עבור לתוכן

בעיית שמיעה מוזרה במחשב

Featured Replies

פורסם

לאחרונה שמתי לב שיש לי בעיה מוזרה בשמיעה במחשב. אני מחובר למערכת קולנוע עם רסיבר הרמן קרדון, כשאני צופה בסרטונים ביוטיוב יכול לצאת מצב שסרטון אחד אני לא אשמע, ואם אכנס באקראיות לאחר אז את השני אני אשמע וחוזר חלילה. מה שכן שירים אני תמיד מצליח לשמוע.

עכשיו התחלתי לשחק במשחק במחשב ואני שומע את הרקע אבל את הדיבור של האנשים לא!...בבקשה עזרה בדחיפות.

פורסם

אם אתה משתמש במערכת קולנוע בייתי אמיתית (כמו שזה נשמע... הרמן קרדון לא זולים) אז יש לך כמה ערוצים.

יש מצב שאחד (או יותר) מהערוצים לא מחובר טוב או בכלל לא תקין.

ובגדול שתדע, רוב התכנים באינטרנט לא תומכים ב5.1 אלא רק בסטריאו.

הייתי מציע לך לעשות בדיקה ולחבר רמקולים פשוטים (סטריאו) ולראות מה קורה. כמובן עדיף לחבר אותם לאותו כרטיס קול שאליו היתה מחוברת המערכת קולנוע, כדי לשלול מצב של תקלה בכרטיס קול)

פורסם
  • מחבר
אם אתה משתמש במערכת קולנוע בייתי אמיתית (כמו שזה נשמע... הרמן קרדון לא זולים) אז יש לך כמה ערוצים.

יש מצב שאחד (או יותר) מהערוצים לא מחובר טוב או בכלל לא תקין.

ובגדול שתדע, רוב התכנים באינטרנט לא תומכים ב5.1 אלא רק בסטריאו.

הייתי מציע לך לעשות בדיקה ולחבר רמקולים פשוטים (סטריאו) ולראות מה קורה. כמובן עדיף לחבר אותם לאותו כרטיס קול שאליו היתה מחוברת המערכת קולנוע, כדי לשלול מצב של תקלה בכרטיס קול)

אבל במערכת הישנה הקודמת הכל עבד רגיל..היה לי רסיבר של JVC ורמקולי פירלס

פורסם

אם יש לך רמקולים פשוטים (אלא שבאים חינם שקונים מחשב) זה הכי פשוט לחבר אותם שניה ולראות אם עובד.

אם אין לך אז הייתי ממליץ לך לבדוק את החיבורים של כל הרמקולים לרסיבר.

מנסיון, היתה לי מערכת קולנוע בייתי (בסלון, לא מחוברת למחשב) והיו לי איתה גם די הרבה בעיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים