עבור לתוכן

התקנת 8.1 64 ביט על 7 32 ביט

Featured Replies

פורסם

שלום חברים

אני מנסה להתקין ווינ 8.1 ביט שברשותי הנמצא על פלאש דיסק ואני לא מצליח.

אני לא יכול להיכנס להתקנה כיוון שהמערכת הקיימת היא 32 ביט.

ניסיתי להגדיר את הפלאש דיסק כבוט הראשי ואתחלתי את המחשב אך שום דבר לא קורה וההתקנה לא מתחילה.

אני יודע שעליי לפרמט בדרך כלשהי את המחשב ואז איכשהו ההתקנה שעל ההתקן הנייד אמורה לפעול.

כיצד עליי לעשות זאת??

תודה רבה!

פורסם

איך שמת את ההתקנה על כונן הפלאש? עקבת אחרי הוראות כלשהן (אם כן, איזה)? האם אתה בטוח שהוא עשוי נכון ואפשר לעשות ממנו boot (למשל זה כן עולה במחשב אחר כלשהו וכד')?

פורסם
  • מחבר

ככה זה נראה בפלאש דיסק שלי....

אין לי כאן מחשב אחר שאני יכול לנסות את ההפעלה.

[ATTACH=CONFIG]6666[/ATTACH]

פורסם

הקובץ המצורף לא עובד. וגם אם כן היה, לא מעניין כל כך "איך זה נראה", אלא מה הצעדים שעשית (אם בכלל) כדי להפוך אותו לכונן התקנה שניתן לעשות ממנו boot. אם למשל סתם גררת לשם קבצים מדיסק ללא הכנה מוקדמת, הגיוני שזה לא יעבוד.

פורסם
  • מחבר

אני באמת גררתי את הקבצים לכונן הפלאש.

מה עליי לעשות על מנת שזה יעבוד?

תוודה רבה

פורסם

האפשרויות שלך:

א. להפוך בעצמך את כונן הפלאש לכונן boot, ניתן לעקוב אחרי הוראות כמו אלה:

http://blogs.msdn.com/b/habibh/archive/2011/09/14/how-to-create-a-bootable-usb-flash-drive-to-install-windows-8-developer-preview.aspx (ספציפית, שלב 2 ו 3)

או:

ב. להשתמש בכלי שעושה את כל העבודה במקומך (כולל העתקת הקבצים), כמו WinToFlash ודומיו.

אני לא יודע להמליץ על כלי ספציפי (גם לא זה שהזכרתי, זה היה סתם דוגמה), כי אין לי ניסיון איתם, אני תמיד משתמש באפשרות הראשונה הנ"ל. אבל ההנחה היא שרובם אמורים לעבוד כראוי.

נערך על-ידי yonizaf

פורסם
  • מחבר

תודה רבה yonizaf

אני באמצע התהליך, מקווה שהכל יילך כשורה.

פורסם
  • מחבר

אני לא מצליח את שלב 3, אני ממש לא שולט בדוס...

איך מבצעים את השלב הזה בפועל?

פורסם

בקצרה:

אתה צריך את דיסק ההתקנה המקורי (זה שממנו העתקת את הקבצים). אם זה דיסק פיזי, שיהיה בכונן. אם זה קובץ ISO, תעשה לו mount בדרכים המקובלות.

אתה פותח את הדיסק בסייר הקבצים, נכנס לתיקיה boot, לוחץ Shift+לחצן ימני על רצפת התיקיה, ובוחר "פתח שורת פקודה כאן" (או איך שקוראים לזה).

בחלון שורת פקודה שנפתח (אל תקרא לזה דוס, כי זה לא), תריץ את הפקודה הבאה, כאשר X מייצג את כונן הפלאש (כלומר תחליף את X באות של כונן הפלאש):

bootsect /nt60 X:

וזהו.

אחרי זה כמובן שצריך לבצע גם את שלב 4, כלומר פשוט להעתיק את הקבצים מהדיסק לפלאש כמו שעשית קודם.

נערך על-ידי yonizaf

פורסם

למה להסתבך עם פקודות כשיש תוכנות פשוטות כמו YUMI.

פשוט פותח את התוכנה, בוחר את הDOK שלך, בוחר את אחד האפשרויות המתאימות- במקרה הזה Windows vista\7\8 installer , ואז בוחר את הקובץ ISO והתוכנה תתחיל לעשות את שלה.

*כמו כן אתה יכול להוסיף עוד התקנות ל DOK ולהשתמש בהם לפי הצורך - זה נקרא MULTIBOOT.

נערך על-ידי Teknik

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים