פורסם 2014 באוגוסט 1611 שנים יש לי מחשב windows 7 64 bit שפה אנגליתוכאשר אני רוצה להתקין משחק המחשב רושם לי :windows cannot find "c:/downloads/skyrim/setup.exe" make sure you type the name correctly, and then try againוזה רושם לי את ההודעה הזאת בכל משחק שאני מנסה להתקין כולל משחקים שכבר התקנתי ומחקתי תודה לעוזרים...תמונה:http://imagizer.imageshack.com/img538/8897/RMb1JR.pngתעתיקו את זה ותדביקו כדי שהקישור יעבוד לכםשוב תודה לעוזרים...
פורסם 2014 באוגוסט 1711 שנים יכול להיות שזאת מגבלה של אורך נתיב. תנסה להזיז את התיקייה כמה שלבים למעלה.
פורסם 2014 באוגוסט 1711 שנים מחבר לא כל כך הבנתי מה אתה אומראבל אם התכוונת לנסות להעביר את ההתקנה למקום אחר במחשב ואז להתקין שוב זה גם לא עובד לי בכל מקום אחר במחשב ההתקנה לא עובדת לי בכל מקום במחשב ולא רק c
פורסם 2014 באוגוסט 1711 שנים מחבר מה הקשר אם המשחק פרוץ או לא יש לי את אותם הבעיות גם במשחקים שקניתי (מקוריים)
פורסם 2014 באוגוסט 1711 שנים חוץ מהעובדה שמשחקים פרוצים לרוב מכילים מידע שלא בא ביצרן המשחק המקורי ואתה לא ממש יכול לדעת מה הם הכניסו שם....אלה החוקים בפורום.יש לך בעיה במשחק שקנית? אין בעיה בכיף נעזור לך. תביא דוגמא.
פורסם 2014 באוגוסט 1711 שנים א. הבעיה שלך נובעת מכך שהורדת את המשחק. יכול להיות 1001 סיבות לזה, אבל אנחנו לא יכולים לעזור לך כאן מאחר ו:ב. Warez, Hacking, Cracks, ותוכן לא חוקיות הם לא נושא לדיון בפורום ואין לפרסם דיונים או הודעות בעלי תוכן זה. הכוונה היא אפילו לא לציין שמות של קבצים מסוג זה, ובטח שלא הורדות ישירות או דרך כל תוכנה אחרת.אתה מוזמן לפנות למקור מאיפה שהורדת את המשחק ולהתלונן אליו+ג. הקפצת דיונים הינה פרסום שתי הודעות ברצף במטרה לקדם את הת'ראד במעלה הרשימה (הודעות מסוג "UP" וכדומה). הקפצה שכזו מותרת אך ורק לאחר 24 שעות מפרסום התגובה האחרונה בטרד! כל הקפצה שכזו לפני הזמן המותר תזכה את פותח הת'ראד באזהרה אלא אם כן הוסף מידע חדש ורלוונטי. נערך 2014 באוגוסט 1711 שנים על-ידי IlanF
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.