עבור לתוכן

מחפש עכבר + מקלדת חדשים

Featured Replies

פורסם

שלום לכם, אני צריך לעשות רכישה לעכבר ומקלדת חדשים ואיכותיים. אני מקליד רוב שעות היום ואשמח למצוא מענה נכון עבור זה.

האם אני צריך מקלדת מכנית? או הרגילות?

פורסם

מה התקציב למקלדת ועכבר? מהם השימושים - כללים או משחקים? לגבי מקלדת מכנית מומלץ לקרוא את הדיונים בנעוץ בראש הפורום.

כמו כן מהי שיטת האחיזה שלך בעכבר - הסבר על שיטות האחיזה השונות נמצא בדיון נעוץ של שאלות נפוצות בראש הפורום.

פורסם
  • מחבר

התקציב יהיה כמה שזה ישתלם. לי חשוב תוצאה בסופו של דבר.

השימוש הוא לתכנות וגלישה באינטרנט. משחקים אין בו שום צורך.

לגבי הדיון האלו של הפורום ממש הסתבכתי, לכן אשמח אם משהוא יוכל לעזור לי בנושא הזה.

פורסם

אכן מה התקציב?

לגבי השאלה : אמנם מקלדת מכנית בנויה הרבה יותר איכותי, (לפירוט בנושא חפש באתר - זה לא רלוונטי) אך להקלדות- גם רבות אין בזה באמת צורך. היא בעיקר מיועדת לגיימרים שמקישים בכוח ובמהירות

בנוסף, רוב המקלידים ובעצם כמעט כל מי שלא גיימר מעדיף מקשים בפרופיל נמוך, דבר שלא קיים במכניות , וגם רעש ההקלדה במכניות חזק יותר.

בקיצור זה הוא מוצר מקצועי שמעולה למי שצריך ומגושם ויקר לרוב האחרים.

ובשבילך:

אם אין לך בעיית תקציב ההיתי ממליץ לך על המקלדת והעכבר שלי.

ראה במפרט. המחיר בערך 370 ש"ח

הצורה והזוית גם של העכבר וגם של המקלדת נוחים בהחלט,

אין יותר כאבים ועייפות שרירים אחרי 10-12 שעות של עבודה רצופה.

אמנם צריך להתרגל איזה שבוע - שבועיים למקלדת ואולי עוד קצת לעכבר אבל-- אין דרך חזרה.(בקטע טוב)

וגם- משפר משמעותית את קצב ההקלדה שלי (למרות שאיני מקליד עיוור)

אם תרצה פירוט נוסף אשמח לעזור.

פורסם
  • מחבר

המליצו לי עליה, השאלה שלי עד כמה היא טובה? וגם העכבר שמה כמה הוא איכותי ונוח?

פשוט הפחד שלי שיש לי כבר מקלדת בבית בשם Microsoft Corp. Comfort Curve Keyboard 2000 V1.0, השאלה שלי עד כמה זה לא ישגע אותי המעבר הזה בין המשרד לבית? ראוי לציין שבשני המקומות אני עובד המון על המחשב.

פורסם

אם אתה קונה רק לאחד ממקומות העבודה ולא לשניהם. על העכבר לא הייתי ממליץ. אבל המקלדת עדיין מומלצת בחום

פשוט כאמור הם נוחים במיוחד אבל בעכבר צורת ההחזקה די יוצאת דופן.

פורסם
  • מחבר

טוב, על המלצת יוסי למפרט.. אני יכול לתקצב איזה 400 שקל לפחות עבור מקלדת ועכבר.

מה הדבר הנכון עבורי בתאכלס? התסבכתי קצת..

פורסם

באמת בעיה.

יש למיקרוסופט גם את המקלדת למכירה בנפרד, הבעיה שאין בארץ (ולהביא מקלדת מחו"ל זה סיפור בגלל העברית).

לדעתי תקנה את הסט.

אם לא תסבול את השינוי הלוך חזור מהבית לעבודה בעכבר.יש לך 2 אפשרויות.

או שתקנה את העכבר בנפרד שוב ותשתמש בו גם בעבודה, או שתקנה משהו סטנדרטי יותר ותשתמש בו גם בבית.

פורסם
  • מחבר

בתור מתכנת, האם מכאנית לא אמורה להתאים לי? ואם כן, מה תקציב לכזה דבר?

פורסם
בתור מתכנת, האם מכאנית לא אמורה להתאים לי? ואם כן, מה תקציב לכזה דבר?

אני מתכנת שעובד רוב שעות היום על המחשב. אתמול קניתי מקלדת מכאנית עם סוויץ כחול ובפה מלא אני אומר שהיא הרבה יותר נוחה ויעילה.

http://ksp.co.il/?select=.1042..218..111.&list=1&sort=2&glist=0&uin=21877&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

פורסם

בתור מתכנת ממליץ על מקלדת ו/או עכבר עם כפתורים להתאמה אישית.

בעכבר יש לי כפתורים שעושים פקודות פשוטות כמו גזור,העתק,הדבק ועד לפתיחת מייל, תוכנה לצילום מסך (כלי מדידה לסקיצות).

במקלדת יש כפתור התאמה בצד שמאל שהוא בעצם אנטר ואחרים שחוסכים פקודות או שילובים שונים.

לטווח רחוק זה מקל וחוסך הרבה. קניתי אותו דבר גם לעבודה, וזה תענוג.

פורסם
בתור מתכנת ממליץ על מקלדת ו/או עכבר עם כפתורים להתאמה אישית.

בעכבר יש לי כפתורים שעושים פקודות פשוטות כמו גזור,העתק,הדבק ועד לפתיחת מייל, תוכנה לצילום מסך (כלי מדידה לסקיצות).

במקלדת יש כפתור התאמה בצד שמאל שהוא בעצם אנטר ואחרים שחוסכים פקודות או שילובים שונים.

לטווח רחוק זה מקל וחוסך הרבה. קניתי אותו דבר גם לעבודה, וזה תענוג.

היה לי מקלדת רוקט עםהמון קיצורים ולא השתמשתי בזה, יכול ליהיות שזה רק אצלי אבל עדיף ללחוץ כבר על המקלדת.. הקיצורים בעכבר נורא נוחים ואני שם שם Home End

פורסם
  • מחבר

קיצורים לעכבר אין לי בכלל צורך. לי מספיק עכבר עם 2 כפתורים + גלגלת לחיצה. אבל חשוב לי שהוא יהיה נוח ולא יפרק לי את היד :(

לגבי המקלדת, רצוי מאוד שיהיה לי קיצורים למחשבון ולמדיה (Back; Forward; Play/Pause). תכלס, חוץ מזה אין לי עניין בקיצורים. בכל מקרה ברמת הכתיבה יש לי כלי מתוחכם להשלמה אוטומתית של הקוד, ככה שאני חייב נכונות להקלדת מהירה ויעילה.

וגם חשוב שלא ישבר לי היד שאני עובד שעות רבות על המחשב..

שוב התחלתי להסתבך חחח

פורסם
קיצורים לעכבר אין לי בכלל צורך. לי מספיק עכבר עם 2 כפתורים + גלגלת לחיצה. אבל חשוב לי שהוא יהיה נוח ולא יפרק לי את היד :(

לגבי המקלדת, רצוי מאוד שיהיה לי קיצורים למחשבון ולמדיה (Back; Forward; Play/Pause). תכלס, חוץ מזה אין לי עניין בקיצורים. בכל מקרה ברמת הכתיבה יש לי כלי מתוחכם להשלמה אוטומתית של הקוד, ככה שאני חייב נכונות להקלדת מהירה ויעילה.

וגם חשוב שלא ישבר לי היד שאני עובד שעות רבות על המחשב..

שוב התחלתי להסתבך חחח

מצטער על הספאם אבל איך קוראים לכלי המדובר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים