עבור לתוכן

שדרוג למחשב נייח עד 3,000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

קניתי את המחשב לפני שנתיים ואני רוצה לשדרג אותו. באופן כללי הוא מטופל היטב ועובד לא רע בכלל.

1. התקציב נע בין 2000-3000 ש"ח לא לחרוג מהתקציב (אני מעדיף משהו בסביבות ה-2500 ש"ח אך פתוח להצעות).

2. המחשב משמש לעבודה, משחקים, צפייה ישירה והרצה של מספר רב של תוכנות במקביל (העדיפות למחשקים נמוכה, כי לרוב אני לא משחק בדברים כבדים).

המפרט הנוכחי:

- intel i5 3.3 Ghz 6mb

- asus core i3/i5/i7 intel P67 DDr3 1600

- 2x4G DDR3

- western digital 1TB 7200RPM sata III

- Gigabyte GTX560 Ti OC 1GB

- Antecc High Current gamer 750W

אני חושב על שדרוגים שאחר כך יאפשרו לי למשוך אותם בעתיד למחשב חדש.. ודברים שקל להתקין. למשל זיכרון, דיסק קשיח SSD או כרטיס מסך.

- ושאלה קטנה לגבי SSD, אפשר להעביר את ההתקנה של ווינדוס וכו' הישר ל-SSD החדש בקלות יחסית וללא סיכונים?

- התקנה של כרטיס מסך היא עניין בעייתי?

תודה רבה!

פורסם

1. כן, התהליך מאוד פשוט (חח לפחות עד שעושים בפעול ואז צץ איזה משהו הזוי :) )בתוכנות כמו easus, paragon תכלס כל תוכנה גיבוי שמסוגלת לעשות imgage, clone

http://lifehacker.com/5837543/how-to-migrate-to-a-solid-state-drive-without-reinstalling-windows

יש מלא מדריכים בגוגל ו YT

2. לא. רק לשים אותו בחריץ pcieX16 ולחבר לספק כח יש מלא סרטונים ב YT שמראים איך עושים זאות

יש לך 8GB של זיכרון אני לא חושב ש RAM זה הבעיה, בכל זאות תבדוק בכמה זיכרון אתה משתמש ואם יש דברים מיותרים שרצים ברקע

מומלץ SSD של

crucial mx100 או סמסונג 840 שניהם מעולים קח את זה שעולה פחות

לדעתי עדיף לקחת גרסאות של 250GB כי יותר משתלמים

איזה משחקים אתה משחק שהכרטיס לא מריץ?

פורסם
  • מחבר

כרגע אני לא משחק משחקים כבדים אבל מעוניין להיות מוכן לקראת GTA החדש למחשב.. הזיכרון עומד על 3-4 במצב "רגוע" של דפדפן בעיקר. אבל לרוב אני מפעיל יותר מתוכנה כבדה אחד וכו'.

ואם אקנה כרטיס מסך נוסף עם הספק כוח שיש לי 700W, הוא יחזיק מעמד על שני כרטיסי מסך? כי רציתי לשלב את המסך של הטלוויזיה על כרטיס מסך אחד ושני המסכי מחשב על הכרטיס מסך החדש שאקנה (הגיוני? אפשרי?)

ואיך המעבד לדעתכם? כי לפעמים אני רואה קפיצות בשימוש במעבד אך לא חש איטיות משמעותית.

פורסם

קפיצות בשימוש יהיה כמובן כי שאתה מבצע פעולות המעבד בשימוש אז זה תקין

LOL ואז שאתה מפעיל את התוכנה הכבדה כמה זיכרון אתה רואה שבשימוש

אין תועלת בהוספת 560ti נוסף, לשים כרטיס מסך חדש כזה שתומך ב 3 מסכים

אין דרך סטנדרטית להפעיל שני כרטיסי מסך שונים בו זמנית

פורסם

אל תוסיף זיכרון. לא סביר שתצטרך.

כרטיס תחליף לאחד חזק (יש עכשיו הרבה 280X ו290 בזול בשוק ה'יד שניה-עדין באחריות'. זו ההזדמנות שלך לשדרג את המשחק פלאים בתקציב הגיוני)

עם ssd ובלעדיו זה שמים וארץ. מומלץ לשדרג (אגב לא לגרסת ה840 אלא ל840 EVO)

תוכל להחליף גם לכרטיס מהחזקים בשוק וגם להוסיף ssd מכובד של250GB והכל ביחד סביב ה1500-1700.

פורסם
  • מחבר
אל תוסיף זיכרון. לא סביר שתצטרך.

כרטיס תחליף לאחד חזק (יש עכשיו הרבה 280X ו290 בזול בשוק ה'יד שניה-עדין באחריות'. זו ההזדמנות שלך לשדרג את המשחק פלאים בתקציב הגיוני)

עם ssd ובלעדיו זה שמים וארץ. מומלץ לשדרג (אגב לא לגרסת ה840 אלא ל840 EVO)

תוכל להחליף גם לכרטיס מהחזקים בשוק וגם להוסיף ssd מכובד של250GB והכל ביחד סביב ה1500-1700.

הכוונה ל-Radeon 280x ? (אני לא הכי בקיא). ואיך אני יכול לדעת שהוא יתאים לי למחשב ולא יהיו בעיות? (ללוח אם וכו') והאם הוא תומך ב-3 מסכים ?

יש למישהו ביקורת על Samsung SSD 250G 840 EVO ? שמעתי עליו דברים טובים.. או על SSD אחר.

תודה

פורסם

לגבי הssd מומלץ מאוד.אגב אחד נוסף שנקרא אמין ומומלץ (ויותר משתלם בדר"כ) הוא crucial 100.

לגבי הכרטיס: יכול להיות שהוא יכול להפעיל אותם יחד אבל כדי להריץ עליהם משחק למשל אין סיכוי.

אבל בכ"מ אין כרטיס בתקצב שלך שמחזיק לבד מערך משולש כזה למשחקים. תצטרך להשתמש בכמה כאלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים