עבור לתוכן

איזה דפדפן אינטרנט יותר טוב לאנדרואיד Google Chrome / Dolphin Browser / CM Browser

Featured Replies

פורסם

איזה דפדפן אינטנרט הכי טוב מבחינת: מהירות , נוחות, הצגה חלקה וברורה של אתרי אינטרנט\ אורך חיי הסוללה ???

Google Chrome / Dolphin Browser / CM Browser

פורסם

זה די עניין של נסיון אישי... תתקין כל אחד מהם ותתנסה איתו במשך שבוע. אני אישית די אוהב את כרום, למרות שגוגל הורידו ממנו את הפיצ'ר שמסדר מחדש את הטקסט כשאתה עושה זום.

פורסם

בשוטף אני משתמש באופרה מובייל (לא מיני), בעיקר בתצוגת Desktop, היחיד שתומך ב- Text wrap/reflow גם בעברית כמו שצריך. יש גם את Palemoon שתומך, אך לא בצורה מושלמת (הדפדפן עדיין בבטא). עם הדפדפן הזה אני משלב את דולפין בגלל התמיכה המעולה בפלאש ומידי פעם בכרום.

פורסם

firefox עם

adblock

פורסם

דולפין בגלל הפלאש וסנכרון מצויין עם פיירפוקס (שאני משתמש בו במחשב), ובכרום כדפדפן עזר, פתיחה מהירה וכו'.

פורסם

הייתי משתמש בCM Browser ולמרות שהוא מעולה לדעתי בזמן האחרון כל פעם אני מנסה דפדפן אחר למרות שיש לי גם AdAway אבל לרוב פתיחת קישורים מאפליקציות נעשת אצלי בעזרת Link Bubble אבל רק בגרסה בתשלום שלה(Link Bubble Pro) יש תכונות יותר שימושיות.

פורסם

Chrome טוחן לי סוללה ונתקע הרבה.

Dolphin לא אוהב את הממשק שלו וגם אותו דבר עם CM.

אני כרגע משתמש בJavelin Browser והוא מצויין, הכרתי אותו בזכות Xda.

פורסם

^בדיוק ניסיתי את Javelin Browser הוא פשוט מעולה ומרגיש הרבה יותר מהיר מכל האחרים בנוסף אני נורא אוהב את העיצוב שלו.

פורסם

שמע הורדתי אותו והוא טוווב עם ADBLOCK מובנה, אמשיך לעבוד איתו בינתיים

פורסם

יש לו גם משהו בסגנון Link Bubble מובנה, תנסו ללחוץ דרך Tapatalk על קישור או כל אפליקציה אחרת ותראו.

פורסם

^שמתי לב ממש מעולה, עכשיו בכלל התחלתי להשתמש רק בו.

פורסם

שימושי מאוד אם פותחים לינקים דרך פייסבוק, הוא פותח דפדפן מעט מוקטן

פורסם

ואפשר לפתוח גם יותר כרטיסיות ככה שאין צורך בLink Bubble Pro .

פורסם

לא הבנתי מה אתם פותחים בtaptalk, אך עושים את זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים