עבור לתוכן

כרטיס מסך לא עובד פתאום

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אתמול הפעלתי בדיקת זכרונות למחשב ( דרך הווינדוס ) מכיוון שהמחשב קופא לפעמים וחשבתי שזו בעיית זכרונות.

בבוקר שמתי לב שהמחשב נשאר כאילו על מצב שינה ( המסך לא נדלק אך המחשב עובד ).

הפעלתי מחדש, והתחילו הצפצופים.

חשבתי לנתק את הזכרונות אך הייתי חייב קודם לפרק את כרטיס המסך ( 4790 ).

לאחר פירוק הכרטיס מסך ופירוק הזכרונות, אחרי אין ספור נסיונות להפעלת המחשב ( הייתי בטוח שהזכרונות הם הבעיה ) חיברתי כרטיס מסך אחר והמחשב עלה.

הכרטיס מסך שלי אמנם בן 5, אך לא הציג שום בעיות לאחרונה ( שיחקתי גם ממש מעט לאחרונה בלי שום בעיה, הטמפ' תמיד בהשגחה ותקינה - רכשתי אותו יחד עם TWIN TURBO ).

לפני שחיברתי את כרטיס המסך בפעם הראשונה, ניקיתי את כל האבק עם שואב ופן, קשה לי להאמין שמכך נגרם נזק לכרטיס.

גם הייתי מאוד זהיר מבחינה פיזית.

מה שכן, ראיתי באינטרנט שממליצים לנקות את המגעים עם מחק לבן, ביצעתי אך לא הועיל.

בדקתי שאכן חיבור ה 6 פינים מתחבר כראוי לכרטיס ( ספק 550W של סיסוניק ).

באמת שניראה לי מוזר שהכרטיס כך שובק חיים.

האם ניקוי עם ספריי מגעים יכול לעזור?

יש עוד משהו לנסות?

בעקרון שהוא מחובר לסלוט הוא עדיין מתנדנד כמו איזה לולב אבל אני כן מפעיל כוח בחיבור הכרטיס ועדיין לא עובד.

כמובן שבהדלקת המחשב יש צפצופים, לא יודע איך להגיד אותם אבל יש לי סרטון אם יעזור.

תודה

אגב,

כל הקפיאות יכולות להיות מכרטיס המסך?

לא מדובר רק על קפיאה של המסך, גם אם אני אחבר משהו ל USB הוא לא יעבוד בגלל זה לא ניראה לי הגיוני כרטיס מסך.

במחשב השני שלנו לספק אין חיבור 6 פינים לכרטיס אז אין לי איך לבדוק אותו.

נערך על-ידי yaniv51

פורסם

נשמע כמו בעיה בלוח על פניו

פורסם

יכול להיות הלוח.

בקשר לכ"מ תבדוק במחשב אחר אם הוא עובד.

פורסם

היי חברים,

לצערי לא הייתה לי גישה למחשב שלי אז הייתי צריך לפתוח משתמש חדש ( נרשמתי עם המייל של ספקית האינטרנט שלי ואין לי את הסיסמה ).

בכל מקרה,

הבעיה היא לא לוח האם לדעתי, כמו שציינתי חיברתי כרטיס מסך אחר והוא כן עובד.

היום ניקיתי את חריצי הכרטיס עם אלכוהול 70% ועדיין לא עובד.

כאמור, אין לי גם דרך לבדוק את הכרטיס במחשב אחר, שאר המחשבים שלי בבית ללא מחבר 6 פינים.

הייתי רוצה לבדוק אולי פתרון מהזול ליקר, לקנות מתאם כזה ולחבר למחשב אחר:

pcie6.jpg

מישהו יודע איפה ניתן להשיג כזה?

מהתבוננות בכרטיס המסך לא ניתן לראות שום פגם, הוא מכוסה עם קירור TWIN TURBO PLUS כך שלא ניתן לראות אותו בשלמות, אבל מהצדדים מה שניתן לראות ניראה תקין לעין.

אציין גם שהוצאתי את הסוללה מלוח האם וגם לא עזר.

פורסם

בנוגע למשתמש, אני מקווה שעכשיו שינית את המייל של החשבון שלך בHWZONE למייל שיש לך את הסיסמה שלו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים