עבור לתוכן

חוק הספאם

Featured Replies

פורסם

היי

בזמן האחרון אני מקבל הודעות SMS פרסומיות, שלא זכור לי שביקשתי אותן ואני מעוניין לתבוע.

מישהו יודע מה הפרוצדורה?

פורסם

השאלה מתי יהיה אפשר לתבוע את כל הקברי צדיקים שמתקשרים להציק....

פורסם

בעניין קברי צדיקים ניתן לפתוח פניה מול ISIS

פורסם

ISIS עדיין מתקשר לי לארצ'ר.

פורסם

ומה עם שיווק טלפוני?

כל כמה שבועות אני מקבל כמה טלפונים מחברות האינטרנט והסלולר.

כבר שנה שלמה ככה נונסטופ.

כל פעם אני אומר להם שאני לא מעוניין, ולעולם לא אעבוד איתם, ומבקש שיסירו אותי מהמאגרים והרשימות שלהם.

חברות שמעולם לא הייתי לקוח שלהם מתקשרות ומציקות לי.

כשזה ברור שאת המספר שלי הם השיגו בדרכים שאינן חוקיות, או לכל הפחות מצביעים על התנהלות קלוקלת של חברות אחרות המעבירות להם נתונים שאם היה ניתן להוכיח אולי היה אפשר גם אותם לתבוע.

פורסם

קוראים לו ארטיום דשינסקי.

היכול להיות שזה אתה במקרה, ארט? ;)

פורסם

לא.

אם זה הייתי אני כבר מזמן הייתי פותח על זה דיון וכותב מדריך.

אני שונא את כל הספאם שיווק בטלפון.

פלאפון מתקשרים אלי כל הזמן לנסות למכור לי, כי הייתי לקוח שלהם בעבר.

כל פעם אני אומר להם לא מעוניין, תורידו אותי מהמאגר שלכם, לא רוצה שתתקשרו, לעולם לא אעבוד איתכם יותר.

והם ממשיכים להתקשר שוב ושוב.

מאז שעברתי לרמי לוי הם התקשרו אליו אולי 10 פעמים.

עד שהם לא יקבלו תביעה וישלמו 10 אלף שקל כמה פעמים ללקוחות להם הם מציקים, הם לא יפסיקו.

הם ימשיכו ללוות אותי שנים על גבי שנים בעשרות טלפונים.

חוצפה שכזאת.

אותו סיפור עם נטוויזיון ו012.

ואפילו לא הייתי לקוח של נטוויזיון בעבר.

הם השיגו את המספר שלי ממאגר שקיבלו/קנו/גנבו/שיחדו מחברת אינטרנט/תשתית אחרת.

אני מנחש שמהוט, בגלל התזמון המדהים של הטלפונים מהם כמה פעמים למחרת היום בו התקשרתי לתמיכה בהוט להתלונן על בעיות ביצועים בתשתית.

באחד מהטלפונים נטוויזיון גם שיקרו לי שהם הוט, ושיש להם הצעה להציע לי כדי לפתור את בעיות הביצועים(לעבור לגלוש דרך נטוויזיון).

רמאות חסרת בושה, שאם היה צדק וחוק במדינה הם היו חוטפים על כך קנסות גדולים וכתבות מביישות בתקשורת.

לדעתי הם גם צריכים לקבל קנס ענק של מיליוני שקלים מבית המשפט על זה שהם לא מפסיקים להתקשר אחרי שמבקשים מהם במפורש.

ואם זה ימשיך אז קנס כפול, וחוזר חלילה עד שילמדו.

ככה צריך לעשות עם כל החברות הגדולות שעושות עצמן חרשים כשאומרים להם לא!

פורסם

השאלה היא האם זה באמת החברות הנ"ל או שזה סתם מישהו שמתחזה אליהם (יש חברות שכל המטרה שלהם זה להשיג פרטים של אנשים ולשכנע אותם להצטרף לחברה X, אם הם מצליחים הם מקבלים עמלה).

אם זה חברת תקשורת, פשוט תרשום מכתב ותמען אותו למשרד התקשורת + משרד התמ"מ (או איך שקוראים לו היום) + אמון הציבור + החברה עצמה ותרשום את זה שמתקשרים אליך בלי הפסקה למרות שביקשת שיסירו את הנתונים שהם קיבלו ממישהו אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים