פורסם 2002 במרץ 2923 שנים כמו ש פורסם במדריך השני לאובר שיש תוכנה לעשות אובר לכריט המסך מה שאני שואל יש אולי תוכנה לעשות למעבד כי יש לי גם המעבד וגם הלוח אם אינטל אז אני אל יכול דרך הביוס או גמפרים בלוח אם אם יש תגדיו לי ואם אפשר לינק
פורסם 2002 במרץ 2923 שנים [glow=red, 2, 300]יש אבל למה!?[/[/glow]color]אתה לא צריך תוכנה קדי לעשות O/C למעבד אתה יכול דרךהBIOS (686, cpu speed)
פורסם 2002 במרץ 2923 שנים [glow=red, 2, 300]יש אבל למה!?[/[/glow]color]אתה לא צריך תוכנה קדי לעשות O/C למעבד אתה יכול דרךהBIOS (686, cpu speed)לא הוא לא......יש לו לוח של אינטל
פורסם 2002 במרץ 2923 שנים תנסה את :cpufsbיש גם את softfsb אבל היא די ישנה ולא נראה לי שיש בה את הלוח שלך...
פורסם 2002 במרץ 2923 שנים אתה לא יכול לעשות oc עם לוח חדש של אינטל נקודה.אין שום תוכנה שתעשה את זהוsoftfsb יש יל אבל היא רק ללוחות ישנים
פורסם 2002 במרץ 2923 שנים אתה לא יכול לעשות oc עם לוח חדש של אינטל נקודה.אין שום תוכנה שתעשה את זהוsoftfsb יש יל אבל היא רק ללוחות ישניםאתה מכיר את CPU FSB ??בדקת אותה ?אני לא אומר שהיא מסוגלת, אבל אם לא בדקת אותה איך אתה יכול לדעת ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.