עבור לתוכן

מחפש איזו ספק אינטרנט מומלץ?

Featured Replies

פורסם

כרגע יש לי ספק בזק בינלאומי 40 מגה עם גיימר עולה 62 שקל בחודש

בזק 40 מגה 120 שקל בחודש..

אני מחפש יותר מוזל בנדל או נפרד...

בזק בינלאומי שיש להם גיימר. אחרים אין גיימר נכון?

תודה מראש

פורסם

1) גיימר זה די בדיחה. בהתחלה עשיתי את זה, אח"כ ביטלתי את זה, מיותר לציין שלא הרגשתי שום הבדל במשחקים אונליין...

2) בבזק בינלאומי, כשאתה מאיים לעזוב, מעבירים אותך לנציג מאוד נחמד ממחלקת "שימור לקוחות", תסביר להם שבהוטנט כל המהירויות עולה 20 ש"ח, גם 100Mb. הם ישימו אותך על השתק לשתי דקות ויגידו לך יפה שהם יתנו לך מאה מגה ב29.90 לשנה. זה מה שעשיתי לפני כמה ימים.

תשתית בזק של 100 מגה 119 ש"ח, של 40 מגה 109 ש"ח. לפני יומיים שידרגתי, זה המחירים שקיבלתי.

היה לי באנדל 15 מגה מבזק, עברה שנה ופתאום אני מקבל מייל שמהחודש הבא המחיר יעלה ל59 לבזק בינלאומי ו90 ש"ח לבזק. 20 דקות בטלפון עם שניהם שהסברתי להם למה אני עובר היום להוט+הוטנט והכל הסתדר.

פורסם

קודם כל, לכל ספק אינטרנט יחסית גדול לדוגמא: 013,012,014 יש חבילת גיימרים.

לי למשל יש חבילת גיימרים של 012, לפעמים אני רואה הבדל ולפעמים לא.

תכל'ס רוב ההבדל קורה בשעות אחר צהריים באזור 14-18 פינג ממוצע של 65.

להגיד לך שזה שווה לא יודע, קיבלתי שנה חינם בגלל שרציתי להתנתק.

לבזק אני משלם 100 ש"ח על חבילה של 100M- שוב אותו הסיפור, רציתי להתנתק ואחד הנציגים שם אותי בערך על דקה וחצי על השתק ושידרגתי את המהירות מ40M ל100M.

לפני שאתה מתנתק מהם לגמרי תנסה לדבר עם שירות לקוחות ותראה מזה רק טוב.

פורסם

תראו, למרות מה שאתם כתבתם עכשיו על בזק בינלאומי, אני חושב שהם מעולים. אני איתם כמה שנים, קצת יקרים אבל לא עושים בכלל בעיות ומתחייבים להוריד חיובים במקרה של תקלת אינטרנט ממושכת באשמתם.

פורסם

תקרא את התגובה שלי, תעבוד לפיה ותחסוך מספר פונטים כל חודש

פורסם
תסביר להם שבהוטנט כל המהירויות עולה 20 ש"ח, גם 100Mb. הם ישימו אותך על השתק לשתי דקות ויגידו לך יפה שהם יתנו לך מאה מגה ב29.90 לשנה.

:kopfpatsch:

למה לשלם יותר על אותו השירות? כן, אותו השירות, מניסיון.

פורסם

xc1te, הפסק להכות על מצחך...

מעבר להוטנט יעשה בהמשך אך אינני יכול מסיבות טכניות לעשות זאת כעת. (טכניות- שלי, לא של החברה)

פורסם

היי boss,

נשמח לקבל שם, טלפון ושעות נוחות לחזרה ל-online@bezeqint.net ונדאג שנציג יחזור אליך עם הצעה מתאימה.

מתן, בזק בינלאומי

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

חחחח :" הצעה מתאימה " פי 2 מכל חברה מתחרה היום , הם יכולים לתת לך 100 מגה ב 10 שקל כמו אורנג ? נו באמת!

פורסם

עריכה:

אופס...

למה להקפיץ דיון משנה שעברה?

:bash:

פורסם

חחח לא שמתי לב לתאריך עשיתי חיפוש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים