עבור לתוכן

דרוש אשף FLASH - אני חושב שהוא תוקע את המחשב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

כבר שבועיים שלושה שאני תקוע בבעיות עם מערכת חצי חדשה, אולי חלקכם ראו את הפוסטים הקודמים שרשמתי פה.

אספר את הסיפור מההתחלה בקצרה:

היה לי מחשב בבית ששכב כמה שנים ללא שימוש, הבאתי אותו עכשיו למעונות אצלי ושידרגתי לו חלק מן המערכת. המערכת לפני השדרוג (שעבדה):

intel i5 2500

intel cold lake dh67cl

2 Gb ram

WD 500 GB

רכשתי לו ספק וקניתי כרטיס משומש אך עדיין באחריות

seasonic 620W

sapphire 7950 3Gb dual-x

עכשיו התחלתי לקבל כל מיני תקיעות מוזרות, בכולן המחשב לא הגיב לחלוטין אך לפעמים היה חוזר לעצמו אחרי 5-10 דקות. זה היה קורה בעיקר במשחקי DOTA2 ובמהלך סרטוני פלאש כמו יוטיוב וכו'.

ניסיתי הכל, דרייברים מעודכנים\ישנים יותר, פרמוטים, אפילו התקנתי מערכת הפעלה ממקורות שונים, אני משתמש בווינדוס 7 64 ביט.

אחרי שבועיים קניתי גם הארד דיסק חדש כי שמעתי קצת זמזומים וכבר באמת שהייתי מיואש וכעת אני עובד עם WD 1Tb חדש לחלוטין.

אני אציין שהמחשב עבד בעומסים גבוהים (משחקים, בנצמרקים, תוכנות העמסה ובדיקות שונות) והוא לא נתקע ולא כלום וגם הטמפרטורות היו בסדר גמור).

מיותר לציין שהבעיות עדיין קורות.

קראתי ימים באיטרנט וניסתי הכל - החל מביטולים של הגדרות שונות בפלאש,האצות החומרה, הסרות מתקדמות והתקנות חוזרות של דפדנים והכל.

אם אני לא אצליח למצוא פתרון לבעיה אני חושש שאני אצטרך לעבור לווינדוס 8, מה שאני מאוד לא רוצה, בתקווה ששם לא יהיו הבעיות מכיוון שאני חושב שמדובר בבעיה של תוכנה.

למישהו יש רעיון מזה יכול להיות?!

תודה מראש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים