עבור לתוכן

הגיינה והמצב העגום של המסעדות במרכז(או לפחות בהרצלייה)?

Featured Replies

פורסם

תודה ל-sargon על המידע וההתנסות.

הנה פירוט ההזמנה למי שמתעניין:

שניצלים - 3 יח' - 36 ש"ח

תפוחי אדמה בשמן זית ותבלינים - 4 יח' - 60 ש"ח

סלט פטריות ונבטים - 3 יח' - 60 ש"ח

שועית ירוקה מוקפצת - 4 יח' - 60 ש"ח

סה"כ 216 ש"ח + משלוח 30 ש"ח

האוכל הגיע חם?

כמה זמן לקח מההזמנה למסירה?

  • תגובות 48
  • צפיות 18.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

המשלוח הוא בעצם 15 שקל והמחיר 231. יכול להיות שזה עלה קצת יותר בגלל ששילמתי בPAYPAL. לא יודע אחרת למה.

עריכה: האוכל הגיע חם אבל לא ממש חם מהתנור מן הסתם.

אני לא זוכר כמה זמן לקח מההזמנה למסירה, נראה לי משהוא כמו יומיים. למעשה אתה קובע את שעת המסירה מראש.

כשאתה מזמין אתה בוחר תאריך ושעת מסירה(לפי מה שנותנים לך). הזמנתי את זה לשבע בערב כי אני עובד במשך היום.

פורסם

אתה יכול אולי להזמין לעבודה ואז לקחת הבייתה (ככה יש יום שאתה לא צריך לחמם אלא לאכול טרי).

ובכל זאת - 231 ש"ח ל-3 ארוחות זה יקר מאוד. מדובר במעל 70 ש"ח לארוחה! לא יודע איך זה במרכז, בירושלים במחיר הזה אתה קונה בחוץ 5 ארוחות.

פורסם

70 ש"ח לארוחה זה המון. ברוב המסעדות בהרצליה פיתוח העסקית היא בין 40 ל-60 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

יש לציין שקניתי שני סלטים, היה גם מספיק סלט אחד בשביל ארוחה מלאה(עם השניצל והתפו"א).

הייתי אומר שארוחת צהריים עולה 60 ש"ח בממוצע באתר הזה.

יש ארוחות צהריים ב60 ש"ח בהרצלייה אבל הם בדרך כלל הרבה פחות בריאות. כל מיני תיאלנדי או סיני או כל מיני ג'יפות.

בשביל ארוחה נורמלית בהרצלייה צריך לשלם בין 80 ל 100 ש"ח.

פורסם

על מה אתה מדבר? כמעט כל המסעדות בהרצליה פיתוח מגישות עסקיות בפחות מ-60 ש"ח, בריא או לא בריא.

פורסם
  • מחבר

הממ וואלה. בעצם שאני חושב על זה קצת הגזמתי. אוליי בגלל שאני רגיל לשבת ולשלם טיפ או לא תמיד להזמין עסקית.

פורסם

כל הדיון הזה החל עקב תלונה על היגיינה במסעדות. ופתאום עבר לבישול ביתי-מסחרי, שלפי מה שאני מבין, מבושל ע"י 50 אנשים במקומות שונים בארץ. אז נשאלת השאלה, במטבח של אותם 50 בשלנים כן ביקרת ובדקת את ההיגנייה, או שזה בסדר כי "לא ראיתי לא שמעתי"? (מעבר להתחייבות באתר שלהם)

קצת הזוי.

פורסם

הבעיה באתר הזה שהוא מגביל את הכמות המינמלית לרכישה עבור פריט, ולא נותן לך לבנות ארוחה מגוונת מבלי לרכוש יותר מדי מכל סוג.

עבור אדם בודד חלוקת הכמויות לא טובה וזה רק ילך לזבל אחרי ארוחה שתיים ויוותרו שאריות.

כבר כמה פעמיים תחמם מחדש? כשמה נשאר? רק השועית?

לדעתי, זה יותר מיועד כשירות משפחתי והתחלקות עם מספר אנשים מאשר הזמנה פרטית.

זה שצריך להמתין יומיים גם הורג את השירות עבורי. לתכנן ארוחות לעתיד נשמע לי אידיוטי.

אתה רוצה ארוחה טרייה מזינה ומלאה ישר ועכשיו בלי לקנות מעבר לדרוש.

כל מה שהוזמן גם מאוד סטנדרטי וקל להכנה, כך שלא אתגרת את השף.

פורסם
הממ וואלה. בעצם שאני חושב על זה קצת הגזמתי. אוליי בגלל שאני רגיל לשבת ולשלם טיפ או לא תמיד להזמין עסקית.

אין בעיה עם לשבת ולשלם טיפ (אם כי זה מוסיף רק 5-10 ש"ח למחיר הארוחה, לא משהו קריטי) אבל ממתי יוצאים לארוחת צהריים ומזמינים משהו שאינו עסקית? המחירים של העסקיות בד"כ נמוכים משמעותית ממחיר מלא.

פורסם

למה לחמם מחדש? שמים רק את הכמות שרוצים לחמם... ומחממים.

פורסם
  • מחבר

Roger האתר לפחות טוען כך. אז לפחות יש חמת הספק.

במסעדות שאני אוכל אני כבר יודע שהם לא מקפידים על ההגיינה כי בדרך כלל אפשרות לראות חלק מהמטבח ואני רואה אותם שמים את הירקות עם הידיים החשופות.

מה גם שבמסעדות האלה הם בדרך כלל מעסיקים סודנים או ארתיראים שבמקרה התולעים האלה נפוצות באזורים האלה של מרכז\דרום אפריקה.

http://en.wikipedia.org/wiki/Ascariasis#mediaviewer/File:Ascariasis_world_map_-_DALY_-_WHO2002.svg

פורסם

יש לי שאלה, אם צוות המטבח מקפיד על הגיינה ורוחץ ידיים אם הוא לא עושה משהו שקשור לאוכל, מה זה משנה אם יש כפפות או לא ?

פורסם

^^ My point exactly. כמעט בשום מטבח של מסעדה לא תמצא אנשים עובדים עם כפפות.

פורסם
  • מחבר

לא יודע, נראה לי שיש חוקים בנושא של הגיינה במסעדות. ואמורים ללבוש כפפות על פי החוק בסיטואציות כאלה ואחרות.

ייתכן שבמקרים מסויימים לשתוף ידיים פשוט לא מספיק. למשל אם יש כל מיני בעיות בריאותיות של הטבח או בעיות בצואה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים