עבור לתוכן

הטלפון לא נטען בצורה אלחוטית

Featured Replies

פורסם

אחרי שפתחתי את הת'ארד הזה http://hwzone.co.il/community/threads/548493-%D7%94%D7%98%D7%9C%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%9C%D7%90-%D7%A0%D7%98%D7%A2%D7%9F#.U9fQ0vl_vk0

הטלפון שלי נמסר למימוש האחריות אצל היבואן "רונלייט",הטלפון שלי חזר משם אחרי בערך שבוע +-.

כרגע יש לי אפשרות להטעין את הטלפון והוא מזהה את הדיסק און קי שלי,

אבל ואבל גדול הוא לא יכול להיטען בצורה אלחוטית, השירות שלהם דיי גרוע אבל זה לא לכאן זה כבר לפורום "צרכנות".

רוב המטענים שיש לי בבית זה בצורה אלחוטית, גם ברכב וגם בחדר.

מה עכשיו אפשר לעשות? שוב למסור את הטלפון אליהם? יש משהו שאפשר לעשות בבית?

פורסם

בתוך הפלסטיק האחורי אמור להיות סליל שטוח. הוא זה שמקבל את האנרגיה ומעביר אותה למעגל להטענה. בדוק שהסליל שם ושהנקודות שבהן הוא אמור להתחבר למעגל אכן יוצרות מגע

פורסם
  • מחבר

אם אין סליל כזה?

כנראה שהם הוציאו אותו ולא החזירו

פורסם

בדוק שוב, גם מול האור למשל. הסליל הוא שטוח ויכול להיות בצורת מדבקה, בדוק שיש את נקודות המגע

פורסם
  • מחבר

בדקתי שוב שיש אור יום.

אין סליל כזה, זה נראה שזה חסר.

דבר נוסף ששמתי לב רק עכשיו, הbluetooth לא עובד בשני הכיוונים, גם לא מצליח לחפש מכשירים שונים וטלפונים אחרים לא מזהים אותו.

דבר שני שאין שמע בשני הצדדים,כלומר אני והצד השני לא שומעים אחד השני, אבל שמעבירים לרמקול זה עובד טוב.

כנראה שצריך להחזיר את הטלפון אליהם, הבעיה שהזמן הזה הוא בדיוק הזמן הכי גרוע בגלל שאני בצבא ואין עליי טלפון אחר. (ביקשתי את הטלפון של אחד החיילים שלי, בשביל לדבר עם מפקדים אחרים, בחיים שלי לא ביקשתי דבר כזה, מזל שהחיילים מבינים את המצב).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים