עבור לתוכן

קניתי טלוויזיה חדשה ויש לי בעיה עם חיבורים פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

קניתי טלוויזיה חדשה, הקודמת הייתה מחוברת לממיר עם RCA ל RCA (טלוויזית אל סי די אבל מלפני 5 שנים)

עכשיו קנינו טלוויזיה בלי כניסות RCA, המוכר אמר גם שבגודל הזה 32 כמעט אין כאלו עם RCA, ואצלו בחנות אין.. אין לי מושג אם הוא דובר אמת.

בכל מקרה חיברתי עכשיו עם כבל rca לריבוע הגדול הזה.. מזכיר DVI אבל יותר גדול (ארוך) בלי ברגים צבע שחור, שכחתי איך הוא נקרא..השימוש של זה די ישן. עריכה: מצאתי את השם של זה חח

scart

רואים לא טוב..

השאלה שלי אם אני יקנה כבל מ RCA ל HDMI יראו יותר נורמאלי במידה ניכרת.. (אני פשוט לא יודע מה החלק שבעצם פוגע באיכות עצם זה שאני משתמש בכבל RCA ל כבל אחר... או זה שאני מחבר לכניסת scart הישנה הזאת, ואולי אם אני אחבר מ RCA ל HDMI האיכות פחות תיפגע... דרך אגב אני לא מצפה לראות איכות HDMI שאני מחבר RCA ל HDMI .. אני מצפה כמה שיותר לשמור על האיכות של הRCA ..)

פורסם

אין יציאות דיגיטליות בממיר?

פורסם
  • מחבר
אין יציאות דיגיטליות בממיר?

לא זה ממיר סטנדרטי של יס יש שם רק כניסות RCA, SCART , USB

בטלוויזיה אין RCA ..

חיברתי מ RCA (מחובר לממיר ) לSCART מחובר לטלוויזיה.. רואים על הפנים,

השאלה אם אחבר מ scart ל scart יראו יותר טוב

או שלחלופין אחבר מ rca ל hdmi עם מתאם.. (לא רוצה לקנות סתם זה הרבה כסף 100+)

פורסם

scart to scart תאורטית יביא לך תמונה טובה יותר אבל החלפת הממיר ביס וחיבור HDMI הוא הפתרון המיטבי ניתן לשאת ולתת עם YES ולעיתים לקבל את הממיר HD בתוספת קטנה ולעיתים ללא תוספת.

פורסם
  • מחבר

scart to scart תאורטית יביא לך תמונה טובה יותר אבל החלפת הממיר ביס וחיבור HDMI הוא הפתרון המיטבי ניתן לשאת ולתת עם YES ולעיתים לקבל את הממיר HD בתוספת קטנה ולעיתים ללא תוספת.

scart to scart יותר טוב מscart ל rca ..?

עכשיו אם אני עושה המרה כלשהו יש כל מני ממירים שהופכים מ RCA ל HDMI.. אבל אין לי מושג אם הם פוגעים באיכות.. (אני לא מצפה לקבל איכות HDMI אני מצפה לקבל איכות של RCA חח) אברר עם יס לגבי ממיר HD

פורסם
  • מחבר
scart to scart יותר טוב מscart ל rca ..?

עכשיו אם אני עושה המרה כלשהו יש כל מני ממירים שהופכים מ RCA ל HDMI.. אבל אין לי מושג אם הם פוגעים באיכות.. (אני לא מצפה לקבל איכות HDMI אני מצפה לקבל איכות של RCA חח) אברר עם יס לגבי ממיר HD

תודה על כל העזרה קודם כל

עוד משו קטן אני לא מרוצה מהטלוויזיה הזאת מסתבר אני בכלל מעדיף להחליף לטלוויזיה שיהיה לי בה חיבור component

אפשר המלצה לטלוויזיה 27 אינצ בטווח מחירים הזה1000-2000..

ובכלל על פי חוק הם חייבים להחזיר לי נכון? יש לי תתעודת אחרויות קופסא הכל קניתיתי אתמול.. (רק הקלקרים של הקופסא נשברו אבל לא נראה לי זה משנה הם שולחים לאריזה מחדש)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים