פורסם 2014 באוגוסט 1111 שנים לפני כמה ימים התקנתי ווינדוס 8.1 על המחשב. יש לציין כי יש לי 2 מסכים שמחוברים למחשב. מסך מחשב אחד של LG ומסך טלוויזיה אחד של HAIER (qHD 32inch). לאחר השדרוג מסך הטלוויזיה נהיה אדמדם! מצורפת תמונה: http://s11.postimg.org/rla5r2c1f/IMG_20140811_190831.jpg' alt='IMG_20140811_190831.jpg'> יש לציין כי תמיד היו לי בעיות תאימות עם הרזולוציה של המסך הזה אבל תמיד הסתדרתי. הפעם ניסיתי להחליף כניסה, לשחק עם מגעים ולשחק עם הדרייבר של AMD והגדרות הרזולוציה (ניסיתי כל רזולוציה) ושום דבר לא עבד. חיפשתי באינטרנט וגם לא מצאתי פתרון. כרטיס המסך שלי הוא HD5870 עם הדרייברים הכי עדכניים. יש לכם רעיון מה אפשר לנסות? בתודה מראש, עמית.
פורסם 2014 באוגוסט 1111 שנים מחבר לא נסית להחליף כבל?זה הדבר הראשון שאני הייתי עושהנו אבל אחי זה בעיה עם העדכון של ווינדוס, לא סתם זה קרה אחרי השדרוג...זו בעיה תוכנתית.אני אנסה בכל מקרה רק כדי להגיד שניסיתי...
פורסם 2014 באוגוסט 1111 שנים מחבר עדכון:ניסיתי להחליף כבל - לא עזר.כמו כן, בעת עליית המחשב מכיוון שמחוברים 2 מסכים אז המחשב אמור להציגאת הPOST (הדברים שהמחשב מציג לפני עליית ווינדוס) על שני המסכים.זה מופיע רק על מסך המחשב ועל המסך של HAIER מוצגת הודעת שגיאה "סגנון שגוי"
פורסם 2014 באוגוסט 1111 שנים איך מחוברים שני מסכים?בשניהם רואים אדום? נערך 2014 באוגוסט 1111 שנים על-ידי Art Tatum
פורסם 2014 באוגוסט 1111 שנים מחבר איך מחוברים שני מסכים?בשניהם רואים אדום?במסך מחשב הכל תקין. הבעיה היא במסך של HAIER.מסך המחשב מחובר בDVI to DVI.המסך של Haier מחובר בDVI to HDMI.
פורסם 2014 באוגוסט 1111 שנים אם במסך אחד הכל בסדר ובשני רואים אדום כנראה שהבעיה במסך או בכבל/מתאם.בדרך כלל בעיה כזאת של צבעים היא לא בעיית תוכנה.בכל מקרה אם אתה חושב שאולי מדובר בדריוור או הגדרות כלשהן.נסה להתקין את פרופיל הצבעים של המסך(חפש באתר היצרן).נסה לאפס הגדרות דריוור(אחרי עדכון). נערך 2014 באוגוסט 1111 שנים על-ידי Art Tatum
פורסם 2014 באוגוסט 1111 שנים מחבר אם במסך אחד הכל בסדר ובשני רואים אדום כנראה שהבעיה במסך או בכבל/מתאם.בדרך כלל בעיה כזאת של צבעים היא לא בעיית תוכנה.ניסיתי כבל אחר. זאת לא הבעיה. עדיין לא ניסיתי עם VGA כי אין לי כבל זמין כרגע אבל אנסה להשיג למחר.מעבר לזה אני לא מבין את ההתעקשות לבעיה במסך. הוא עובד פיקס. ברגע ששידרגתי את מערכת ההפעלה זה קרה. היו לי הרבה בעיות של אי תאימות איתו שגרמו לבעיות כאלו שהתמונה יוצאת מגבולות מסך וכאלה.הפעם הוא נהיה אדום. אני באמת מנסה לשחק עם כל ההגדרות של AMD וזה פשוט לא עובד... אני חושב שיהיה קשה לאנשים לעזור לי אלא אם הם חווים את אותה בעיה.
פורסם 2014 באוגוסט 1111 שנים אני לא מבין איך זה קשור לשדרוג הווינדוס.. תנסה להפעיל את המסך שלא מוצג בו אדום בחיבור של המסך שכן מוצג בו אדום..אגב, אתה מהדרום? כי אם כן זה פותר הרבה בעיות המסך האדום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.