עבור לתוכן

קניתי כרטיס מסך חדש והוא לא עובד

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם השבוע קניתי כרטיס מסך חדש שהוא AMD SHAPPIRE R7 240 מסדרת RADEON (עוד נתונים : 2GB DDR3 חיבור PCIE ) והמוכר בחנות אמר שהוא יתאים ללוח אם שלי שהוא ASROCK WOLFDALE1333-D667 R2.0

כשהגעתי הביתה חיברתי את הכרטיס רק ללוח אם כי לא מצאתי לו חיבור גם לספק וגם בדקתי וראיתי שהמאוורר שלו מסתובב (זה שעל הכרטיס מסך) אבל כשאני מדליק את המחשב רק הכרטיס ONBORAD עובד לי. ושיניתי את ההגדרה של זה בביוס לPCI וPCIE עדיין כלום

ואז שמתי לב שבמנהל התקנים הוא בכלל לא מראה לי אותו וגם כל פעם בסוף ההתקנה של בדרייבר הוא רושם שההתקנה הושלמה אבל יכול להיות שהיה איזה בעיה ובקובץ LOG של ההתקנה רושם שזה הצליח.

אני כבר 3 ימים שובר את הראש לגבי זה. אשמח לתשובה שתעזור. תודה מראש :)

פורסם

שאלה (בלי לפגוע כמובן)

לאיפה חיברת את המסך? ללוח אמ או לכרטיס מסך?

אני לא מבין בגדול מה הבעיה פה?

פורסם

אתה חייב לחבר אותו לספק. אם אין לך יציאת 6PIN, יש מתאמים ממולקס.

פורסם
  • מחבר
שאלה (בלי לפגוע כמובן)

לאיפה חיברת את המסך? ללוח אמ או לכרטיס מסך?

אני לא מבין בגדול מה הבעיה פה?

כרגע הוא מחובר ללוח אם. הבעיה היא שהכרטיס מסך שקניתי החדש לא עובד יש לי מסך שחור

וGIL28 זה מה שמוזר יש לי חיבור של המאוורר של הכרטיס לכרטיס עצמו וזהו

פורסם
  • מחבר

חיברתי אותו לכרטיס מסך שקניתי אבל כלום לא קרה זה מראה לי מסך שחור

כרגע זה מחובר לכרטיס מסך ONBOARD

פורסם
  • מחבר
התקנתה את הדרייבר שלו ?

אם היית קורא את מה שאמרתי היית מבין שכן. התקנתי אולי 10 פעמים

פורסם

לא רוצה להישמע כמו טרול, כי נראה שאתה די מבין מה שאתה עושה ובכל-זאת (רק בגלל שלא ציינת זאת בתחילת הדיון):

חוץ מלשנות את הגדרת התצוגה הראשית בביוס ל-PCIE (מה שכתבת שעשית), תבדוק את אופציית Internal Graphic Mode Select , שיהיה במצב Auto (מה שלא כתבת שעשית).

פורסם
  • מחבר
לא רוצה להישמע כמו טרול, כי נראה שאתה די מבין מה שאתה עושה ובכל-זאת (רק בגלל שלא ציינת זאת בתחילת הדיון):

חוץ מלשנות את הגדרת התצוגה הראשית בביוס ל-PCIE (מה שכתבת שעשית), תבדוק את אופציית Internal Graphic Mode Select , שיהיה במצב Auto (מה שלא כתבת שעשית).

שינית את זה למה שהצעת וזה עדיין לא עובד

פורסם

קראתי באתר אחר שלמישהו גם הייתה בעיה כמו שלך עם אותו לוח אם שהכרטיס לא זוהה והיא נפתרה לאחר עדכון ביוס שהוא קיבל מהתמיכה של ASROCK (קובץ עדכני מזה שהיה באתר).

פורסם
  • מחבר
קראתי באתר אחר שלמישהו גם הייתה בעיה כמו שלך עם אותו לוח אם שהכרטיס לא זוהה והיא נפתרה לאחר עדכון ביוס שהוא קיבל מהתמיכה של ASROCK (קובץ עדכני מזה שהיה באתר).

אתה יכול לשלוח לי את האתר הזה פרטי או במייל ?

פורסם

מאיפה התקנת את הדרייבר מהדיסק או שהורדת עדכני מהאתר של AMD?

פורסם
  • מחבר
מאיפה התקנת את הדרייבר מהדיסק או שהורדת עדכני מהאתר של AMD?

גם וגם

פורסם

בהתחלה התקנת את הדרייבר מהדיסק ואחר כך ניסית להתקין אחד מהאתר של AMD?

פורסם
  • מחבר
בהתחלה התקנת את הדרייבר מהדיסק ואחר כך ניסית להתקין אחד מהאתר של AMD?

כן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים