עבור לתוכן

מחפש המלצה למדפסת לייזר משולבת

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אני מחפש מדפסת לייזר משולבת, היום יש לי מדפסת hp officejet 4500 אלחוטית והיא פשוט זוועה, הדיו יקר ונגמר מהר והדפים נתקעים תמיד. אני סטודנט שמדפיס לא מעט ולכן עלות ההדפסה מאוד חשובה לי. הדרישות שלי מהמדפסת הן בעיקר:

1. לייזר משולבת (צילום סריקה ופקס) עם מגירת דפים.

2. עלות הדפסה נמוכה, שיהיה אפשר למצוא טונרים זולים בקלות (שיהיה לה הספק דפים גדול לטונר אחד).

3. שתהיה מדפסת רשת (עדיף אלחוטית, אבל בעיקרון היא תהיה ליד ראווטר).

4. איכות הדפסה טובה (אם היא גם תהיה צבעונית עד כמה המחיר יהיה גבוה יותר?)

5. לחלק מבני המשפחה יש רק אייפד, יהיה אפשר להדפיס ממנו בקלות? (אני גם משתמש במקבוק ולכן חשוב שלא יהיו בעיות דרייברים).

מבחינת מחיר אני מוכן להשקיע במדפסת אמינה שתשאר לאורך זמן ועם דיו זול.

תודה מראש

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אומנם לא לייזר, אבל חסכונית מאוד- HP 8610

המדפסת לא זולה במיוחד- כ750-800 ש״ח

ראשי הדיו גם לא זולים במיוחד במבט ראשון (כ150-160 לשחור ו110-120 לכל אחד מהצבעים)

אבל כשאתה רואה שהראש השחור מספיק לעד 2300 דפים וכל ראש צבעוני מספיק לעד 1500 דפים זה כבר נהיה זול.

לשם השוואה טונר שחור למדפסת לייזר צבעונית עולה בד״כ בין 200 250 ש״ח ומספיק לכ1500 דפים

והטונרים הצבעוניים נמכרים סביבות אותו המחיר אך מספיקים לכ1000 דפים.

בנוסף, במקרה הספציפי של המדפסת הזו, במידה ותירשם באתר של HP תקבל על המדפסת שלוש שנות אחריות במקום שנה.

נראת לי אופציה לא רעה בכלל

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם

אני מחפש רק מדפסת לייזר כי אני מדפיס חוברות של לימודים ועברתי כבר 2 מדפסות דיו שהדיו יקר או מתייבש, אחרי הנסיון שלי עם מדפסת hp אני לא מתקרב יותר למדפסות שלהם אחרי שנה וחצי היא בולעת דפים הדיו נגמר מהר ועולה מאות שקלים, גם דיו חלופי עבד שבוע ואז הפסיק.

המדפסת brother שנמצאת בהמלצה אינה משולבת וזה חשוב לי, הבנתי גם שבכל החלפת טונר צריך להחליף תוף שמחירו גבוה עד כמה זה נכון?

פורסם

לברדר יש מדפסות לייזר מצויינות בסדרה 7000 וגם 8000 שלהם.

אבל המחיר ההתחלתי לא זול. בתמורה אתה מקבל מדפסת שמקלה על שימוש בטונר תחליפי וזול כך שבסוף המחיר החודשי מתאזן. למשל ברדר 7760

פורסם

כדאי לך לחשוב על מה הצרכים שלך,

אם אתה צריך מדפסת לבד, או מכשיר משולב.

עם פקס או בלי.

בכל מקרה המכשיר שהמליצו לך BROTER 7055 הוא מכשיר אמין וזול להפעלה.

- - - תגובה אוחדה: - - -

משולב עם פקס או לא.

בקשר לתוף זה לא כל טונר אלא כל כ- 4 טונרים.

יש לך מכשירי HP או סמסונג בהן הטונר ותוף משולבים.

פורסם
  • מחבר

אני חייב מדפסת משולבת פקס צילום וסריקה

יש מדפסת דומה עם פקס?

כמה עולה הטונר ולכמה דפים הוא מספיק?

פורסם

כבר ענו לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים