פורסם 2014 ביולי 3011 שנים שלום,אז לבסוף קניתי את HD7950 (משומש מפלונטר)בזמן מאמן הוא עושה רעשים מוזרים קצתhttp://vocaroo.com/i/s0Odx37Hw9Feלחבר שלי יש R9 290 שעושה גם רעשים כלשהם אבל הוא אמר לי שזה משהו שנקרא Coil Whine - יכול להיות שזה הרעש פה וזה תקין, ואולי אני סתם פרנואויד..בזמן משחק (למשל watch dogs) - לפי MSI Afterburner הכרטיס מגיע ל57-61 מעלות וה Fan speed על 97-99%הוספתי למעלה קישור לרעש - מה דעתכם? זה תקין?אם יש צורך אעשה צילום מסך של תוכנת Afterburner אם זה יעזור.תודה
פורסם 2014 ביולי 3011 שנים זה נישמע כמו רעש של הליקופטר זה לא צריך להיות כך הכי טוב תתקשר לפלונטר ותסביר להם ותראה מה הם יגידו לך אבל תדבר בצורה יפה רגועה לא בעצבים אני בטוח שהם יעזרו לך
פורסם 2014 ביולי 3011 שנים הכרטיס של SAPPHIRE?אם כן,זאת בעיה נפוצה בכרטיסי 7950 וR9 280 שלהם.הרעשים האלו נגרמים מאחד המאוורים על הכרטיס ורק בFAN SPEEDS מסווימים.הדרך לסדר את זה:אתה צריך לשים את הFAN SPEED על אחוז קבוע,שהכרטיס לא מרשרש בו. תשחק עם זה עד שתמצאשים לב,שים אחוז שהכרטיס לא יתחממם בו מדי במאמץ ולא ירעיש מדי במאמבל בIDLE
פורסם 2014 ביולי 3011 שנים מחבר אני מעלה 2 תמונות מAfterburner הראשונה היא בIDLE - מישהו יכול להסביר למה יש את ה"פיקים" האלה בGPU Usage? השנייה היא בזמן משחק בwatch dogs הירידה החדה בGPU usage זה לאחר סגירת המשחק לי זה לא אומר הרבה - אולי לכם כן אשמח לדעות, תודה. נערך 2014 ביולי 3011 שנים על-ידי Xebu25
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.