עבור לתוכן

מקלדת מכאנית

Featured Replies

פורסם

היי, אני יודע שטחנו את הנושא הזה כאן בפורום, אבל אם כבר נעשה איזה שהוא שרשור המלצות שלכם ששאר חברי הפורום יוכלו לעבור פה ולהחליט במקום לפתוח שרשורים חדשים.

אני יודע שיש שרשור על מוצרים מומלצים אבל אין שם הרבה המלצות, הוא ישן, אז נוכל לרכז כאן המלצות חדשות קישורים לקניה וכו'.

אז לעניינו, כרגע אני עם מקלדת tt esports challenger pro, לא השתמשתי באף אחד מהפיצ'רים שלה אז ככה שלא בדיוק משנה לי אם יהיו במקלדת פיצ'רים מיוחדים.

בהתחלה חשבתי על ה Razer BlackWidow שהיא מקלדת ממש טוב, הרבה ממליצים עליה, ואז חשבתי שאני בכלל לא צריך את כל הפיצ'רים כי גם ככה אני לא משתמש בהם..

אז התחלתי לחפש מקלדות מומלצות עם סויצ'ים כחולים ראיתי את ה CM Storm Quickfire Ultimate, הביקורות משבחות את איכות הבניה וכמה שהיא מאסיבית.

ואז חשבתי בכיוון של ה Ducky Shine 3, הבנתי שניתן להשיג אותה רק ב eBay אבל במחירים שיש שם עדיף כבר לקנות את ה BackWidow בארץ..

ואז התחלתי לחפש על הסוויצ'ים הכחולים, חלק ברשת אומרים שהם כן טובים לגיימינג וחלק לא, רוצה לשמוע את דעתכם בנוגע לזה.

תודה!

פורסם
  • מחבר

חשבתי על לקנות אותה, מצד אחד היא מאוד טובה, מצד שני יש בה פיצרים שאני לא אשתמש בהם, כמו החיבורי USB שכבר יש לי ואני לא משתמש בהם, אז חשבתי שאם אקח מקלדת בלי הפיצרים שגם ככה אני לא אשתמש בהם, אולי אוכל לחסוך בעלות המקלדת. בסהכ' הסוויצ'ים אם אותם סוויצ'ים בכל המקלדות לא?

פורסם

למה אתה בכלל רוצה להחליף מקלדת? יש דברים אחרים שתוכל לעשות עם הכסף.... אם אתה מחפש מה, תכתוב את המפרט שלך

פורסם
  • מחבר
למה אתה בכלל רוצה להחליף מקלדת? יש דברים אחרים שתוכל לעשות עם הכסף.... אם אתה מחפש מה, תכתוב את המפרט שלך

בעקרון אין לי מה לשדרג במחשב, אני רוצה להחליף תמקלדת בגלל שנשברו כמה מקשים בנסיון לנקות את המקלדת וגם כי נמאס לי ממנה ואני רוצה לשדרג. אם בכל זאת המפרט שלי הוא

אז יש לי

מעבד: i5 2500

8 ראם

כרטיס מסך: 7870XT

ויש לי כבר ssd אם רצית להמליץ לי לקנות ssd

מפרט בסדר..

פורסם

מפרט מצוין.

אם התקציב שלך הוא באזור ה400, אמליץ על הBlackWidow הרגיל, אם אתה רוצה תאורה אחורית, תקח את הUltimate.

שים לב: תרכוש רק מקלדת משנת 2013 ולא 2014 כי בשנה זו הם החליפו סוויצ'ים לחברה סינית.

יש גם את המקלדות של CM אך לא יצא לי להשתמש בהם.

אתה יכול להזמין מקשים ספציפיים למקלדת שלך מהחברה ו/או מאיביי. זה יצא יותר זול בהרבה, כמה דולרים לכל היותר. אתה יכול לבדוק גם אצל היבואן או ליצור קשר עם יצרנית המקלדת הנוכחית שלך, שווה ניסיון.

פורסם
  • מחבר
מפרט מצוין.

אם התקציב שלך הוא באזור ה400, אמליץ על הBlackWidow הרגיל, אם אתה רוצה תאורה אחורית, תקח את הUltimate.

שים לב: תרכוש רק מקלדת משנת 2013 ולא 2014 כי בשנה זו הם החליפו סוויצ'ים לחברה סינית.

יש גם את המקלדות של CM אך לא יצא לי להשתמש בהם.

אתה יכול להזמין מקשים ספציפיים למקלדת שלך מהחברה ו/או מאיביי. זה יצא יותר זול בהרבה, כמה דולרים לכל היותר. אתה יכול לבדוק גם אצל היבואן או ליצור קשר עם יצרנית המקלדת הנוכחית שלך, שווה ניסיון.

תודה דובי, אבל התאורה אחורית חשובה לי אני אחשוב על הBackWidow אבל אני מחפש מקלדת באזור המחיר של ה CM, ניסיתי לחפש לחפש מקשים ספציפיים, לא מצאתי \=

פורסם

אני מציע שתחכה להצעה מSplashy מנהלת פורום ציוד היקפי, היא בקיאה בתחום יותר ממני

פורסם
  • מחבר
אני מציע שתחכה להצעה מSplashy מנהלת פורום ציוד היקפי, היא בקיאה בתחום יותר ממני

אני אחכה, תודה! אגב, יצרתי עם thermaltake קשר, נראה מה הם יגידו.

פורסם

אם היית מרוצה מהמקלדת שיש לך, עדיף שתתקן אותה/תחליף מקשים.

להוציא מאות שקלים בגלל כמה מקשים שבטוח יש אותם במלאי, חבל.

אנא תעדכן מה TT ענו לך

פורסם
  • מחבר
אם היית מרוצה מהמקלדת שיש לך, עדיף שתתקן אותה/תחליף מקשים.

להוציא מאות שקלים בגלל כמה מקשים שבטוח יש אותם במלאי, חבל.

אנא תעדכן מה TT ענו לך

TT עדיין לא ענו לי, אני בכל זאת רוצה לעבור למכאנית, יש לך עוד המצלות כלשהם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים