פורסם 2014 ביולי 2911 שנים מחשב הינו נייח או ניייד ניידשפת מערכת ההפעלה : עברית/אנגלית. עבריתמהו קצב הביט, 32 או 64 סיביות? 64תארו את התקלה, במידת הצורך הוסיפו תמונה: כבר כמה ימים אני מתחבר לרשת האלחוטית שלי ואחרי 2 דקות נהיה גישה מוגבלתממתי התקלה קיימת? לפני שבוע היה אבל הלך הבעיה ולפני 4 ימים חזר אבל עכשיו לא עובדהאם בוצעו שינויים כלשהם בחומרה, או שהתקנתם תוכנות לאחרונה? אם כן, פרטו אותם: לאעזרה בבקשה הוט המפגרים לא עוזרים בכלל
פורסם 2014 ביולי 2911 שנים מחבר זה מאוד נחמד שאתה קורא להוט מפגרים, אבל מה אתה עשית כדי לאבחן את הבעיה?ראיתי שהוא מופיע
פורסם 2014 באוגוסט 711 שנים חברים - נא לא לקחת את הדיון הזה ולהפוך למשהו שאפילו יותר גרוע. טוב לא יצא מזהפותח הדיון - תתיחס בכבוד וברצינות הראויה - ככה גם אנחנו נתייחס אליך בהמשך. גם אם אתה לא סובל את הוט אין סיבה לקרוא לאנשים שם מפגרים.תערוך בבקשה את ההודעה - תענה בצורה הראויה ונסייע לך.יבגני - אני מבין ללבך - אבל אפשר גם לכוון את הבנאדם ולא להתנגח בו (למרות שהוא דורש ניגוח)וכל השאר - די ללבות את האש - יש לכם משהו קונקרטי לתרום לדיון - תפדל - אין לכם - תחסכו מאיתנו.טכנית - האם יש לך טלפון DECT בסביבה או מכשירים אלחוטיים אחרים?האם כאשר אתה מחבר קווית אתה עובד כמו שצריך?האם כאשר אתה מתחבר ב-tethering למכשיר סלולארי אתה עובד כמו שצריך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.