עבור לתוכן

שאלה על המהירות מאורר של ה-TT 480 Buterfly

Featured Replies

פורסם

הספק הזה מגיע עם מאורר SF2 בתוכו ופנל שליטה קדמי

השאלה שלי האם יש אפשרות לא לחבר את הפנל ושהמאורר ישלט ע"י טמפרטורה

נסיתי לפרק את הפנל אבל כשהפעלתי את המחשב המאורר הסתובב ב-700RPM ולא יצא ממנו כמעט אויר אז חיברתי חזרה את הפנל.

האם יש איזה משהו שצריך לעשות כדי שהוא ישלט ע"י טמפרטורה או שרק בהתחלה זה 700RPM וזה עולה בהמשך לפי הטמפרטורה?

פורסם

בהתחלה חיברתי את המאורר לפאנל הקידמי.. והאמת שמשום מה הוא לא ממש שלט על המהירות.

באחת הביקורות קראתי שברגע שמנתקים את החיבור עם הפאן קונטרולרים המאורר מתחיל להתווסת בהתאם לטמפרטורה, אז בפעם האחרונה שפתחתי את המארז ניתקתי, ודי שכחתי מזה עד עכשיו. כרגע שמתי את היד, ואתה צודק, דחיפת האוויר מאוד מינימאלית, כך שקשה לי להאמין שזה יתגבר בהמשך (זה פועל אצלי כך כבר כמה ימים).

פורסם

דבר ראשון....זה לא 480W?

דבר שני...לי יש את הpurepower 420W וזה גם נשלט על ידי טמפ', וגם אצלי הוא נורא חלש, אז נראה לי שזה בסדר.

פורסם
  • מחבר

זה 480, סתם טעות שלי

אני גם קראתי שאם מנתקים זה עובד לפי מהירות ואפילו שלחתי מייל ל-TT והם אמרו שזה יעבוד לפי מהירות

אבל זה נראה לי ממש ממש ממש מוזר שהמאורר מסתובב ב-700RPM כל היום, זה פשוט נמוך מידי.

פורסם

תנסה לראות אולי הסנסור של המאורר לא מחובר למקום שמקבל מספיק חום... לא עולה לי פיתרון אחר בראש..

פורסם
  • מחבר

רק חבל שהסנסור נמצא בתוך הספק ואם אני פותח אותו הלכה האחריות

פורסם

באמת חבל... תנסה ליצור קשר עם החברה שקנית את הספק ותגיד שאתה חושב שמשהו לא בסדר... תראה כבר מה יגידו לך..

חבל סתם ככה להזניח ובסוף עלול לקרות משהו .. :-\

פורסם
  • מחבר

בגלל זה אני שואל פה אנשים שיש להם ספק בדיוק איך זה אצלהם

פורסם

אני בדקתי לאחרונה את הספק 480W הרגיל שלהם בגירסת Xaser (לדעתי ספק זהה ל Buterfly רק פחות מקושקש).

במידה ואתה מנתק את פנל הבקרה המאוררים מבוקרים אוטומטית על פי הטמפרטורה.

אתה יכול לקרוא זאת באתר היצרן ובחוברת המשתמש המצורפת לספק.

למרות זאת, על פי נתוני היצרן המהירות המינימלית של המאורר היא 1150 סל"ד.

לעיתים יש לתוכנה של הבורד בעיה לזהות מהירויות מאורר נמוכות ואז אתה מקבל קריאות דיי משונות.

אצלי לדוגמא, ברגע שמהירות המאורר נמוכה מ 1700 סל"ד הבורד קורא אותה כ 178500 סל"ד, בלוח אחר הלוח לא זיהה בכלל מהירות נמוכה מ 1500 סל"ד ונתן קריאה של 0 סל"ד.

לדעתי אין לך מה לדאוג, במהירות נמוכה אכן אין דחיפת אויר משמעותית אבל אז הספק שקט לחלוטין.

ברגע שתעמיס את המחשב והטמפרטורת יעלו, הספק יווסת אוטומטית את המהירות ותקבל מהירויות גבוהות יותר.

דרך אגב, גם כאשר פנל הבקרה מחובר ואתה מכוון מהירות ידנית עדיין יש שליטה אוטומטית. כלומר הספק יתן לך לשלוט במהירות רק בטווח מסויים בהתאם לטמפרטורה של הספק.

פורסם

holy אחי ביררתי גם לי יש את הספק וניתקתי את הפאנל.. וכן זה מסתובב ב1300RPM במינימום וזה נשלט טמפרטורה עד ל4500RPM בדוק.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה על התשובות, אני אנסה את זה ונראה מה קורה

אחרי שזה על 1300 זה עלה לך מתישהו (במאמץ?), ראית את זה בעיניים שלך משנה מהירות?

צריך לשים גאמפר או משהו כזה על החיבור כמו ב-SF2 או פשוט רק לנתק את הפנל הקדמי?

פורסם

בוא אני יגיד לך מה עושה הפאנל

הפאנל בעצם גורם למהירות המינומום להישתנות בהתאמה למה שאתה רוצה ...

נגיד המינימום עכשיו זה 1300 ועם הפאנל אתה יכול לעשות שהמינימום יהיה 2600...

עכשיו כן במאמץ זה הגביר את המהירות שלו... בדוק אפילו שמתי יד :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים