עבור לתוכן

מחשב מגמגם

Featured Replies

פורסם

קניתי asus n550jv ושדרגתי ל 128 ssd

+hdd המקורי במתאם במקום הcd ו-16 g ram

יש לי בעייה שקצת קשה לי לשים עלייה את האצבע . לפעמים המחשב עובד לאט בתוכנות, ולפעמים יוצר דיליי במשחקים בדגש על ה לפעמים אני לא מוצא שום חזרתיות. להשוואה מחשב של חבר קרוב שלי i5 8g מריץ משחקים מסויימים יותר מהר ממני ובלי תקיעות שלי יש. ובכלל הרגשה שהמחשב איטי (! )

כמו כן יש לפעמים קריסה רגעית של הדסקטופ. לפתע המסך נעלם וכול האייקונים איתו ונשאר רק שורת ההתחל ערומה מאייקונים .

אולי יש איזה כלי איבחון למחשב שיבדוק מה שלומו??!

המחשב אובחן באנטי וירוס(nod32) ובתוכנה לגילוי רגולות וטרויאנים אך ללא גילוי מיוחד....

הווינדוס 8 הועתק מהhdd אל הssd שמתפקד ככונן ראשי ...

גילוי נאות: השאלה הועלתה כבר בפורום ניידים אך ללא תשובה אז אני מנסה גם פה :(

פורסם

מה הכוונה ״ וינדוס הועתק״

כדי להתקין ווינדוס אני ממליץ פורמט מלא של הכונן + התקנה נקיה ללא שום העתקים למינהם ...

פורסם

עשית Copy \ Paste לתיקייה של חלונות ?!

תסביר את החלק הזה שוב.

פורסם
  • מחבר

המחשב הגיע עם hdd רגיל והוספתי ssd. הווינדוס שוכפל מהכונן המקורי ל ssd כי הוא יושב במקום הכונן המקורי. ההעתקה נעשתה על ידי טכנאי...

יש להוסיף שהמחשב לא הסתדר כול כך( תאימות של דרייברים למנהם) עם התקנה נקייה של ווינדוס.

ולכן הווינדוס המקורי שהגיע עם המחשב שוכפל

נערך על-ידי פנחס:)

פורסם
המחשב הגיע עם hdd רגיל והוספתי ssd. הווינדוס שוכפל מהכונן המקורי ל ssd כי הוא יושב במקום הכונן המקורי. ההעתקה נעשתה על ידי טכנאי...

יש להוסיף שהמחשב לא הסתדר כול כך( תאימות של דרייברים למנהם) עם התקנה נקייה של ווינדוס.

ולכן הווינדוס המקורי שהגיע עם המחשב שוכפל

הטכנאי הזה לא ממש "טכנאי" ...

בכל מצב אין שום סיבה או עניין שהמחשב לא "יסתדר" עם התקנה נקיה של הווינדוס ...

שוב ... תפרט את הSSD ותתקין עליו מערכת הפעלה כמו שצריך ולא כמו שעלטיזחנים עושים...

פורסם
  • מחבר

לפני שפונים לפרמוט יש אולי דרך לבדוק שזה באמת הווינדוס פגום ולא רכיב אחר? הרי הוספתי גם זיכרון וגם ssd אוו שהכונן המקורי פגום

פרמוט אומר שאני משבית את המחשב ליומיים ועוצר עבודה

לא בא בקלות.....

פורסם

אין לי מושג למה לוקח יומיים לפרמט (אולי עניין של שעה לפירמוט עצמו במיוחד שזה על SSD ועוד שעה להתקין דרייברים \ תוכנות וכ'ו )

קודם כל שוללים תוכנה ואחרי זה חומרה ... ( יותר קל וזול להתקין דרייבר מאשר להחליף כרטיס מסך לא? )

פורסם
  • מחבר

נניח ואני מפרמט

#האם כול הדרייברים יתעדכנו אוטומטית? או שאתצרך לחפש אותם?( כשניסינו להתקין ווינדוס נקי על הssd דרייברים כמו מקלדת מוארת וכפתור אוניברסלי שיש במחשב לא נמצאו ולא היו זמינים באתר של אסוס)

#קבלתי ווינדוס עם המחשב ...אני מניח שאתם מדברים על ווינדוס פרוץ (לא שיש לי בעיה עם אחד כזה אבל תקנו אותי אם אני טועה) אי אפשר להשתמש בו ?

פורסם

זה כל הרעיון שמחליפים דיסק קשיח צריך להתקין עליו מחדש את המערכת עם כל הדרייברים, לעשות העתק הדבק לדיסק חדש זה מתכון לצרות.

פורסם

צריך לעשות Miror לדיסק לא העתק הדבק, שהרי כך נתיב הקבצים עשוי להשתנות לא?

פורסם

כן.

בעיקרון אני מעדיף לעשות פירמוט כי זה כבר הזדמנות לרענן את מערכת ההפעלה.

פורסם
  • מחבר

אפשר הסבר על מה מדובר?

השכפול של הווינדוס נעשה ע"י מתאם חיצוני כזה מעיין דוק לשני הדיסקים והוא מבצע את ההעתקה ( לא טוב??)

פורסם

באופן כללי תמיד טוב לעשות התקנה מחדש של מערכת ההפעלה כאשר מחליפים רכיב קריטי במערכת לדגם אחר במיוחד כונן קשיח. לגבי המירור יש מצב שאיפהשהו בתהליך משהו לא היה בסדר אנחנו לא יכולים לדעת ולכן צריך לתקוף את הבעיה מכיוון אחר.

פורסם
  • מחבר

אז ההמלצה היא ווינדוס אחר לא זה שקיים על הקשייח המקורי?

ומה עם הדרייברים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים