עבור לתוכן

שאלה על אוברקלוק

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי לוח אם של gigabyte שהגיע עם התוכנה easytune שאמורה לעשות אוברקלוק דרך ווינדוס, ניסיתי להעלות איתה את המהירות של המעבד שלי (p 4 2.4c) בהתחלה העלתי את המהירות ל 2600 אבל אחרי שהנתתי לתוכנה אישור לבצע את השינוי המחשב ניתקע, הפעלתי מחדש וניסיתי להעלות את המהירות למהירות יותר נמוכה ושוב המחשב נתקע.

אני לא מבין בזה ממש אבל נראה לי שאולי צריך לשנות גם משהו בביוס? או שאני לא מגדיר משהו נכון בתוכנה? מה יכולה להיות הבעיה?

אני יודע שזאת לא בעיה של התחממות כי הטמפ' של המעבד היא 26 מעלות בממוצע לפעמים אפילו פחות וזה אחרי שהמחשב דלוק יומיים ברציפות.

אז בגדול אני שואל איך אני מבצע אוברקלוק עם התוכנה הזאת?

תודה רבה לכל העוזרים ולמי שקרא בכלל :)

פורסם

אכן הEasyTune היא תוכנה לOC ללוחות GigaByte וזו מטרתה.

אם המחשב נתקע לך בעת שינוי מהירות של המעבד, יכול להיות שיש בעיית יציבות, בעיית "היסתגלות" למהירות החדשה.. אולי עדכון ביוס יפתור את הבעייה.

פורסם
  • מחבר

הביוס מעודכן לעידכון האחרון שיצא, מה יכולה להיות הבעיה? אולי בכל זאת איזושהי אפשרות בביוס? אני לא מכיר את התוכנה וכל מה שניסתי בה זה לעלו ת את מהירות המעבד אז אולי אני עושה משהו לא נכון

פורסם
  • מחבר

ויתרתי על התוכנה ועשיתי אוברקלוק דרך הביוס, אני לא מצליח להעלות תמונה אז זה מה שרשום לי ב cpu-z

core speed: 2646.0 mhz

*12

fsb: 220.5

bus speed: 882.0 mhz

וב memory מופיע:

220.05mhz

1:1

3.0

4

4

8

איך זה?

הטמפ' של המעבד כרגע 24 מעלות

פורסם
  • מחבר

מישהוו יכול להגיב על התיזמונים של המעבד והזיכרון באוברקלוק שעשיתי? התוצאות בסדר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים