פורסם 2014 באוגוסט 1511 שנים שלום אז בכל מקום באינטרנט כותבים לנו שכחול זה להקלדה, אדום זה לגיימינג, ושחור זה טוב לקפה. קיצר, בטח הכל שטויות. כי בסופו של דבר, מדובר בהרגשה אישית, ולכל אחד ירגיש כפתור CHERRY MX אחר כטוב יותר. למרות זאת, אני מאמין שכן יש אמת כלשהי מאחורי הדברים, ולכן אני צריך את עזרתכם. לי אין גישה לנסות מקלדת מכנית בעצמי. בחנויות לא נותנים לנסות, וגם אם יתנו, אז זו תהיה מקלדת מנותקת ממחשב, שאוכל רק להקליד באוויר ולראות איך היא מרגישה. לעולם לא תהיה לי ת'אופציה לפני רכישה- ממש לכתוב איזה מסמך ולראות מה נותן לי ביצועים טובים יותר ומינימום טעויות הקלדה: ה MX BROWN? או ה- MX RED? צימצמתי את האופציות שלי לאלה, מפני שאלו היו הכפתורים היותר נוחים בשבילי [ע"י הדגמה אומללה שהייתה בחנות אייבורי, בה על לוח קצר עמדו 4 כפתורים מכל סוג: שחור, חום, אדום, כחול] והיה ניתן לנסותם. אז, האם יש פה אנשים שהתנסו גם ב MX BROWN + וגם ב MX RED? ויכולים לתת לי את דעתם על איזו מקלדת הם מצאו שעדיפה יותר בשבילם להקלדה, בדגש גם על טעויות הקלדה [כי הבנתי ש RED נוטה יותר ליצור טעויות]. תודה רבה לעוזרים! נערך 2014 באוגוסט 1511 שנים על-ידי eladbari
פורסם 2014 באוגוסט 1511 שנים אם כבר אז חומים כי באדומים אתה לא ממש יודע מתי המקש נקלט. הייתי אומר לך על הכחוחלים, למשל ב DUCKY הם הרבה יותר שקטים מבמקלדות אחרות.אם אתה רוצה לנסות כחולים אתה יכול לקפוץ אליי לראושן מערב, יש לי 2 מקלדות כאלה (אחת למכירה במחיר מעולה).שרון- - - תגובה אוחדה: - - -יש לי גם לוח עם 4 מקשים אחד חום אחג כחול אחד אדום אחד שחור, אבל זה לא ממש מייג את הררגשה במקלדת אמיתית.
פורסם 2014 באוגוסט 1511 שנים כמה שטויות נרשמו פה. שחורים טובים לקפה? לי יש מקלדת עם כחולים שהצליל המתכתי שלהם פשוט הציק לי אז עשיתי פרוייקט והחלפתי חלק לשחורים: http://hwzone.co.il/community/threads/517828-%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%99%D7%A7%D7%98-%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%AA-%D7%A1%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A6-%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%9E%D7%A7%D7%9C%D7%93%D7%AA-Blackwidow-Ultimate?styleid=4 שטות שנרשמה פה שבאדומים אתה לא ממש יודע מתי המקש נקלט, כשאתה רואה אות על המסך אז המקש נקלט הסוויצ'ים הנפוצים הם כחולים, חומים, שחורים ואדומים. הם מתחלקים בער לשניים, כאלו שהם קליקיים עם צליל של קליק וכאלו שלא. הכחולים והחומים קליקיים והשחורים והאדומים לא. הכחולים: בעלי קליק ויש להם צליל מתכתי מעצבן, אם החדר שלך לא סגור או אם החדר קרוב לאנשים רגישים לרעשים או המחשב בסלון בבית לא ענק, מהר מאוד שאר יושבי הבית יתלוננו על הרעש שהסוויצ'ים האלו מפיקים במיוחד בהקלדה. החומים: גם קליקיים עם צליל עמום יותר, פחות מתכתי, אומרים שמאוד מתאימים לגיימינג. האדומים: ללא קליק, רכים ללחיצה, יש שיגידו רכים מדי ומרגישים כמו מקלדת ממברנה שהקלות שבלחיצה גורמת הרבהנפעמים ללחיצה לא רצונית על מקשים ושצריך תקופת הסתגלות. שחורים: גם ללא קליק, מרגישים כמו האדומים אך עם התנגדות גדולה יותר, נוחים מאוד להקלדה ולגיימינג(מניסיון).
פורסם 2014 באוגוסט 1511 שנים אני עם סוויצים כחולים והם מרעישים אבל לא עד כדי כך.. את הרעש שלהם אני אוהב.. חברים שלי בשיחות שסקיפ לא מתלוננים.
פורסם 2014 באוגוסט 1511 שנים לך זה לא יפריע, לשאר יושבי הבית כן.חוץ מזה אולי מופעל לך סינון רעשים או שהמיקרופון שלך פחות רגיש לצלילים מסביב.
פורסם 2014 באוגוסט 1511 שנים כנראה שהמקשים עם המשוב יסבו לך פחות טעויות אם אתה לא נוטה ללחוץ על הכפתור עד הסוף.חוץ מזה זה סובייקטיבי לחלוטין.
פורסם 2014 באוגוסט 1511 שנים מחבר אני עם סוויצים כחולים והם מרעישים אבל לא עד כדי כך.. את הרעש שלהם אני אוהב.. חברים שלי בשיחות שסקיפ לא מתלוננים. פסלתי את המקשים הכחולים בגלל הרעש הנוראי שהם עושים [לכן, ממש תודה לתותח שהזמין אותי לבוא לנסות. אני פשוט לא בקטע של כחולים ] בלי קשר, גם החומים והאדומים יחסית מרעישים [לעומת ממברנה] - ולכן לכל מה שאבחור בסוף- חשבתי להוסיף טבעות גומי מתחת לכל מקש [עדיין לא יודע אם כדאי את הכחולות או האדומות שדקות יותר].
פורסם 2014 באוגוסט 1511 שנים מחבר תראה את הפרוייקט שעשיתי, הוספתי שם אורינגים כחולים.זה פחות קשור לדיון, אבל סבבה, תן לינק :]הבנתי שמרחק ה Actuation של הכפתורים מתקצר כשמשתמשים בגומיות הכחולות [כך שאולי בעצם כל הלחיצה נהיית רגישה יותר? כי אם ה Actuation היה ב 2MM אז עכשיו הוא ב 1MM?]. בגומיות אדומות זה משפיע בקטנה, אבל בכל מקרה בשני סוגי הגומיות- רעש ההקלדה יורד, וזה נהדר!---------------------------------------------------------------------------נ.ב- בינתיים לא התפתח פה דיון לגבי מה עדיף להקלדה.אין פה מישהו שהתנסה ברצינות בכפתורים החומים והאדומים ביחד?
פורסם 2014 באוגוסט 1611 שנים לי יש סווייצ'ים שחורים הם טובים לעוד דברים חוץ מלקפה.החומים בדרך כלל הכי יקרים כי אתה כביכול מרוויח פעמיים, גם שקט וגם וגם את המשוב של המקש (שהוא קופץ חזרה).התנסתי בכחולים ובחומים אבל בחרתי בשחורים כי הם הכי שקטים ואני ממש אהבתי את התחושה שלהם.זה פשוט תענוג להקליד ככה, אני יכול להקליד שעות בלי להתעייף.
פורסם 2014 באוגוסט 1611 שנים לא אהבתי את ההרגשה של ה ORINGS זה נותן מין תחושה רכה וגמישה מדי בסוף הלחיצה
פורסם 2014 באוגוסט 1711 שנים אתה לא מרגיש את זה, זה פשוט מרכך את ההלימה של המקש בגוף המקלדת ומרכך את הרעש במיוחד בלחיצות פתאומיות בעת משחק.
פורסם 2014 באוגוסט 1711 שנים יש לי אדומים, לדעתי הם קלים מדי. כל נגיעה קטנה והאות נרשמת. הפסדתי ככה חידון בזק של הזון... היתרון של משוב פיזי כמו בחומים הוא אפשרות להקלדה מהירה מאוד ברגע שמתרגלים (לא צריכים ללחוץ עד הסוף).
פורסם 2014 באוגוסט 1711 שנים ^אז יכול להיות שהשחורים ממש היו מתאימים לך, אני נהנה מכל רגע של הקלדה איתם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.