל כתב אותו...

פורסם

לא נתתה מי לעזעזל כתב אותו...

זאת אנציקלופדיה, בד"כ לא כתוב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים