עבור לתוכן

מחשב לא עולה מסך שחור

Featured Replies

פורסם

שלום

ברשותי מחשב סלוני:

E5400

DG45ID

3G ddr 2 זיכרון

antec nsk 2480

המחשב לא עולה, שום הודעה ושום צפצוף מהלוח אם.

מה שניסיתי בינתיים זה להחליף ספק אך זה לא עזר, הוצאת הזיכרונות גורמת לרמקול להשמיע צפצופים אבל שום דבר מעבר, אפילו ניסיתי להשתמש בכרטיס מסך בנפרד ולא בכרטיס הקיים של הלוח אך ללא הועיל.

האם לוח אם תקול משמיע צפצופים כאשר הזיכרונות לא במקומם?

הלוח התקלקל? לא נראה לי שיש אופציה אחרת.

תודה

דרור

פורסם

צפצופים זאת התראה של לוח האם על בעיה. הצפצופים שאין זיכרונות זאת התראה שאין זכרונות. וזה לא אומר שהלוח תקול בינתיים

עוד דברים שאתה יכול לנסות:

להפעיל אותו עם כל אחד מהזיכרונות בנפרד ללא הסטיק השני

תנתק את כל הקבלים מהלוח חוץ מהחשמל בשביל לשלול קצר ברכיב אחר.

לאפס את לוח האם, תוציא מחשמל, ותוציא את הסוללה על הלוח, תלחץ על כפתור ההפעלה כמה פעמים, ותן לו קצת זמן שהקבלים יפרקו, אז תחזיר סוללה ותנסה לעלות.

אם אתה יכול לנסות את הזכרונות במחשב אחר זה יעזור לקבוע אם הם בסדר.

פורסם

יש הבדל בין כבל (cable) לקבל (capacitor). כבל הוא חוט או אוסף חוטים בעוד שקבל הוא רכיב אלקטרוני שאוגר אנרגיה.

אם ללא זיכרון יש צפצופים (תלוי בלוח, אבל בד"כ מדובר בצפצוף ארוך שחוזר על עצמו), זה סימן שהמעבד עובד. אם הוספת זיכרונות גורמת לכך שהמחשב לא עולה (אין צפצופים, אין תצוגה), אזי יש בעיה בזיכרון, בלוח (אולי בתושבות הזיכרון) או בהגדרות. בעיקרון אתה צריך לעשות את מה ש white_rider הציע - לנסות כל מודול זיכרון בנפרד (בדוק בכל אחת מתושבות הזיכרון) ולאפס את הביוס (לא חייבים להוציא את הסוללה - בד"כ יש ג'מפר על הלוח).

אני הייתי מציע לנסות לפרק את הלוח לחלוטין מהמארז, להניח אותו על משטח מבודד (כמו הקופסא של הלוח), ולהפעילו עם מינימום רכיבים (מעבד, מודול זיכרון אחד, ספק כח) במטרה לבדוק האם הבעיה נובעת ממגע לא תקין בין הלוח והמארז.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את כל הדברים שאמרתם, הוצאתי את הזכרונות וחיברתי אותם בנפרד במקומות שונים בלוח ואפילו ניסיתי סטיק אחר שלא היה מחובר למחשב לפני אך זה לא עזר.

יש לכם עוד הצעות?

פורסם

כנראה שיש לך בעיה בלוח, תוציא אותו, שים אותו על הקרטון כמו ש smalul הציע, תחבר רק זיכרון ותנסה להפעיל. תנסה לאפס בגמפר אם אתה יותדע איך.

אם נסיתה זיכרון במחשב אחר והוא עבד אז סיכוי טוב שהלוח שווק.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, כנראה שזה הלוח.

על איזה לוח אתם ממליצים לי עד 300 שקל עם חיבור hdmi?

עדיף בכמה שפחות כי לפי מה שאני מבין אין להם חיבור לddr 2 שלי אז אני יצטרך לקנות סלוטים של ddr3.

פורסם

לא משתלם לקנות היום לוקח לסוקט 775. בכ-700 ש"ח אתה יכול לקנות מעבד G3220, לוח אם עם יציאה גרפית מסוג HDMI ו 4GB זיכרון (קישור להצעת מחיר לדוגמא). יש לציין ששילוש כזה יהיה יותר טוב ממה שיש לך כרגע.

אם אתה רוצה להישאר עם המעבד והזיכרון שלך, אתה יכול לחפש לוח משומש.

פורסם

אפשר למצוא לוחות ב +400 דוגמה , העיה היא שאתה רוצה גם DDR2 וגם HDMI, יש ב 300-400 שאין להם HDMI

אני מסכים עם smalul תחפש ביד שניה אולי תמצא משהו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים