פורסם 2014 באוגוסט 1911 שנים לילה טוב, יש ברשותי - Winsows 8.1 שבזמן האחרון לא מצליח לעדכן עדכון מסוים שנתקע על - 75%. הבעיה שהעדכון ממתין ומיד שאני עושה הפעלה מחדש, המערכת הפעלה מנסה לעדכן אותו המון זמן עד שבסופו של דבר מתקבלת הודעת שגיאה שאומרת שלא היה ניתן לעדכן את העדכון. מה ניתן לעשות? נערך 2014 באוגוסט 2911 שנים על-ידי Globalization
פורסם 2014 באוגוסט 2311 שנים מחבר העדכון עדיין תקוע. המחשב נכנס ללופ של ניסיון עדכון כאשר הוא תקוע על - 75% - הפעלה מחדש ושוב חוזר על עצמו עד שהמחשב מודיע שהוא לא הצליח לעדכן והמערכת עולה. קראתי קצת וטענו ששחזור מערכת יכול לעזור, השאלה אם זה לא מוחק לי דברים.
פורסם 2014 באוגוסט 2311 שנים אם אתה רוצה גיבוי לקבצים תשתמש בLive CD של אובונטו.כמו כן למיטב זכרוני שחזור המערכת לא מוחק קבצים אלא הגדרות מערכת
פורסם 2014 באוגוסט 2911 שנים מחבר פניתי לתמיכה הטכנית של - Microsoft, וזאת התשובה שלהם לבעיה שלי:אם העדכון המסויים הזה אכן נתקע ומונע מעדכונים אחרים התקנה, תוכל לבחור להסתיר אותו כך שלא יותקן בעתיד (אלא אם יצע לו עדכון/תיקון).אלטרנטיבית, תוכל לבצע את השלבים הבאים לאיפוס המטמון של Windows Update:לחץ על Windows + X ובחר את שורת הפקודה (מנהל)בחלון שייפתח, הקלד את הפקודות הבאות ולחץ על Enter לאחר כל פקודה:net stop bitsnet stop wuauservnet stop cryptsvcnet stop appidsvcגש לתיקיית Windows בכונן C ושנה את שם התיקייה SoftwareDistribution ל-SoftwareDistribution.OLDגש לתיקיית System32 בתוך תיקיית Windows בכונן C ושנה את שם התיקייה catroot2 ל-catroot2.OLDאם לא ניתן לשנות את שם התיקיות, יש להריץ את הפקודות בשלב 2 פעם נוספתחזור לשורת הפקודה (מנהל), הקלד את הפקודות הבאות ולחץ על Enter לאחר כל פקודה:net start bitsnet start wuauservnet start cryptsvcnet start appidsvcהפעל מחדש את המחשב ובצע עדכון ל-Windows בשניתלמי שנתקל בבעיה שלי, הפתרון הנ"ל פתר את התקלה. נערך 2014 באוגוסט 2911 שנים על-ידי Globalization
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.