עבור לתוכן

שילמתי עבור מחשב DELL INSPIRON 5547, קיבלתי מחשב DELL INSPIRON 5447 עם תקלה במסך

Featured Replies

פורסם

רכשתי משניידר פתרונות מחשוב מחשב DELL INSPIRON 5547. על היום הראשון שהפעלתי אותו שמתי לב לתקלה במסך. לאחר בדיקה עם התמיכה של DELL וסריקה של המחשב לתקלות חומרה לא נמצאה תקלה וייתכן וזו הייתה בעיית תוכנה(WINDOWS 8.1 הוא בעייתי, כל נאמר לי). החלטתי להניח לזה לבנתיים ולחזור לזה אחר כך.

היום אני פותח את המחשב ושם לב שכתוב אודות המחשב שהמחשב הוא למעשה DELL INSPIRON 5447 ולא 5547.

כלומר קיבלתי מחשב עם מסך 14" במקום מסך 15".

עוד לא דיברתי עם בעל החנות כי עכשיו לא נראה לי שהוא יענה אבל שלחתי תלונה לאמון הציבור כי לשניידר יש חותמת של אמון הציבור.

הרצון שלי הוא פשוט לקבל את כל הכסף שלי חזרה(ולהחזיר את המחשב) ואם אני יירצה אז אני ייקנה את המחשב בחנות אחרת.

הבעיה היא שגם קיבלתי תיק נשיאה עם המחשב וגם שידרגתי לWINDOWS 8.1 PRO

מה כדאי לי לעשות עכשיו? האם פשוט שיחליפו לי למחשב הנכון? נראה לי לא הגיוני שנתנו לי מחשב לא נכון.

עוד דבר מוזר זה שהזמנתי ביום רביעי ואמרו לי שבהתחשב בזמן האספקה המחשב יגיע ביום ראשון אבל במפתיע הוא הגיע כבר יום למחרת ביום חמישי.

פורסם

הזמנת מחשב בכמה אלפי שקלים ולא בדקת מה אתה מקבל?!

כנראה שהתבלבלו במשלוח .יש לך גם אחריות לבדוק את זה.

דבר איתם...

פורסם
  • מחבר

על הקבלה רשום הדגם הנכון. רק במערכת ההפעלה עצמה כתוב הדגם האמיתי.

אבל אוליי אני פשוט יחליף את המחשב לדגם הנכון ויחסוך את הטרחה.

פורסם

למה לא דיברת עם החנות?

בלי קשר לזה בתחתית של המחשב או בתוך הביוס שלו אמור להיות לך מספר שנקרא Service Tag

אתה מכניס אותו באתר של דל

http://www.dell.com/support/home/us/en/04?c=&l=&s=bsd

ומקבל פרטים מדוייקים על המחשב שלך.

הזכרתי את זה כי יתכן ויכול להיות שהזיהוי של חלונות 8 לא אמין\תקני וכדומה.

פורסם
  • מחבר

דיברתי עם החנות והבעל חנות טוען שזה סתם או כל מיני תירוצים למה המסך בווינדוס לא נכון ושהוא רק נתן את ההזמנה לDELL והם ספיקו את המחשב.

דיברתי גם עם DELL והם אמרו לי שאני צריך לבקש החזר.

והנה המחשב שלי על פי הטאג:

מה לעשות עכשיו?

בנוסף בימים הראשונים היה לי בעיה עם המסך שזה מה שבאמת מדאיג אותי.

ואני לא ממש יכול לסמוך יותר על הבעל חנות הזה.

פורסם

באתר של דל כתוב של זה בכלל LATITUDE E6430 :undecided:

כרגע אתה מושך את הזמן, דל אמרו לך מה לעשות, האימון שלך כלפי בעל החנות ירד, אין טעם להמשיך את הסאגה הזאת. לך לחנות ותבקש החזר מלא של הכסף, תחזיר להם את המחשב ותקנה במקום אחר.

בלי קשר לזה, תוריד את הקישור לאתר של דל. לא יודע עד כמה זה מידע רגיש אבל בכל זאת, המספר הזה משמש אותך בכל פניה לחברת דל, לא רואה סיבה לחשוף אותו בפומבי.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, דיברתי שוב עם הבעל חנות.

החלפתי בטעות את הספרות בסרביס טאג, הוא נתן לי קישור וזה באמת המחשב הנכון.

טוב הוא דבר אמת. משום מה בווינדוס כתוב 5447. מוזר.

האמת זה די טיפשות של דל שאם אתה מחליף שתי ספרות אתה מקבל SERVICE TAG אחר. הייתי מצפה שהמספרים האלו היו יותר מרווחים ולא שכל מספר מוביל אותך למחשב של מישהוא אחר.

פורסם

דרך מהירה לדעת אם המחשב הוא 14" או 15.6" זה המקלדת, אם יש ספרות נומריות בצד ימין של המקלדת זה 15.6" אם אין זה 14". :silly:

194754

פורסם

משתתף בצערך שהחלטת ללכת על DELL ועוד על דגמי Inspiron. קניתי להורים שלי את המחשב הנייד. מה אני אגיד? אחת ההחלטות הגרועות שעשיתי בחיי. מתחמם נורא, דיסק קשיח נדפק תוך שנה? על מנת לפרק את ההארד דיסק, אצל DELL זה לא עובד כמו בכל חברה נורמאלית. צריך לפרק את כל המחשב!! עד שאתה פותח את הקופסא מלמעלה (מקלדת) וגם מלמעטה! וברגע שהכל פתוח ורואים רק את הלוח אם, צריך לפתוח עוד ברגים ומוציאים את הדיסק הקשיח. פשוט גאוני. ושוב, משתתף בצערך בבחירה לקנות DELL.

פורסם

פותח השירשור, לא הבנתי. החנות נתנה לך את הסרוויס טאג? סרוויס טאג אמור להיות רשום מתחת למחשב ליד הסוללה או (אם אני זוכר נכון) גם בביוס. אף סרוויס טאג אחר אינו שייך אליך פרט לזה שרשום על המחשב\קופסא\ביוס.

JupitersCock

ומה זה קשור לנושא עכשיו? אז היה לך ניסיון רע עם דל, לי יש ניסיון מעולה עם דל. מה האלה? נמדוד למי יש גדול יותר?

פורסם
  • מחבר

כן יש לי את הספרות הנומריות.

פורסם
פותח השירשור, לא הבנתי. החנות נתנה לך את הסרוויס טאג? סרוויס טאג אמור להיות רשום מתחת למחשב ליד הסוללה או (אם אני זוכר נכון) גם בביוס. אף סרוויס טאג אחר אינו שייך אליך פרט לזה שרשום על המחשב\קופסא\ביוס.

JupitersCock

ומה זה קשור לנושא עכשיו? אז היה לך ניסיון רע עם דל, לי יש ניסיון מעולה עם דל. מה האלה? נמדוד למי יש גדול יותר?

יש לי שלושה דיסקים קשיחים 2 TB.

I WIN.

פורסם
  • מחבר

MasterDK

הסרביס טאג שהכנסתי היה שגוי. כלומר הסתכלתי על הסרביס טאג שרשום על המחשב אבל בטעות הלחפתי שתי ספרות וקיבלתי מחשב אחר.

החנות נתנה לי את אותו הקישור שנתתי לכם אבל עם הסרביס טאג הנכון.

פורסם

אז אני מבין נכון שהזמנת מחשב א' וקיבלת מחשב א' והבעיה היא בזיהוי של חלונות 8?

פורסם
  • מחבר

כן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים