עבור לתוכן

מימוש אחריות ב-ELINE - סיפור אישי (של מישהו אחר)

Featured Replies

פורסם
קיבלתי כ 80% מסכום הרכישה (המכשיר היה בשימוש כ 4-3 חודשים).

כולל הוצאות משפטיות, איבוד זמן עבודה, ופיצוי על הטרחה ועוגמת הנפש?

אני ממש לא מצדיק את המצב, אני פשוט מודע לעובדה שזה המצב, ואני לא כלכך אופטימי לגבי היכולת לשנות אותו.

אבל בכל זאת משתדל לעשות את שלי כנגד עסקים כאלו, אני תמיד בוחר בעסקים ההוגנים ביותר שאני יכול, גם אם זה כרוך בתוספת עלות קטנה (לרוב זה אפילו זול יותר), ומשפיע על חברים גם לעשות את הבחירה הנכונה (למרות שיש לציין שנראה שרוב האנשים טיפשים וזה פשוט לא מעניין אותם)

החנויות ימשיכו להשתמש בתירוצים מכסי תחת כמו קורזיה או נזק פיזי שלא היה ולא נברא, גם אני בעצמי שמעתי את התירוצים האלו המון פעמים, יכול להיות שתוכלו לצאת במלחמה נגדם ולהוכיח שאתם צודקים (נגיד במקרה הזה אפשר כמובן להעיף מבט על המדבקות לחות שבטח עדיין לבנות ויבשות) אבל לרוב זה יעלה לכם בכסף זמן ועצבים שלא תמיד שווים את זה.

כי מה לעשות שיטת מצליח זה כדאי, אז העסקים האלו (שגם ככה די פרוצים) מיישמים אותה בשמחה, וכמו שנאמר, זה משתלם גם אם פעם ב מגיע לקוח שפותח נגדם במלחמה.

ינסו להשתיק אותו ולעשות צמצום נזקים ואנשים אחרים פשוט ימשיכו לקנות כאילו כלום לא קרה.

ושיטת מצליח כידוע מיושמת גם בהמון תחומים אחרים ככה שזה לא שונה בהרבה.

אפשר להגיד שקצת הגזמתי עם התגובה שלי.

כן הייתי פונה אליהם בנסיון לקבל אחריות, וכן הייתי נותן צעקות אם הייתי חושב שהם מנסים לרמות אותי וכן הייתי מפרסם חוות דעת שלילית עליהם.

אבל בו זמנית לא הייתי מתאכזב יותר מדי.

לדוגמא, קניתי פה בארץ איפון 5C, קניתי אותו בידיעה שאין עליו אחריות כלל וכלל למרות שהוא חדש אטום באריזה.

במקרה והיה מתקלקל הייתי פונה לחנות, אבל לא הייתי מופתע אם היו מנפנפים אותי.

בפועל החנות הזו בכלל נסגרה אחרי כמה חודשים בודדים.

וכן אני קונה את המכשירים שלי בעיקר בחול כשאני יכול עקב המצב.

והחוק בישראל הוא כידוע המלצה בעיני רבים, והאכיפה... בזיון.

הרי כדי שמקרים כאלו לא יחזרו צריך להטיל קנס כבד על העסקים האלו, ככה שלא ישתלם להם לנהוג בצורה הזו, אבל זה לא יקרה.

אני לא בריון ואני לא אוהב לצעוק ולהתווכח, אני פשוט מבין עם מי יש לי עסק וממשיך הלאה. לצערי כן צריך להיות בריון כדי לקבל את זכויותך, וזה עצוב.

פורסם
מי הטמבל שקונה בחנות סלולר וחושב שיכבדו את האחריות?

חי בסרט הבנאדם.

קביעה קצת מוגזמת היית אומר...

אני קניתי את המכשיר שלי מחנות ביבוא פרטי עם אחריות שלהם (לא החנות המצויינת פה). אחרי מספר חודשים הופיע כתם ורוד\סגול בפינה של המסך שהיה נראה בעיקר על רקע לבן. אחרי בדיקה ברשת, מתברר שמדובר ככול הנראה בפגם בייצור (המכשיר לא נפל, נרטב או קיבל מכות). מחשש שאולי הכתם הזה יתפשט לשאר המסך פניתי לחנות. השארתי את המכשיר לבדיקה, ועוד באותו יום קיבלתי טלפון מהטכנאי שהוא רואה את הבעיה אך הוא צריך אישור מנהל כדי להחליף מסך. אחרי שעתיים הוא התקשר עוד פעם ואמר שהוא קיבל אישור מהמנהל להחליף מסך. סה"כ אחרי 3 ימי עסקים קיבלתי את המכשיר חזרה עם מסך חדש ותקין בלי לשלם שקל (ובאותה איכות כמו המקורי למי שתוהה).

כל מקרה לגופו אני מניח, אבל כרגע נמדה לי שטמבל הוא מי שחושב שאם הוא ישלם 1000+ ש"ח יותר ויקנה אצל יבואן רשמי הוא יוכל לממש את האחריות בלי שום מאמץ. לא חסרים מקרים שגם היבואן הרשמי מפזר חרא בירוקרטי לכל עבר רק כדי לא להחליף מכשיר.

פורסם

ולמה החשאיות בנוגע לשם החנות? אנא פרסם באיזו חנות מדובר, ותוכל להביא תועלת לחברי הפורום, לחנות ולעולם כולו.

פורסם

pelecom סניף חיפה, אם ממש מעניין אתכם.

פורסם

אני מבין ללבו של מי שכתב את הפוסט הזה.

גם אני אכלתי מרורים מהשירות שלהם

שלחתי מכשיר שנקנה מהם למעבדה שלהם לתיקון, הצעת המחיר שלהם הייתה שערוריתית (1200 ש"ח להחלפה של מסך בנוקיה לומיה 920)

שקיבלתי את המכשיר בחזרה הטאץ שהיה תקין , לא פעל.

וגם אחרי שהחלפתי מסך באופן עצמאי הוא לא עבד.

כנראה שהם הרסו שם משהו בין עם בזדון או לא.

לצערי אין לי שום דרך להוכיח את זה.

לקחתי את זה בתור שכר לימוד, לעולם לא לקנות שם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים