פורסם 2014 באוגוסט 1611 שנים שלום לכולם השבוע קניתי כרטיס מסך חדש שהוא AMD SHAPPIRE R7 240 מסדרת RADEON (עוד נתונים : 2GB DDR3 חיבור PCIE ) והמוכר בחנות אמר שהוא יתאים ללוח אם שלי שהוא ASROCK WOLFDALE1333-D667 R2.0 כשהגעתי הביתה חיברתי את הכרטיס רק ללוח אם כי לא מצאתי לו חיבור גם לספק וגם בדקתי וראיתי שהמאוורר שלו מסתובב (זה שעל הכרטיס מסך) אבל כשאני מדליק את המחשב רק הכרטיס ONBORAD עובד לי. ושיניתי את ההגדרה של זה בביוס לPCI וPCIE עדיין כלום ואז שמתי לב שבמנהל התקנים הוא בכלל לא מראה לי אותו וגם כל פעם בסוף ההתקנה של בדרייבר הוא רושם שההתקנה הושלמה אבל יכול להיות שהיה איזה בעיה ובקובץ LOG של ההתקנה רושם שזה הצליח. אני כבר 3 ימים שובר את הראש לגבי זה. אשמח לתשובה שתעזור. תודה מראש
פורסם 2014 באוגוסט 1611 שנים שאלה (בלי לפגוע כמובן)לאיפה חיברת את המסך? ללוח אמ או לכרטיס מסך?אני לא מבין בגדול מה הבעיה פה?
פורסם 2014 באוגוסט 1611 שנים מחבר שאלה (בלי לפגוע כמובן)לאיפה חיברת את המסך? ללוח אמ או לכרטיס מסך?אני לא מבין בגדול מה הבעיה פה?כרגע הוא מחובר ללוח אם. הבעיה היא שהכרטיס מסך שקניתי החדש לא עובד יש לי מסך שחורוGIL28 זה מה שמוזר יש לי חיבור של המאוורר של הכרטיס לכרטיס עצמו וזהו
פורסם 2014 באוגוסט 1611 שנים לפי האתר אין לו חיבור לספק אלא רק מהPCI-Ehttp://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1226&pid=2021&lid=1שוב אני שואל ... את הכבל של המסך לאיפה חיברת?
פורסם 2014 באוגוסט 1611 שנים מחבר חיברתי אותו לכרטיס מסך שקניתי אבל כלום לא קרה זה מראה לי מסך שחור כרגע זה מחובר לכרטיס מסך ONBOARD
פורסם 2014 באוגוסט 1611 שנים מחבר התקנתה את הדרייבר שלו ?אם היית קורא את מה שאמרתי היית מבין שכן. התקנתי אולי 10 פעמים
פורסם 2014 באוגוסט 1611 שנים לא רוצה להישמע כמו טרול, כי נראה שאתה די מבין מה שאתה עושה ובכל-זאת (רק בגלל שלא ציינת זאת בתחילת הדיון):חוץ מלשנות את הגדרת התצוגה הראשית בביוס ל-PCIE (מה שכתבת שעשית), תבדוק את אופציית Internal Graphic Mode Select , שיהיה במצב Auto (מה שלא כתבת שעשית).
פורסם 2014 באוגוסט 1611 שנים מחבר לא רוצה להישמע כמו טרול, כי נראה שאתה די מבין מה שאתה עושה ובכל-זאת (רק בגלל שלא ציינת זאת בתחילת הדיון):חוץ מלשנות את הגדרת התצוגה הראשית בביוס ל-PCIE (מה שכתבת שעשית), תבדוק את אופציית Internal Graphic Mode Select , שיהיה במצב Auto (מה שלא כתבת שעשית).שינית את זה למה שהצעת וזה עדיין לא עובד
פורסם 2014 באוגוסט 1611 שנים קראתי באתר אחר שלמישהו גם הייתה בעיה כמו שלך עם אותו לוח אם שהכרטיס לא זוהה והיא נפתרה לאחר עדכון ביוס שהוא קיבל מהתמיכה של ASROCK (קובץ עדכני מזה שהיה באתר).
פורסם 2014 באוגוסט 1611 שנים מחבר קראתי באתר אחר שלמישהו גם הייתה בעיה כמו שלך עם אותו לוח אם שהכרטיס לא זוהה והיא נפתרה לאחר עדכון ביוס שהוא קיבל מהתמיכה של ASROCK (קובץ עדכני מזה שהיה באתר).אתה יכול לשלוח לי את האתר הזה פרטי או במייל ?
פורסם 2014 באוגוסט 1611 שנים מאיפה התקנת את הדרייבר מהדיסק או שהורדת עדכני מהאתר של AMD? נערך 2014 באוגוסט 1611 שנים על-ידי idanmal
פורסם 2014 באוגוסט 1611 שנים מחבר בהתחלה התקנת את הדרייבר מהדיסק ואחר כך ניסית להתקין אחד מהאתר של AMD?כן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.