עבור לתוכן

WIN 64BIT לצרכי תמיכה בגרפיקה

Featured Replies

פורסם

היי,

אני צריכה לדעת מה ההבדלים הבסיסיים בין המערכות השונות של WIN 7 או וונדווס 8.1 64 ביט,

האם יש הבדל בין רשיון OEM לבין מייקרוסופט?

ומה ההבדלים מבין הגרסאות של האולטימייט , הום, פרופשונל ,

מה הכי מומלץ למחשב של גרפיקה נייח בודד , אם זה בכלל משנה ,

איפה אני רוכשת את המערכו במחיר שפוי...

והאם בכלל כדאי להתעסק עם הגרסא החדשה, 8 אני בטוח לא רוצה זה או 7 או 8.1

תודה

נערך על-ידי 34N1A1N79

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
היי,

אני צריכה לדעת מה ההבדלים הבסיסיים בין המערכות השונות של WIN 7 או וונדווס 8.1 64 ביט,

האם יש הבדל בין רשיון OEM לבין מייקרוסופט?

ומה ההבדלים מבין הגרסאות של האולטימייט , הום, פרופשונל ,

מה הכי מומלץ למחשב של גרפיקה נייח בודד , אם זה בכלל משנה ,

איפה אני רוכשת את המערכו במחיר שפוי...

והאם בכלל כדאי להתעסק עם הגרסא החדשה, 8 אני בטוח לא רוצה זה או 7 או 8.1

תודה

טוב גבירתי היקרה, את בעצם מבקשת פה מיני מדריך לרכישת מחשב, אני ינסה לתמצת על רגל אחת כמה שאפשר:

הצורך שלך הוא גרפיקה, הבעיה היא שגרפיקה היא מילה בעלת משמעות רחבה מאוד, החל מתוכנות עיבוד תמונות בסיסי כמו Photoshop וכלה בתוכנות לעיבוד וידאו ברמה גבוהה כמו Premier או אפילו תוכנות תיב"מ כדוגמת Autocad, לכל אחת מהתוכנות הללו דרישות מערכת שונות לחלוטין, ולכן תיאלצי לפרט לנו עם איזה תוכנות את משתמשת בדיוק.

לגבי רכישת החומרה - המחשב, הבחירה שלך היא בין קניה ברשתות הגדולות שם המחירים זולים יחסית גם לחלקים איכותיים, לבין רכישה אצל טכנאי פרטי או עסק מקומי שם המחירים מעט יותר יקרים אבל היחס שתקבלי יהיה יותר אישי ובפרט במקרה של תקלות - כמובן במידה ואת מכירה ויודעת שהם אמינים.

לגבי שאלת ה Windows אני ממליץ בחום על Win 7 64Bit מהסיבה שלא כל תוכנות הגרפיקה תומכות ב 8 וגם אלו שכן עדיין לא באופן מלא וחלק, אז הבחירה היא ברורה לפחות לדעתי.

מבחינת גירסאות - מומלץ לקנות מ Proffesional ומעלה או לפחות Home Premium פחות מזה את כבר תרגישי מעט מוגבלת לפעמים.

רישיון OEM בא בדרך כלל עם מחשבים ניידים שעליהם מותקנת מערכת ההפעלה מראש, המהות של רישיון זה הוא שהוא רישיון פר מחשב ולא ניתן להשתמש בו במחשב אחר, בניגוד לאם רכשת את מערכת ההפעלה באופן פרטני שלא בצמוד למחשב (-כלומר הלכת לחנות ופשוט קנית Windows) שאז תוכלי להשתמש במערכת ההפעלה בכל מחשב שתרצי (-אך לא בו זמנית...).

מקווה שעזרתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים