עבור לתוכן

G2 או G3?

Featured Replies

פורסם

הוא גם אמר שגב המכשיר עשוי מאלומיניום אך בפועל זה פלסטיק מוברש.

בכל אופן תודה לשניכם, אמתין למחר בערב לבואו של השליח (-:

• תגובות 61
  • צפיות 16.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^ כן רציתי להרביץ למסך כשהוא אמר את זה.

ועוד בגרסה הלבנה זה יותר בולט שזה פלסטיק

פורסם

טוב מסקרנות ראיתי את 2 הדקות הראשונות של הסרטון. בגלל שאני לא רוצה להשתמש במילים כמו "ילד טמבל" אני מעדיף לא להגיד מה אני חושב על זה... תעשה לעצמך טובה ואל תתבסס על ביקורות וידאו של ישראלים.

אגב, הדבר הראשון לדעתי שצריך לעשות במכשיר זה לשנות את גודל הפונט מ-Medium ל-Minimum (הכי קטן).

וכמובן לא להתקין אותו בעברית, וודפ.

עריכה: ראיתי את כל הסרטון ועכשיו בא לי להתאבד.

פורסם
:lol:, האמת נראה כאילו הבעיה לא בטאץ' אלא משהו מין נתקע שם, לא יודע אם יכול להיות במפלצת כזו אבל נראה כאילו משהו נתקע.
פורסם

מצאתי פה ביקורת מקיפה ואיכותית:

פורסם

אחרי שימוש ב-G3 לכמה שעות, לא שיחקתי איתו יותר מדי זמן:

מכשיר סוס, לא מתרגש מכלום, טאץ' מעולה, ספיקר יותר מדי חזק (-: המכשיר לא צריך דיבורית ברכב, הספיקר שלו כל כך חזק שלא צריך דיבורית, ויש עוד הרבה פלוסים.

כמה דברים שמעט הפריעו לי:

בהירות נמוכה, רמקול אוזניה מעט חלש ועוד בעיה מפגרת, בגלל שרמקול האוזניה חלש זה גורם לכך שאני מצמיד חזק יותר את המכשיר לאוזן והפינה של הטלפון לא נוחה באוזן, מעט מציק(פינה לא מעוגלת).

פורסם

עידן תתחדש קודם כל .

איך הסוללה ? מחזיקה מעמד ? מתחממת יתר על המידה ?

מיימדי המכשיר גדול מידי ?

פורסם

בקשר לסוללה אני עדיין לא יודע לא הייתי עם סוללה מלאה, המכשיר אכן מתחמם והוריד לי את הבהירות ל90 אחוזים(מעט מאכזב).

לפני שקיבלתי את המכשיר חששתי מהגודל שלו, אחרי שקיבלתי אותו מיד התרגלתי לגודל שהפך ליתרון.

פורסם

תתחדש, מכשיר מדהים

פורסם

תודה.

פורסם

ממה שהצלחתי להבין מתגובות שחוזרות על עצמן הנושא של התחממות הסוללה / ובהירות המסך אלה הם החולשות של ה-LG G3 ... מוזר לי שלא שידרגו את נושא המעבד במכשיר שהיה יותר חזק ( 805 ) ועל אחת כמה את נושא הסוללה במיוחד לאחר ששיפרו את המסך והגדילו אותו ולכן הוא צורך יותר וזולל יותר מהסוללה .

פורסם

היום יצאתי מהבית בשעה 6:00 לעבודה, ישבתי לא מעט בטלפון, הפעלתי המון סרטונים ביטיוב, גלשתי המון והמסך לא ממש נח, בשעה 2 נשארתי עם 40% סוללה.

הייתי תוך כדי נסיעה, הערכים היו גם יותר גבוהים אבל אני בשוק על ה4G:

upejuryr.jpg

פורסם

זה כלום, בחו"ל עם LTE הגעתי ל-40 מגה למטה ו-20 למעלה.

בן דוד שלי שגר בקנדה משתמש בטלפון שלו כמודם לכל הבית (הוא לא בבית הרבה, ולא עושה הורדות)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

האם הבהירות של G2 טובה מ-G3?

למעשה, בהירות בשמש היא נקודה חשובה לי: מה הטלפון עם המסך הכי חד בשמש שאתם מכירים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים