עבור לתוכן

ממליץ - מחזיק חוט עכבר

Featured Replies

פורסם

אם אתם כמוני, משתמשים בעכבר והוא נוגע במשטח כל הזמן נוצר חיכוך שגורם לפעולה לא רציפה ולאי דיוק של המיקום שרציתם להגיע או לעצור בו.

מצאתי משהו קטן שאפשר לשים אותו כמעט בכל מקום ופשוט להגביה את החוט שלא יווצר החיכוך.

http://www.ebay.com/itm/QUAD-GAMING-the-mouse-rock-mouse-bungee-microsoft-logitech-razer-/321356414999?pt=Mice&hash=item4ad255c017

בנתיים הזמנתי , היו 22 הזמנות וכולם אמרו שזה עובד מעולה. זה יחסית יקר, אבל השימוש שלו פשוט שווה את השקל לשקל.

נערך על-ידי X7-007

פורסם

איך אתה ממליץ על מוצר שעוד לא ניסית?

לי זה לא נראה נוח בכלל. ואפילו מפריע. אבל תגיד מה דעתך כאשר תקבל אותו

פורסם

wow

זה נראה כמו אחד המוצרים הכי מיותרים שיש.

פורסם

ראיתי הרבה אנשים שמתמשים ב bungee לעכבר כי החוט הפריע לתנועה, שמעתי גם על כאלה שעברו לאלחוטי מאותה סיבה. את האמת נראה לי שזה בולשיט, אף פעם לא הרגשתי התנגדות כתוצאה מזה שהוא נח על השולחן...

פורסם
ראיתי הרבה אנשים שמתמשים ב bungee לעכבר כי החוט הפריע לתנועה, שמעתי גם על כאלה שעברו לאלחוטי מאותה סיבה. את האמת נראה לי שזה בולשיט, אף פעם לא הרגשתי התנגדות כתוצאה מזה שהוא נח על השולחן...

למי שיש סנסטיבטי נמוך בעכבר זה יפריע

פורסם

30$ בשביל זה, ניראה לי קצת מוגזם.

אני בהחלט יכול להבין את הצורך במוצר שכזה, אבל 30$???..היעוד לא מצדיק את המחיר!

אבל בכל זאת, תתחדש ותעדכן :-)

פורסם
  • מחבר

אני משחק ב DPI נמוך 1000 , ובסופו של דבר, דבק, לא יעשה את העבודה. כי אם אני מעלה את העכבר למעלה ורוצה לעצור בנקודה מסויימת אז הכבל פשוט יחזיר את העכבר האחורה, הוא התנגש בשולחן כי זאת מגירת מקלדת עם שולחן והעכבר גם.

חלקכם העכבר על השולחן, שלי זה מתחת.

נכון שזה עולה יקר אבל הוא קטן, הוא נכנס איפה שאני צריך שהוא יהיה והוא לא יזוז.

וכן אני אתן ביקורת עליו בתקווה שזה יפתור לי את הסיוט.

פורסם

לי יש מגירת שולחן, מה שעשיתי הוא פשוט לדפוק מעל המגירה קליפס לכבל:

cA9eeXa.jpg

אליו קשרתי גומיה קצרה ולגומיה את כבל העכבר כדי שיהיה באוויר, אין יותר נוח וזול מזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים