עבור לתוכן

דיסק קשיח 100% אחרי השהיה ב windows 8.1, ואיזה 3 דקות אחרי הפעלה המחשב.

Featured Replies

פורסם

זה קורה בדרך כלל אחרי שהמחשב שלי מתעורר ממנוחה של שינה ובדרך כלל מתי שהכרום פתוח.

אז מה אתם חושבים הגיע הזמן לעבור ל SSD או שזה לא קשור.?:smiley7:

פורסם
  • מחבר

מעבד I7-2600K

דיסק 2T סיגייט

כרטיס מסך GTX 480

crosair 8 giga

לוח אם GIGABYTE

פורסם

למה אתה צריך את הAVG אם יש לך אנטי וירוס מובנה בחלונות 8+?

פורסם
  • מחבר

נכון, אבל משום מה אני לא סומך עליו

:nixweiss:

אתה חושב שהוא חזק מספיק?

גם שלא היה לי את ה AVG זה היה ככה, זה נראה לי באג של ווינדוס 8 . או שפשוט הדיסקים הקשיחים הגיעו לרוויה גדולה מידי למעבדים.

פורסם

אישית לא צריך אנטי וירוס כ"כ חזק פעם לפני שנים הייתי משתמש בחבילות אבטחה אבל זה סתם מוגזם מספיק לי ולרבים אחרים הWindows Defender שהיום הוא אנטי וירוס בחלונות 8 + תוכנה טובה נגד רוגלות כמו Malwarebytes Anti-Malware + הגיון בריא וזה מספיק :)

הHDD היום גורמים בדרך כלל לצוואר הבקבוק בשאר המערכת ואת זה SSD ישנה בצורה משמעותית שלו יש יכולת לעבוד תחת עומסי כתיבה וקריאה וכמובן ישפר את זמני הטעינה במשחקים כמו BF4 והמערכת עצמה תעבוד לך בצורה "חלקה" יותר.

אתה יכול גם לראות את הסרטון הבא בשביל לקבל אינדיקציה למרות שהוא סרטון ישן ויש חדשים יותר עם דגמי SSD טובים ומהירים יותר כמו הSamsung 840 EVO

פורסם
  • מחבר

שכנעת אותי, אחרי בדיקה קצרה שעשיתי ראיתי באמת שה EVO 840 פשוט SSD מטורף. 400שח באייבורי.

פורסם

קצת יותר זול אצל TMS ויש משלוח חינם ואיסוף במקלה של תקלה למשך כל אורך האחריות, למרות שלדעתי עדיף ללכת מראש על 250GB שזה 232.83GB והוא במחיר של 654/641ש"ח וה120GB זה בעצם 111.75GB אבל זה כבר עניין של תקציב.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

קשיח למחשב שולחני:

Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch

כמות: 1 - מחיר: ₪390

סה"כ: ₪390

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 383 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/c63zspn8

נערך על-ידי rony2

פורסם
  • מחבר

חברים אני חייב לציין שאחרי שהוספתי את הכונן SSD הכן הכל ניפתר וחיי השתנו, הכל פשוט טס.

שווה את ההשקעה.!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים