עבור לתוכן

Enermax Noisetaker 420W בן 4+

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

בעקבות לוח אם / מעבד שהפסיקו לעבוד (הלוח נדלק ל 10 שנ' ונכבה מיידית, כל הרכיבים בחוץ - כ.מסך, גם שהזכרונות בחוץ אותה תופעה) בוצע כל troubleshoot אפשרי (בוצע CLR CMOS איפוס סוללה) שהמעבד בחוץ ד"א הלוח לא נכבה וממשיך לעבוד תקין.

בכל מקרה גם אם זה המעבד / הלוח אין טעם להחליף את אחד הרכיבים והחלטתי לקנות מחשב חדש (מעבד / לוח / זכרונות) - השאלה שלי האם כדאי להשאר עם הספק כוח הנוכחי? גם מפאת גילו 4+ וגם מבחינת עוצמה?

הספק איכותי אך אני חושש להמשיך להשתמש בו למחשב חדש.

הרכיבים שיהיו במחשב החדש הינם:

i5-4690K

gigabyte z97 gaming 5

corsair 8GB vengence

והכרטיס מסך הישן שהוא GTX260.

לעניות דעתי הספק יחזיק אבל אשמח להארות המלצות וכו'.

במידה ומישהו חושב שפספסתי משהו בנוגע לטיפול בתקלה אז אשמח גם לשמוע תגובות בנושא.

תודה.

פורסם

הספק לא הכי איכותי, סדרה נמוכה של אנרמקס.

פורסם
  • מחבר

הרצתי כמה "מחשבוני הספק" באתר של CoolerMaster / עוד אתרים, הגעתי להספק נדרש של 372W עם OC מוגדר. (אני כמובן ארצה לעשות OC למעבד החדש)

בכל אופן מומלץ לרכוש ספק חדש? עם active pfc שייתן שקט נפשי?

פורסם

אצלי קרה משהו עם אותה התופעה בדיוק אבל אחרי שפתחתי המארז וניקיתי אבק המחשב המשיך כרגיל ואפילו מריץ בלי בעיה 3DMARK

האם ניסית להרכיב מחדש את הרכיבים ולבדוק ?

פורסם
  • מחבר

היי לוין, כמובן שניסיתי, אני לא מגיע למצב של פוסט תקין אפילו (אין צפצופים שחסר זיכרון / כ. מסך) אני אעלה סירטון.

פורסם

האם ניקית גם בתוך הספק ?

יש לי noisetaker 375 (בן 9 שנים ולא 4) שלפניי כמה שנים היה נכבה באקראי - יצא שהיה בתוכו אבק שהיה מקצר ומקפיץ את ההגנות. ניקיתי את האבק והוא הסתדר

בתוך הספק יכול להיות מתח גבוה - אל תיגע במעגל, תשתמש בלחץ אוויר

מה היה המפרט הקודם שלך ורמת האוברקלוק (כלומר, כמה הספק התאמץ בעבר במשך ה 4 שנים) ? והאם יש בתוכו קבלים מנופחים ?

פורסם
  • מחבר

היי, לא פירקתי את הספק (עדיין) מהסיבה שכאשר אני מוציא את המעבד מהתושבת הלוח לא נכבה גם שהכרטיס מסך מחובר כל המאווררים מסתובבים תקין, אני אנסה לחץ אוויר שוב.

פורסם

אצלי היתה תופעה לפני מספר ימים שתוך כדי גלישה המסך קפא

כיביתי בלחיצה ארוכה על לחצן הפאואר במארז ואז הוא נכנס ללופים של הדלקה וכיבוי במשך כמה שניות, בלי תצוגת מסך.

לאחר יום מנוחה הוצאתי את המארז ושאבתי אותו מכל הצדדים ולהפתעתי הוא עלה כרגיל

פורסם

אם ממיר המתח בלוח נהרס הוא יכול לקצר כשהוא מנסה להפעיל מעבד, ולא לקצר כשהוא מופעל לבד. עד כאן צפוי

יש על הלוח קבלים שיש להם ראש מנופח ? סימני התחממות של רכיב באיזור ממיר המתח (הקוביות לייד הסוקט והציפים השטוחים שצמודים אליהן) ?

פורסם
  • מחבר

01

11010010110, בדקתי את איזור המעבד (הצ'יפים ליד והקבלים) לא ראיתי משהו מיוחד, אני אצלם תמונות ברורות בערב ואעלה גם את הסרטון של התופעה.

לפי דעתי הלוח / המעבד עשו את שלהם אבל אם יש סיכוי להציל את המצב אני אעדיף את זה כמובן

:)

פורסם

מעבדים כמעט ולא נהרסים. לוח יכול להיהרס, תנסה להפעיל אותו מספק לא גנרי על מנת לשלול את הספק

פורסם
  • מחבר

האנרמקס הוא ממש לא ספק גנרי, אולי לא top of the line אבל גם לא ספק גנרי:

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817103459

הוא אומנם בן 4 אבל מספק 18AMP על המסילה של ה 12VOLT ובכללי ספק שבזמנו היה מאד מומלץ.

קשה לי להאמין שזה הספק כי שוב, המחשב נדלק באופן תקין, רק שמכניסים את המעבד לסוקט הוא נכבה לאחר 10 שנ'.

כרגע אין לי ספק "ספייר" שאני יכול לבדוק איתו לצערי.

פורסם

נראה לי טעיתי בין הדיון הזה ודיון אחר, שבו המשתמש בדק את הלוח אם ספק גנרי על מנת לשלול בעיה בלוח. האנרמקס כמובן ספק איכותי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים