פורסם 2004 במרץ 1021 שנים שלום לכולם!אני קניתי מחשב חדש ואיתו קיבלתי מאוורר של spireחרא מאוורר הגיע לי לטמפרטורות מטורפות של 72 מעלותאהה שכחתי...יש לי AthlonXp 2500+קיצר אחרי שיטוט ועצות מכאן וממקומות אחרים קניתי מאוור חדששהוא לא אחר מאשר Thermaltake Volcano11 Highest Performance Coolerשהוא לא רע הוא בכלל לא רע הוא שומר לי על המחשב בטמפרטורות דיי יציבות 45-50 הבעיה המרכזית שלו היא שהוא עושה רעש שיכול לשגע פיליםכשאני משחק במחשב אני לא ממש מרגיש כי אני שומע מוזיקה אבל כשאני הולך לישון ורוצה להשאיר את המחשב דולק זה בעיה כי אני לא מצליח להירדם אלה אם אני סוגר את המחשבלסיכום:אני צריך מאוורר חדש שמקרר בצורה טובה (אני לא עושה אוברקלוקינג)וחשוב מאוד שיהיה גם שקטאני אודה לכם מאאאאאאוווווד אם תעזרו ליושוב תודה מראש.... ;D ;D ;D
פורסם 2004 במרץ 1021 שנים מחבר אההה בערךבהתחלה עם המאוורר של ה Spireקיבלתי משחה טרמית ומדבקה כזו בצבע ורדרדאז התלבטתי ולא ידעתי מה לעשות ובסוף שמתי את המדבקה הורודה (היא כבר הייתה מודבקת אז אמרתי למה לא...)וזה נתן לי 72אח"כ שמתי משחה טרמית אבל זה לא ממש שינה את זה יותר מידיאני חושב שזה היה 67 מעלות אחי המשחה הטרמיתבכול אופן זה לא הספיק ליואני מחפש מאוור חדש ויציבדרך אגב מישו יודע מה קרה לPcHardware??האתר שלהם כבר לא קיים....
פורסם 2004 במרץ 1021 שנים מחבר מוזר מאוד אם לך הוא עולהלי הוא רושםCannot find serverThe page cannot be displayed ??? :-\ ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.