פורסם 2014 באוגוסט 2811 שנים תודה ל-sargon על המידע וההתנסות. הנה פירוט ההזמנה למי שמתעניין: שניצלים - 3 יח' - 36 ש"חתפוחי אדמה בשמן זית ותבלינים - 4 יח' - 60 ש"חסלט פטריות ונבטים - 3 יח' - 60 ש"חשועית ירוקה מוקפצת - 4 יח' - 60 ש"חסה"כ 216 ש"ח + משלוח 30 ש"חהאוכל הגיע חם?כמה זמן לקח מההזמנה למסירה? נערך 2014 באוגוסט 2811 שנים על-ידי nat64x
פורסם 2014 באוגוסט 2811 שנים מחבר המשלוח הוא בעצם 15 שקל והמחיר 231. יכול להיות שזה עלה קצת יותר בגלל ששילמתי בPAYPAL. לא יודע אחרת למה.עריכה: האוכל הגיע חם אבל לא ממש חם מהתנור מן הסתם.אני לא זוכר כמה זמן לקח מההזמנה למסירה, נראה לי משהוא כמו יומיים. למעשה אתה קובע את שעת המסירה מראש.כשאתה מזמין אתה בוחר תאריך ושעת מסירה(לפי מה שנותנים לך). הזמנתי את זה לשבע בערב כי אני עובד במשך היום. נערך 2014 באוגוסט 2811 שנים על-ידי Sargon
פורסם 2014 באוגוסט 2911 שנים אתה יכול אולי להזמין לעבודה ואז לקחת הבייתה (ככה יש יום שאתה לא צריך לחמם אלא לאכול טרי).ובכל זאת - 231 ש"ח ל-3 ארוחות זה יקר מאוד. מדובר במעל 70 ש"ח לארוחה! לא יודע איך זה במרכז, בירושלים במחיר הזה אתה קונה בחוץ 5 ארוחות.
פורסם 2014 באוגוסט 2911 שנים 70 ש"ח לארוחה זה המון. ברוב המסעדות בהרצליה פיתוח העסקית היא בין 40 ל-60 ש"ח.
פורסם 2014 באוגוסט 2911 שנים מחבר יש לציין שקניתי שני סלטים, היה גם מספיק סלט אחד בשביל ארוחה מלאה(עם השניצל והתפו"א).הייתי אומר שארוחת צהריים עולה 60 ש"ח בממוצע באתר הזה.יש ארוחות צהריים ב60 ש"ח בהרצלייה אבל הם בדרך כלל הרבה פחות בריאות. כל מיני תיאלנדי או סיני או כל מיני ג'יפות.בשביל ארוחה נורמלית בהרצלייה צריך לשלם בין 80 ל 100 ש"ח.
פורסם 2014 באוגוסט 2911 שנים על מה אתה מדבר? כמעט כל המסעדות בהרצליה פיתוח מגישות עסקיות בפחות מ-60 ש"ח, בריא או לא בריא.
פורסם 2014 באוגוסט 2911 שנים מחבר הממ וואלה. בעצם שאני חושב על זה קצת הגזמתי. אוליי בגלל שאני רגיל לשבת ולשלם טיפ או לא תמיד להזמין עסקית.
פורסם 2014 באוגוסט 2911 שנים כל הדיון הזה החל עקב תלונה על היגיינה במסעדות. ופתאום עבר לבישול ביתי-מסחרי, שלפי מה שאני מבין, מבושל ע"י 50 אנשים במקומות שונים בארץ. אז נשאלת השאלה, במטבח של אותם 50 בשלנים כן ביקרת ובדקת את ההיגנייה, או שזה בסדר כי "לא ראיתי לא שמעתי"? (מעבר להתחייבות באתר שלהם)קצת הזוי.
פורסם 2014 באוגוסט 2911 שנים הבעיה באתר הזה שהוא מגביל את הכמות המינמלית לרכישה עבור פריט, ולא נותן לך לבנות ארוחה מגוונת מבלי לרכוש יותר מדי מכל סוג. עבור אדם בודד חלוקת הכמויות לא טובה וזה רק ילך לזבל אחרי ארוחה שתיים ויוותרו שאריות. כבר כמה פעמיים תחמם מחדש? כשמה נשאר? רק השועית?לדעתי, זה יותר מיועד כשירות משפחתי והתחלקות עם מספר אנשים מאשר הזמנה פרטית.זה שצריך להמתין יומיים גם הורג את השירות עבורי. לתכנן ארוחות לעתיד נשמע לי אידיוטי. אתה רוצה ארוחה טרייה מזינה ומלאה ישר ועכשיו בלי לקנות מעבר לדרוש.כל מה שהוזמן גם מאוד סטנדרטי וקל להכנה, כך שלא אתגרת את השף. נערך 2014 באוגוסט 2911 שנים על-ידי nat64x
פורסם 2014 באוגוסט 2911 שנים הממ וואלה. בעצם שאני חושב על זה קצת הגזמתי. אוליי בגלל שאני רגיל לשבת ולשלם טיפ או לא תמיד להזמין עסקית.אין בעיה עם לשבת ולשלם טיפ (אם כי זה מוסיף רק 5-10 ש"ח למחיר הארוחה, לא משהו קריטי) אבל ממתי יוצאים לארוחת צהריים ומזמינים משהו שאינו עסקית? המחירים של העסקיות בד"כ נמוכים משמעותית ממחיר מלא.
פורסם 2014 באוגוסט 2911 שנים מחבר Roger האתר לפחות טוען כך. אז לפחות יש חמת הספק.במסעדות שאני אוכל אני כבר יודע שהם לא מקפידים על ההגיינה כי בדרך כלל אפשרות לראות חלק מהמטבח ואני רואה אותם שמים את הירקות עם הידיים החשופות.מה גם שבמסעדות האלה הם בדרך כלל מעסיקים סודנים או ארתיראים שבמקרה התולעים האלה נפוצות באזורים האלה של מרכז\דרום אפריקה.http://en.wikipedia.org/wiki/Ascariasis#mediaviewer/File:Ascariasis_world_map_-_DALY_-_WHO2002.svg נערך 2014 באוגוסט 2911 שנים על-ידי Sargon
פורסם 2014 באוגוסט 2911 שנים יש לי שאלה, אם צוות המטבח מקפיד על הגיינה ורוחץ ידיים אם הוא לא עושה משהו שקשור לאוכל, מה זה משנה אם יש כפפות או לא ?
פורסם 2014 באוגוסט 2911 שנים ^^ My point exactly. כמעט בשום מטבח של מסעדה לא תמצא אנשים עובדים עם כפפות.
פורסם 2014 באוגוסט 2911 שנים מחבר לא יודע, נראה לי שיש חוקים בנושא של הגיינה במסעדות. ואמורים ללבוש כפפות על פי החוק בסיטואציות כאלה ואחרות.ייתכן שבמקרים מסויימים לשתוף ידיים פשוט לא מספיק. למשל אם יש כל מיני בעיות בריאותיות של הטבח או בעיות בצואה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.