עבור לתוכן

טלוויזיה לא מזהה את המחשב בחיבור HDMI

Featured Replies

פורסם

אהלן ח'ברה,

חיברתי כבל HDMI מהכרטיס מסך (670 GTX) לטלויזיה (toshiba regza) ואני לא מצליח לגרום למחשב להיראות בטלויזיה. בעבר הייתי מצליח והפעם זה פשוט לא מזהה את הטלויזיה בהגדרות של Nvidia control panel לא משנה מה אני עושה.

בדקתי שזה לא הכבל שדפוק, חיברתי לפטופ לטלויזיה וזה עבד לי ישר, ז"א הבעיה או בפורט של הHDMI בכ.מ או משהו בהגדרות שאני מפספס..איך אפשר לפתור את זה?

תודה

פורסם

מה מחובר לך כרגע לכרטיס מסך? טלויזיה + מסך?

מה מופיע לך בחלון Screen Resolution?

Control Panel\All Control Panel Items\Display\Screen Resolution

פורסם
  • מחבר
מה מחובר לך כרגע לכרטיס מסך? טלויזיה + מסך?

מה מופיע לך בחלון Screen Resolution?

Control Panel\All Control Panel Items\Display\Screen Resolution

לכרטיס מסך מחובר המסך מחשב שלי (ACER V243H עובד מעולה) וכבל HDMI שמחובר לטלויזיה (טושיבה, הטלויזיה כרגע מציגה מסך כחול - פורט HDMI 1 שם הכבל מחובר)

מצ"ב מה שמוצג לי ב SCREEN RESSOLUTION. ניסיתי ללחוץ על DETECT, שום דבר לא קורא..

@

multicore

מה היא שאלתך? אני מנסה לראות בטלויזיה את מה שאני רואה במחשב, זה הכל. מנסה כרגע לראות למה זה לא מצליח לזהות את הטלויזיה ולהפך

פורסם

יש לך רק מסך אחד לפי הצלום מסך. אתה יכול לעבור ל extended desktop עם win+P?

פורסם

אני לא יודע עם זה יעזור לו כי כדי שזה יעבוד חייב שיהיה לו עוד התקן שמופיע בסקרין רזולושיון

תעשה ניסיון פשוט

תנתק את המסך מחשב מהכרטיס ותשאיר רק את הטלויזיה ותדליק אותה על הערוץ הנכון

תפעיל מחדש את המחשב וזה אמור להופיע על הטלויזיה ... אם לא אז כנראה שהערוץ לא נכון

פורסם
  • מחבר
אני לא יודע עם זה יעזור לו כי כדי שזה יעבוד חייב שיהיה לו עוד התקן שמופיע בסקרין רזולושיון

תעשה ניסיון פשוט

תנתק את המסך מחשב מהכרטיס ותשאיר רק את הטלויזיה ותדליק אותה על הערוץ הנכון

תפעיל מחדש את המחשב וזה אמור להופיע על הטלויזיה ... אם לא אז כנראה שהערוץ לא נכון

עשיתי את זה. גם לא קורה כלום. בעבר אני זוכר שעשיתי את זה היה נשמע רעש כמו של חיבור USB למחשב, עכשיו אין כלום..

וזה בטוח הערוץ הנכון, כמו שאמרתי ניסיתי לחבר לפטופ לטלויזיה וזה עבד פיקס, מה גם שרשום מאחורי הטלויזיה הפורטים וזה בבירור HDMI 1

@multicore

אני עושה את זה, האפשרות עובדת כאילו אפשר להגיע לEXTENDED אבל כשאני בוחר בזה לא קורה כלום.

- - - תגובה אוחדה: - - -

עדכנתי דרייברים וזה סידר את הבעיה. תודה אנשים!

פורסם

לי קרה דבר דומה,

די מוזר סברתי גם אני שיש בעיה בHDMI ,

כבל HDMI שעובד על 3 התקנים אחרים , ממיר ו2 מחשבים ניידים.

אבל לא עובד על המחשב השולחני לחיבור אל הטלויזיה.

שאר הכבלים עבדו כמו שצריך עם המחשב לטלויזיה,

החלפת הכבל באחר פתרה את הבעיה.

נסה לחבר עם כבל אחר ולבדוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים