עבור לתוכן

התקנת ssd

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הבעיה שתכננתי לקנות את ה120 מכוון שאני לא תכננתי לשים עליו משחקים אלא רק מערכת הפעלה ואופיס אולי גם סוליד אבל לא יותר נכון לעכשיו כונן C שלי הוא 97.7 גיגה ומתוכם 36 פנויים.

וגם אמרו לי להתקין וינדוס 8.1 כי הוא יותר מהיר וגם שוקל פחות.

אז להוסיף עוד 200 שקל אני לא יודע אם זה הבחירה הנכונה הEVO עולה 385

פורסם

לא משתלם לקנות 120GB.

כולה 145 שקל תוספת.

38% תוספת למחיר, בשביל 113.3% תוספת נפח, ביצועי כתיבה רציפה טובים יותר, חיי כונן ארוכים יותר, ביצועים אחידים לאורך זמן.

עדיף להוסיף עכשיו מאשר להצטער אחר כך.

תמיד יש מה לעשות עם אקסטרה מקום על הSSD.

אם חסר לך רעיונות, רק תשאל, יש לי כמה טובים.

אם הייתי מציע לך כונן SSD 136GB ב145 שקל בקניה קבוצתית נדירה שנסגרת באותו היום, לא היית קופץ על ההזדמנות?

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם
  • מחבר

PRIMOCACHE היא תוכנה פשוטה היא לא תבלבל אותי יותר מדי.

ואתה צודק למרות ה15 שקל משלוח אני יחפש גם את ה4GB 1600 ואז זה יקצץ לי את הדמי משלוח.

זה יעשה את ההבדל באמת?

פורסם

יעשה את ההבדל באמת?

על מה בדיוק אתה שואל? על התוכנה? על התדר של הזיכרון? על התוספת זיכרון עצמו? על הSSD באופן כללי? על ההבדל בביצועי הSSD בין הנפחים? על ההבדל בין הEVO+RAPID לבין הMX100+PRIMO?

שאני אטיל קוביה?

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם
  • מחבר

א.אהבתי את הסרטון.

ב.ההבדל בין הEVO לMX100 האם יש הבדל בכלל? מרגישים כשמעלים תמחשב כשמרצים תוכנות אני ישים לב?

ג.יש לך אותו שאתה ממליץ עליו?

ד.

PRIMOCACHE היא תוכנה פשוטה היא לא תבלבל אותי יותר מדי?\

ה.אולי אתה יודע איך אני ממש אחריות עליו כי יש לי KSP ליד הבית ואם אני אקנה מplonter ובמקרה שאני אצתרך להפעיל את האחריות איך אני עושה את זה הרי הם לא באים לאסוף אותו.

ו.תודה על כל העזרה

נערך על-ידי booli123

פורסם

ב) ההבדל בין EVO+RAPID לMX100+PRIMOCACHE יכול להיות מורגש.

באופן כללי שניהם טובים, ושניהם יאיצו לך את העבודה עם המחשב.

לדעתי השילוב של MX100+PRIMOCACHE הוא שילוב מעולה מבחינת מחיר וביצועים ופונקציונליות.

http://hwzone.co.il/community/threads/526133-%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%99-%D7%90%D7%97%D7%A1%D7%95%D7%9F-%D7%9E%D7%95%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%93%D7%99%D7%95%D7%9F-%D7%94%D7%9E%D7%A9%D7%A0%D7%99

ג) לא אין לי אותו, אבל אם הייתי קונה אז זה מה שהייתי קונה.

ד) אם היא תוכנה פשוטה איך היא תבלבל אותך? רק מגדירים פרופיל פעם אחת לכל כונן שאתה מעוניין להאיץ וזהו.

ה) לא יודע, תשאל אחרים שהזמינו מפלונטר, לי לא יצא להזמין מהם עדיין.

קח בחשבון שSSD הוא מוצר שלא סביר שיתקלקל, ולכן זאת לא צריכה להיות הדאגה שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים