פורסם 2015 באפריל 810 שנים טוב,אני מחפש כבר זמן מה את המשחק Spec Ops:The Line לסטים אחרי ששיחקתי בו באקסבוקס לפני כמה זמן ואהבתי.יש לי כרגע את המפתחות למשחקים הבאים:Always Sometimes Monsters-SteamFull Mojo Rampage-SteamGun Monkeys - SteamTesla Effect: A Tex Murphy Adventure - Steam
פורסם 2015 באפריל 1810 שנים יש לי את המשחקים הבאים שאיני מועניין בהם:The Detail Dwarfs!?castle crashersEador. GenesisDefy Gravity ExtendedCircuitsORION: Preludeלא מחפש משחק מסוים, כל משחק שיעניין אותי בא בחשבון
פורסם 2015 באוגוסט 1910 שנים מחבר יש לי את המשחקים הבאים שאיני מועניין בהם:The Detailלא מחפש משחק מסוים, כל משחק שיעניין אותי בא בחשבוןאם יש לך עדיין את The Detail אז אני מוכן להחליף עם משחק אחר בעל ערך דומה פחות או יותר. תסתכל בהודעה הרשונה של הדיון... נערך 2015 באוגוסט 1910 שנים על-ידי Mandheling
פורסם 2016 ביוני 159 שנים Melissa K and the Heart of Gold lowglow tap heroes dead bits Rogue Harvest loot hero עבור משחק אחד.תציעו לי בבקשה
פורסם 2017 ביוני 138 שנים מפתח GOG למשחק הכייפי REBEL GALAXY הודעה פרטית בלבד, כל הקודם זוכה עריכה: המפתח תקף עד ה-27 ביוני נערך 2017 ביוני 198 שנים על-ידי NATluck
פורסם 2017 ביוני 158 שנים שלום, יש לי מלא מפתחות לכל מיני סוגים של משחקים בסטים . הרשימה המלאה נמצאת בפרופיל שלי מי שמעוניין לבדוק ולעשות טרייד אין מוזמן להוסיף אותי בסטים ( בבקשה רק לציין מי ולמה לפני שמוסיפים כי אם לא אני מתעלם) שם netanel212 Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.