עבור לתוכן

המלצה על TMS מחשבים

Featured Replies

פורסם

שלום,

לפני מספר שבועות בצעתי הזמנה ב-TMS.

לאחר ההזמנה הבנתי שכנראה מה שהזמנתי לא מתאים לצרכים שלי.

יצרתי קשר עם קיריל מ-TMS וביקשתי להקפיא את הטיפול בהזמנה.

לאחר מכן בסיוע הפורום בצעתי שינויים רבים בהזמנה המקורית.

הפניות הרבות שלי ל-TMS נענו בסבלנות ובמקצועיות. בסופו של דבר

כאשר החלטתי מה המפרט המתאים לי, קיבלתי הצעת מחיר מצויינת.

סיכומו של דבר, אני ממליץ על רכישה בחנות TMS מחשבים.

הארה אחת שהעברתי גם לחנות ושקשורה לחברת המשלוח:

החנות שולחת את האריזות של הרכיבים בנפרד מהמארז.

מכיוון שהאריזות ריקות אז בתהליך המשלוח הן נמעכות מכיוון שמניחים עליהן חבילות אחרות.

למי שחשוב לקבל את האריזות ללא מעיכה אני מציע לבקש שיארזו אותן בקופסת קרטון או שימלאו אותן בקלקר/נייר.

פורסם

1) נכון, TMS חנות מצוינת וגם לי יש בה חוויות שירות טובות.

2) בנוגע לאריזות, אם אתה רוכש את המחשב מורכב, האריזות יגיעו אולי "מעוכות". באם לאו, כמובן שיגיעו שלמות (לפחות מהניסיון שלי איתם).

פורסם

אני חייב לציין שגם הנסיון שלי עם TMS מצויין .

קיריל הוא בחור נהדר וסבלני , גם לשיחות של שעה :)

מומלץ בחום וישר כוח TMS!

פורסם

אני מסכים שהיא חנות מצויינת... אני שוקל לקנות שידרוג ממנה למרות המרחק אבל אני רואה שהמבחר שלהם מצטמצם והחנות בירושלים נסגרה, הכל בסדר שם? מישהו יודע?

פורסם

הכל מצויין פה:) אני יודע, אם יש לך שאלות תפנה ל - kirill@tms.co.il

פורסם

גם אני לקוח מרוצה, ובתור ירושלמי חבל לי שהסניף כאן נסגר.

פורסם

לפני כחודש וחצי ידידה הזמינה מחשב מ-TMS ושלחה אותו אלי ללא הרכבה. הכל הגיע מצוין באריזות מקוריות, בקרטונים נוספים שלא ימעכו, מארז ושני מסכים באריזה המקורית שלהם.

מרגע ההזמנה עד שהשליח הגיע לקחו רק יומיים.

בגלל שבהזמנה המקורית היה מעבד 4770 ועד שהיא הזמינה שדרגתי לה כבר ל-4790, היתה בעיה שהמחשב נדלק ואז נכבה ושוב כך בלולאה.

עשיתי את כל הבדיקות האפשריות. לא הרכבתי מחשב כמה שנים אז לא מנוסה עם החומרה החדשה.

לקחתי את המחשב ביום שישי (!) ל-TMS, הטכנאי ישר עלה על הבעיה (צריך לעדכן ביוס כדי שיכיר את המעבד החדש) ותיקן זאת בזמן קצר מאוד.

ההודעה המקורית שפרסמתי בדיון הבעיה:

http://hwzone.co.il/community/threads/547726-מחשב-חדש-נדלק-ונכבה?p=4918005&viewfull=1#post4918005

זה לא רק מכירה טובה ואדיבה אלא גם שירות אדיב ומהיר במקום. תענוג :cheesy:

פורסם

גם לי יש רק שבחים לתת על TMS, שירות שליחויות מהיר, יחס אדיב וסבלני של החנות ובמיוחד של קיריל, מקצועיות רבה וסבלנות של שלומי מהמעבדה, בקיצור שירות מעל ומעבר.

פורסם

לדעתי החנות הטובה ביותר בתחום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים