פורסם 2014 באוגוסט 1411 שנים איך אני עושה את זה למחשב בקבוצת מחשבים בארגון? האם אני אמור לעשות את זה ישירות מהמחשב של המשתמש או דרך השרת? המערכת הפעלה של המשתמש היא בעברית. תודה.
פורסם 2014 באוגוסט 1411 שנים השאלה שלך לא ממש ברורה ולא ברור למה אתה עושה את זה ולא מי שמנהל את התשתית? שינוי של משתמש מבוצע מול ספק האימות שבו המשתמש נמצא.
פורסם 2014 באוגוסט 1511 שנים מחבר מה לא הבנת בשאלה שלי? אני טכנאי מחשבים בחברה ולכן אני עושה את זה. על איזה תשתית אתה מדבר ומה זה ספק אימות?
פורסם 2014 באוגוסט 1711 שנים תסלח לי, אבל אני באמת לא מצליח להבין למה אתה חותר..מה זה "מחשב בקבוצת מחשבים בארגון"? אם אתה "טכנאי" שם (מה שזה א אומר), מי מנהל את התשתית את אותו ארגון?
פורסם 2014 באוגוסט 1711 שנים מחבר הנה תמונה שתמחיש לך למה אני מתכוון כשאני אומר מחשב בקבוצת מחשבים בארגון, וגם סימנתי את זה באדום ע"מ להדגיש.
פורסם 2014 באוגוסט 1711 שנים זה מחשב שהוא חבר ב Active Directory. משתמשי AD אמורים להיות מנוהלים מהDC ומשתשמים מקומיים מאותו מחשב.
פורסם 2014 באוגוסט 1711 שנים אני מציע לך לפנות לגורם שאחראי על התשתית שם לפני שאתה מכניס את עצמך לצרות.במקביל תתחיל לקרוא מה זה Active Directory ואני אשמח לענות לך על שאלות ממוקודות פה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.