פורסם 2004 במרץ 1121 שנים שלום לכולם הגעתי עם הכרטיס מסך שלי לOC של 810 לזכרונות ו470 למעבד והכל עובד יציב וסבבה בלי חירבושים ורציתי לדעת אם יש סיכוי להגיע ליותר מי זה אם אני יפרק את הגוף קירור וימרח ARTIC SILVER 5 במקום המשחה המקורית ( הלבנה הפשוטה ) ??
פורסם 2004 במרץ 1121 שנים מחבר אני יודע שלא צריך... אבל אתה יודע זה מין שיגעון כזה חחחעוד תגובות בבקשה כי חבל לי סתם לפרק אותו ולהסתכן...
פורסם 2004 במרץ 1121 שנים מז"א ? תבדוק עד שהוא לא יציב ושהוא לא יציב כבר הגעת לשיאבשביל יותר ממה שהגעת אתה צריך להחליף קירור לליבה\זכרונות
פורסם 2004 במרץ 1121 שנים מחבר סבבה אבל השאלה שלי היא עם אותו הגוף קירור ואני יחליף רק את המשחה אז אני יוכל להגיע ל OC גבוהה יותר ???
פורסם 2004 במרץ 1121 שנים הממ, אני מאמין שכן, שאני ניסיתי להחליף משחה לג'יפורס שלי יכולתי לעלות בעוד 10 מה"ץ למעבד, אבל זה רק כי הם מרחו אותו ממש ממש גרוע, לא חושב שאצלך זה כזה גרוע
פורסם 2004 במרץ 1121 שנים אני לא חושב שכדאי לך בכלל לעשות לו אוברקלוק כרגע. זה רק יגרום לשחיקה יותר מהירה של הכרטיס (שזה לא משהו שאתה רוצה...) תחסוך את הOC הזה לזמנים שתצטרך אותם
פורסם 2004 במרץ 1121 שנים עזוב.. אני במקומך לא הייתי נוגע בכרטיס המעולה הזה+ אזוס לא עושים שטויות ואתה לא תצליח לשפר את הקירור בכ"כ הרבה. תהנה מהכרטיס!!!
פורסם 2004 במרץ 1121 שנים מחבר אחי אני ממש מצטער לא הבנתי את השאלה... תרשום אותה שוב פעם ואני יענה לך בשמחה !!
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים נכון יש לך אפשרות של הגדרות 3D ב הגדרות של הכרטיס מסך יותר נכון 3D SETTING FOR: DIRECT 3D & OPNEGL. שם הגדרתה הכל על מינימום או שהשארתה באמצע?כנ"ל באיזה הגדרות השתמשת בבדיקה ב 3DMARK?יש מבין?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.