עבור לתוכן

התלבטות בין שניי מסכים בתקציב של 1200 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

הראשון : 19" Viewsonic E92F+SB Flat Monitor

http://www.pch.co.il/docs/pd-1961371402.htm

השני : 19" Hyundai ImageQuest Q995 Flat Monitor

http://www.pch.co.il/docs/pd-1451745232.htm

אני אהבתי את העיצוב של היונדאי.

מה אתה אומרים, הViewSonic עדיף? או שהיונדאי טוב יותר?

על אילו שפורפרות מבוססים המסכים?

פורסם

2 המסכים הללו גרועים ובהתאם לכך מחירם. אינך קונה כיום מסכי 19" איכותיים ב-1,200 ש"ח. זהו תקציב למסכי 17". לא הייתי ממליץ בתקציב כזה לקפוץ ל-19" מכיוון שבמסכים האיכות ולא הכמות קובעת.

פורסם
  • מחבר

אני מבין אותך וחושב שאתה באמת צודק , אבל אני עדיין צריך מסך 19" בתקציב של עד 1250 ש"ח גג!

בואו ונצא מנקודת הנחה שהם גרועים, אבל מי יותר גרוע?

פורסם

מנתוני 2 המסכים ה-VIEWSONIC נראה מבטיח יותר מכיוון שיש לו שפופרת טובה יותר ורזולוציה/קצבי רענון גבוהים יותר.

פורסם
  • מחבר

האם תוכל לתת לי לינקים למקורות מידע אמינים לגביי הרזולוציות&קצבי רענון? כי יש כל מיני מקורות שרושמים נתונים שונים.

אילו שפורפרות יש להם בדיוק?

תודה :)

פורסם
  • מחבר

אתה יודע על איזה קצב רענון כל מסך מבין השניים עומד ברזולוציה 1152X864 ?

פורסם

מכיוון ששניהם מציגים קצבי רענון טובים ב-1280X1024, ניתן להניח כי גם ברזלוציה שציינת יהיה קצב רענון טוב (85HZ ומעלה).

פורסם
  • מחבר

פשוט יש לי מסך MAG 996FS והוא עומד ב1152X864 על 100HZ ורואים מעולה, שום דבר לא מרצד מול העיניים ואני מרוצה, אני רוצה לקנות מסך נוסף מהשיקול העיקרי שאני רוצה מסך שטוח שיעמוד לפחות באותם קיצבי רענון שהמאג שלי עומד בהם..

פורסם

אם איכות התמונה ב-MAG 996FS נחשבת בעיניך למעולה, אז באמת המסכים הנ"ל יספיקו לך. אינני יודע אם ברזלוציה שציינת ניתן יהיה להגיע ל-100HZ, אך בודאות ניתן לומר כי לפחות 85HZ.

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שדיברתי על האיכות של המסך שלי , אמרתי שרואים טוב ולעומת מסכים של LG (שהם גרועים) רואים במסך שלי מעולה.

אתה יודע איפה (באיזו חנות) יש תצוגה של המסך הזה של VIEWSONIC כדיי שאני יוכל לבחון אותו?

ראיתי דגם יותר טוב של VIEWSONIC נראה לי F95P+ , ראו בו מעולה , הפוקוס היה מדהים אך לא אהבתי את השניי פסים שהופיעו בו..

פורסם

מה ההבדל בין מסך שרואים בו טוב למסך איכותי? במסך טוב האיכות לא משהו אבל לפחות הוא מראה את כל התמונה? :lol:

לא מכליל ואומר כי המסכים של LG לא טובים מכיוון שאין הדבר נכון ולחברה יש מס' דגמים איכותיים בשוק כיום.

בנוגע למסכי ה-VIEWSONIC, לא מצאתי שום מקום אשר מראה אותם בתצוגה, דבר בעייתי ביותר. ה-P95F+ הוא אכן אחד ממסכי ה-19" שיובאו לארץ אך יבואו הופסק והיצע המסכים האיכותיים קטן גם כן. 2 הקווים אשר מופיעים על המסך הינם נובעים מהשפופרת האיכותית ולא ניתן להורידם, אך לאחר שימוש רצוף של כיומיים הינך מתרגל ולא שם לב אליהם יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים