פורסם 2014 באוגוסט 2511 שנים שלום, חיברתי את הטלויזיה למחשב על ידי כבל HDMI-HDMI וקיימת בעיה כזאת - אחרי כמה דקות המסך כאילו מקבל צבע עליו ככה: ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך (HD7970), יש שלושה פורטים של HDMI במסך - ניסיתי את כולם. אם אני מכבה ומדליק את הטלויזיה זה חוזר למצב הרגיל אבל הבעיה לא נפתרת - אחרי כמה דקות זה שוב קורה. מה אפשר לעשות?
פורסם 2014 באוגוסט 2511 שנים מין הסתם הבעיה היא בכרטיס מסך ולא בטלויזיה תנסה להסיר את הדריברים ולהתקין מחדש.
פורסם 2014 באוגוסט 2511 שנים יכול להיות שהכרטיס לא מקבל מספיק מתח והוא פשוט לא יציב?איזה ספק יש לך? האם הוא ג'נרי?
פורסם 2014 באוגוסט 2511 שנים מחבר מין הסתם הבעיה היא בכרטיס מסך ולא בטלויזיה תנסה להסיר את הדריברים ולהתקין מחדש.פירמטתי את המחשב והתקנתי את הדרייברים מחדש.. כך שזה לא זה.יכול להיות שהכרטיס לא מקבל מספיק מתח והוא פשוט לא יציב?איזה ספק יש לך? האם הוא ג'נרי?לא ניראלי, הספק שיש לי הוא seasonic m12ii 620w
פורסם 2014 באוגוסט 2511 שנים בנוסף למה שכבר נשאל, זה קורה גם בחיבור מסך מחשב או רק במסך הטלוויזיה ובמסך מחשב\או מסך אחר הכל תקין?
פורסם 2014 באוגוסט 2511 שנים מחבר בנוסף למה שכבר נשאל, זה קורה גם בחיבור מסך מחשב או רק במסך הטלוויזיה ובמסך מחשב\או מסך אחר הכל תקין?מחובר מסך מחשב , בנוסף היה מחובר מסך טלויזיה בחיבור VGA וזה עבד ללא בעיות.
פורסם 2014 באוגוסט 2511 שנים יש לך אופצייה לחבר HDMI מהלוח לטלוויזיה?^מצטרף לשאלה^יש לך מעבד מהדורות האחרונים עם כרטיס מובנה שאפשר לחבר אליו (ללוח) את הטלוויזיה?
פורסם 2014 באוגוסט 2611 שנים מחבר ^מצטרף לשאלה^יש לך מעבד מהדורות האחרונים עם כרטיס מובנה שאפשר לחבר אליו (ללוח) את הטלוויזיה?ישלי מעבד INTEL I5 3570Kלוח אם GA-Z77-D3H
פורסם 2014 באוגוסט 2611 שנים מחבר מה קורה אם אתה מחבר את הטלוויזיה לכרטיס המובנה ולא ל 7970?אחרי שאני מחבר איך אני מאפשר את התצוגה על המסך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.