עבור לתוכן

יצחק נבון מתקשה לגמור את החודש עם 30000 שקל..

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2886997,00.html

הנשיא לשעבר מתקשה לשרוד בתנאים הבלתי האנושיים האלה(דירת שרד, מכונית, קו טלפון חינם ועוד הטבות....)

ומבקש תוספת שכר לפנסיה. האם אדון נבון לא שומע חדשות? האם אדון נבון לא קורא עיתונים? האם אדון נבון לא יודע

שהמדינה במיתון? האם אדון נבון אטום וחמדן? כנראה שכן.

פורסם

חבל שהוא מבזה את עצמו ככה,

דווקא הערכתי את כבוד הנשיא לשעבר מאוד...

פורסם

הוא בכלל לא עובד והוא רוצה יותר מ30000 לחודש ?! (42000 אם הבנתי נכון)

הוא בטח לא שם לב שיש פה אנשים שאין להם מאית ממה שיש לו ...... לחם אין להם !

עצוב לי מאוד לשמוע על הבקשה המזוויעה שלו ועל עצם העובדה שה"ועדה" דנה בזה ... מה לדון ?!?!

התשובה ברורה וחדת משמע לפי דעתי - לא !

עריכה: נמחקו ה"קללות" ... (אפילו שלא מגיע לו) :P

פורסם

חוצפה

יו איך אני עצבני עכשיו

במקום ***** הזה בעל תאוות הבצע הענקית יקבל 30000

צריכים להוריד לו את זה ל 5000

ואתה השאר לתרום למי שבאמת צריך

כעיקרון הוא מרוויח כ 40000

(כולל ההטבות)

פורסם

אני מבקש לא לרשום בפוסטים הערות פוגעות או משפילות. בפעם הבאה הפוסטים יזרקו לפח.

פורסם

לא נראה לי שזה צריך לפגוע ממישהו

הוא רצה את זה.

הוא ידע מה יהיו התגובות אחר כך...

פורסם

אנשים, להרגע!

פורסם

תנו לי 500 שקל ואני לא אתלונן... לגמור חודש עם 396 זה לא בדיוק כיף.

הבנאדם מקבל אבטחה צמודה כמו כל פוליטיקאי לשעבר על חשבון המדינה, טלפון חינם ורכב צמוד. מה עוד הוא צרייך??? משרתות צמודות שאחת תקלף לו ענבים, אחת תשים לו בפה, אחת שתעשה לו מסז' ברגליים ועוד אחת עם מניפה תעשה רוח כי מזגן זה אוכל הרבה חשמל?!

מה זה אמור להיות??? נראה שיש אנשים עם תיאבון גדול וכדאי מאד שיספקו אותו בעצמם.

מושחטים, נמאסתם!

פורסם

1. זה שכר ברוטו. נטו זה בסביבות ה 15 אלף )לא שזה רע, אבל זה לא 30 אלף לכיס(.

2. אז מה עם יש אנשים רעבים? אז אם יש אנשים רעבים אסור לאנשים לקבל העלאה במשכורת?

3. אתם מצפים מאדם שמייצג מדינה לשלם בעצמו את חשבון הטלפון (שמן הסתם מושפע מהיותו עובד/נציג מדינה?)

4. מן הסתם לאדם שהוא נשיא מדינת ישראל יהיו הטבות כמו טיפול רפואי חינם ואוטו וכו'.....

לדעתי זו דיי ברור ואני לא מבין מה הטענות שלכם בכלל.... האם בן אדם שהוא נשיא )שאמנם מבחינה מעשית לא חשוב כמו ראש ממשלה, אבל מבחינה רשמית ישראל היא מדינה שנשיא עומד ברשותה(אמור לקבל פחות?

אל תבינו אותי לא נכון- אין ספק שבקשתו של מר נבון מגעילה ומיותרת ואולי אף גובלת בתאוות בצע.

אבל לפחות אל תדברו שטויות כמוהו.

פורסם

בשורה התחתונה הוא לא צריך לקבל העלאה. הוא כבר לא בתפקיד, ואין שום סיבה שמדינת ישראל תממן לו יותר ממה שהיא כבר מממנת (שזה גם ככה ניראה לי יותר מדי, אבל ניחא)

פורסם

1. זה שכר ברוטו. נטו זה בסביבות ה 15 אלף )לא שזה רע, אבל זה לא 30 אלף לכיס(.2. אז מה עם יש אנשים רעבים? אז אם יש אנשים רעבים אסור לאנשים לקבל העלאה במשכורת?

3. אתם מצפים מאדם שמייצג מדינה לשלם בעצמו את חשבון הטלפון (שמן הסתם מושפע מהיותו עובד/נציג מדינה?)

4. מן הסתם לאדם שהוא נשיא מדינת ישראל יהיו הטבות כמו טיפול רפואי חינם ואוטו וכו'.....

לדעתי זו דיי ברור ואני לא מבין מה הטענות שלכם בכלל.... האם בן אדם שהוא נשיא )שאמנם מבחינה מעשית לא חשוב כמו ראש ממשלה, אבל מבחינה רשמית ישראל היא מדינה שנשיא עומד ברשותה(אמור לקבל פחות?

אל תבינו אותי לא נכון- אין ספק שבקשתו של מר נבון מגעילה ומיותרת ואולי אף גובלת בתאוות בצע.

אבל לפחות אל תדברו שטויות כמוהו.

לנשיא לא מורידים מס הכנסה ברוטו=נטו

פורסם

לפי מה שהראו באולפן שישי כן מורידים, הוא מקבל 20K וקצת לחודש.

The Avatar, אני לא מסכים איתך. האיש כבר שנים לא עובד בכלל מטעם המדינה אבל עדיין מעבר לפנסיה הגבוהה הזאת הוא גם מקבל נהג, דירה, מכונית ועוד דברים שאדם עם משוכרת כזו בטוח יצליח לממן לבד

פורסם

איש מצחיק... :lol:

אולי הוא גם רוצה את הארמון של משפחת המלוכה באנגליה?

אין גבול לחוצפה-

לא רק זה שהוא חיי בזמן כהונתו על חשבון המדינה, וגם חיי עכשיו על חשבון המדינה ובעצם יש לו 20K שקל "מיותרים" כל חודש(כי את כל שאר הצרכים כמו: מכונית,נהג,בית,טלפון,אוכל... יש צורך להמשיך?); עכשיו הוא עוד מעיז לבקש יותר?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים