עבור לתוכן

ת'רד החלפת משחקים (מפתחות ל-Steam וכו')

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
לא ניסיתי להפחית מהלגיטימציה של החלפת משחקים. האמת אני לא מבין למה ההתקפה הזו. נראית לי מיותרת ותגרנית.

שום התקפה. לא נראה לי מה שאתה עושה, והסברתי מדוע.

מכיוון העלית את זה - אני התכוונתי לרמוז לרועי שמה שהוא עושה - מקבל משחקים בחינם אבל את אלו שלו מוכר - זה מפוקפק בעיניי.

חלאס עם הדמגוגיה. הוא לא מוכר שום דבר. הוא מחליף משחקים שהוא לא צריך במשחקים שאחרים לא צריכים. כל הצדדים מרוויחים, אבל לא רווח כספי.

האמת שהציפייה שלי היא שמי שלא מצליח למכור ביד2 יחלק את המוצר בחינם, למשל באתר אגורה או אולי לשכן שלו.

זאת בהנחה שאין למוצר הזה שימוש.

נראה לי הגיוני. מה עוש יש לעשות עם מוצר שלא צריכים ולא מצליחים למכור? נזרוק אותו רק בשביל הפרינציפ??

שוב דמגוגיה. אתה מגיב ליד מה שכתבתי, לא למה שכתבתי. זו החלטה של המוכר אם ומתי הוא רוצה למסור את החפץ. להתקשר אליו כדי להציק לו שייתן את החפץ בחינם זה לא לגיטימי בעיני, ואני לא מכיר אף אחד שעושה את זה. כפי שציינתי קודם, גם לא ראיתי ב-steamtrades.com אף אחד שמנסה לשכנע את המשתתפים למסור את המשחקים במקום להחליף אותם. הפלטפורמה שם מיועדת להחלפה, לא למסירה (בשביל זה יש את steamgifts.com). כנ"ל הדיון הזה.

• תגובות 66
  • צפיות 31.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם יש לי משחק בספרית בסטים שלי שאף פעם לא התקנתי, אפשר לתת אותו מתנה?

פורסם

אם הוא נמצא בספרייה זה אומר שהשתמשת בקוד ובמקרה כזה אי אפשר להעביר.

פורסם

לא. רק אם קנית אותו מראש כ gift ולא קישרת אותו לסטים שלך, קנית סריאל ממקור אחר ולא קישרת אותו לסטים שלך, החלפת משחק עם מישהו (gift) ולא קישרת אותו לסטים שלך

פורסם

ואם אני קונה משחק (או באנדל) ומשאיר אותם כמתנות יש לזה זמן מוגבל או שזה ישאר שם עד שאני מחליט?

חבל שלא ידעתי. יש לי יותר מ100 משחקים בסטים שאני פשוט לא משחק בגלל שכבר שיחקתי בהם ממזמן אבל הם באו לי בבאנדל שקניתי בכמה דולרים.

פורסם

אין זמן מוגבל. אתה יכול לתת את המפתח מתי שתרצה.

פורסם

מעולה.

מעכשיו אני אשמור אותם במתנות ואפרסם שיש לי משהו לתת.

זה נראה לי אחלה רעיון כי תמיד יש את הבאנדלים האלה שרוב האנשים קונים בשביל משחק אחד או שניים ומקבלים כמה משחקים או שהם לא מעוניינים בהם או שפשוט כבר שיחקו בהם. אז אפשר להחליף/לתת מתנה.

פורסם

מחפש את crysis הראשון, רוצה לעבור על כל הסדרה מההתחלה :)

יש למישהו במקרה קוד למסירה\החלפה\מכירה?

פורסם

Batman: Arkham Origins - New Millennium Skins Pack רוצה בתמורה משחק לסטים לא כ"כ משנה (גם לא המחיר) איזה או כמות נשקים/כובע ל-TF

פורסם

יש למישהו את dishonored מיותר שמוכן להחליף איתי?

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

יש לי להחלפה את המשחקים הבאים:

- Brothers: A Tale of Two Sons

- Darksiders II

- Bioshock Infinite

- Sanctum

מישהו מעוניין בהחלפה?

פורסם
יש לי להחלפה את המשחקים הבאים:

- Brothers: A Tale of Two Sons

- Darksiders II

- Bioshock Infinite

- Sanctum

מישהו מעוניין בהחלפה?

הייי שמח לbrothers אבל אי

ן לי מה להציע לך בתמורה....

פורסם

LosNir יש לי את המשחק THE SHIP אם אתה מעוניין בהחלפה .

פורסם

מעוניין גם ב "אחים" ויש מה להציע

פורסם

hardarK, מה יש לך להציע?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים