פורסם 2004 במרץ 1121 שנים לאחותי יש NOKIA 3100, לי NOKIA 3150I, אני ברשת אורנג' היא סלקום.הSIM CARD שלה נכנס במכשיר שלי ועובד בלי שום הגדרה מיותרת..לעומת זאת שאני שם את הכרטיס SIM שלי כתוב שהטלפון מוגבל ושצריך להכניס סיסמא...מישהו מכיר את זה?
פורסם 2004 במרץ 1121 שנים בעיקרון יש דבר שנקרא נעילת סים, זה נועל את המכשיר לסים של אותה רשת ואין אפשרות לשים סים של רשת אחרת (בלי להכניס קוד מיוחד)כמעט כל המכשירים שנמכרים בארץ נעולים לסים של החברה שאתה קונה ממנהמסיבה כלשהי ה-3510I של סלקום מגיע פתוח לסים זר, לעומתו ה-3100 של אורנג מגיע נעול.אפשר עם קוד די בקלות (ובאופן חוקי אם המכשיר בבעלותך) לפתוח את המכשיר לסים זר.
פורסם 2004 במרץ 1121 שנים יש גם אתר אינטרנט שאומר לך את הקוד של הפתיחה זה קל .. תוך 2 דקות פתחתי את הSIM שלי .....עכשיו הוא עובד לכל החברות
פורסם 2004 במרץ 1121 שנים זה ה unlock code הזה שמדברים עליו בפורום ההוא של נוקיה??וה 3100 שלי (סלקום) גם פתוח...
פורסם 2004 במרץ 1121 שנים כןזה ה-unlock code שגורם לזה שהמכשיר יהיה sim freeיש מצב שפשוט כל הסלקומים פתוחים לסים זר, עוד לא יצא לי לראות סלקום נעול. לעומתם כנראה שכל האורנגים נעולים.
פורסם 2004 במרץ 1121 שנים כן סלקום לא משו משקיעים בזמן האחרון, גם כל התוכן של המכשיר לא מוגן בזכויות יוצרים...כנראה בגלל המבצע שידרוג הזה הם הוציאו מהר מהר כמה מכשירים ולא הספיקו לתפעל אותם כ"כ...
פורסם 2004 במרץ 1121 שנים מחבר יש פה מישהו עם עצות\המלצות\קודים או שעוד מישהו רוצה לכתוב מידע לא מועיל? ;D
פורסם 2004 במרץ 1621 שנים לאחותי יש NOKIA 3100, לי NOKIA 3150I, אני ברשת אורנג' היא סלקום.הSIM CARD שלה נכנס במכשיר שלי ועובד בלי שום הגדרה מיותרת..לעומת זאת שאני שם את הכרטיס SIM שלי כתוב שהטלפון מוגבל ושצריך להכניס סיסמא...מישהו מכיר את זה?
פורסם 2004 במרץ 1621 שנים אני ידעתי את הקוד עד לפני שבוע... אבללממש שכחתי אותו! אם אני יזכור אני יגיב חזרה.
פורסם 2004 במרץ 1621 שנים אני ממליץ לתת את הפרטים האלו בפרטי (או באיציק)יש אפשרות לגנוב שיחות אם למישהו (רע) יהיה את הקוד של הסים שלך (את ה IMEI)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.