פורסם 2014 ביולי 2211 שנים קניתי asus n550jv ושדרגתי ל 128 ssd +hdd המקורי במתאם במקום הcd ו-16 g ram יש לי בעייה שקצת קשה לי לשים עלייה את האצבע . לפעמים המחשב עובד לאט בתוכנות, ולפעמים יוצר דיליי במשחקים בדגש על ה לפעמים אני לא מוצא שום חזרתיות. להשוואה מחשב של חבר קרוב שלי i5 8g מריץ משחקים מסויימים יותר מהר ממני ובלי תקיעות שלי יש. ובכלל הרגשה שהמחשב איטי (! ) כמו כן יש לפעמים קריסה רגעית של הדסקטופ. לפתע המסך נעלם וכול האייקונים איתו ונשאר רק שורת ההתחל ערומה מאייקונים . אולי יש איזה כלי איבחון למחשב שיבדוק מה שלומו??! המחשב אובחן באנטי וירוס(nod32) ובתוכנה לגילוי רגולות וטרויאנים אך ללא גילוי מיוחד.... הווינדוס 8 הועתק מהhdd אל הssd שמתפקד ככונן ראשי ... גילוי נאות: השאלה הועלתה כבר בפורום ניידים אך ללא תשובה אז אני מנסה גם פה
פורסם 2014 ביולי 2211 שנים מה הכוונה ״ וינדוס הועתק״כדי להתקין ווינדוס אני ממליץ פורמט מלא של הכונן + התקנה נקיה ללא שום העתקים למינהם ...
פורסם 2014 ביולי 2211 שנים מחבר המחשב הגיע עם hdd רגיל והוספתי ssd. הווינדוס שוכפל מהכונן המקורי ל ssd כי הוא יושב במקום הכונן המקורי. ההעתקה נעשתה על ידי טכנאי...יש להוסיף שהמחשב לא הסתדר כול כך( תאימות של דרייברים למנהם) עם התקנה נקייה של ווינדוס. ולכן הווינדוס המקורי שהגיע עם המחשב שוכפל נערך 2014 ביולי 2211 שנים על-ידי פנחס:)
פורסם 2014 ביולי 2211 שנים המחשב הגיע עם hdd רגיל והוספתי ssd. הווינדוס שוכפל מהכונן המקורי ל ssd כי הוא יושב במקום הכונן המקורי. ההעתקה נעשתה על ידי טכנאי...יש להוסיף שהמחשב לא הסתדר כול כך( תאימות של דרייברים למנהם) עם התקנה נקייה של ווינדוס. ולכן הווינדוס המקורי שהגיע עם המחשב שוכפלהטכנאי הזה לא ממש "טכנאי" ...בכל מצב אין שום סיבה או עניין שהמחשב לא "יסתדר" עם התקנה נקיה של הווינדוס ... שוב ... תפרט את הSSD ותתקין עליו מערכת הפעלה כמו שצריך ולא כמו שעלטיזחנים עושים...
פורסם 2014 ביולי 2211 שנים מחבר לפני שפונים לפרמוט יש אולי דרך לבדוק שזה באמת הווינדוס פגום ולא רכיב אחר? הרי הוספתי גם זיכרון וגם ssd אוו שהכונן המקורי פגום פרמוט אומר שאני משבית את המחשב ליומיים ועוצר עבודה לא בא בקלות.....
פורסם 2014 ביולי 2211 שנים אין לי מושג למה לוקח יומיים לפרמט (אולי עניין של שעה לפירמוט עצמו במיוחד שזה על SSD ועוד שעה להתקין דרייברים \ תוכנות וכ'ו )קודם כל שוללים תוכנה ואחרי זה חומרה ... ( יותר קל וזול להתקין דרייבר מאשר להחליף כרטיס מסך לא? )
פורסם 2014 ביולי 2211 שנים מחבר נניח ואני מפרמט#האם כול הדרייברים יתעדכנו אוטומטית? או שאתצרך לחפש אותם?( כשניסינו להתקין ווינדוס נקי על הssd דרייברים כמו מקלדת מוארת וכפתור אוניברסלי שיש במחשב לא נמצאו ולא היו זמינים באתר של אסוס)#קבלתי ווינדוס עם המחשב ...אני מניח שאתם מדברים על ווינדוס פרוץ (לא שיש לי בעיה עם אחד כזה אבל תקנו אותי אם אני טועה) אי אפשר להשתמש בו ?
פורסם 2014 ביולי 2211 שנים זה כל הרעיון שמחליפים דיסק קשיח צריך להתקין עליו מחדש את המערכת עם כל הדרייברים, לעשות העתק הדבק לדיסק חדש זה מתכון לצרות.
פורסם 2014 ביולי 2211 שנים צריך לעשות Miror לדיסק לא העתק הדבק, שהרי כך נתיב הקבצים עשוי להשתנות לא?התכוונת לזה? http://lifehacker.com/5837543/how-to-migrate-to-a-solid-state-drive-without-reinstalling-windows
פורסם 2014 ביולי 2211 שנים כן. בעיקרון אני מעדיף לעשות פירמוט כי זה כבר הזדמנות לרענן את מערכת ההפעלה.
פורסם 2014 ביולי 2211 שנים מחבר אפשר הסבר על מה מדובר?השכפול של הווינדוס נעשה ע"י מתאם חיצוני כזה מעיין דוק לשני הדיסקים והוא מבצע את ההעתקה ( לא טוב??)
פורסם 2014 ביולי 2211 שנים באופן כללי תמיד טוב לעשות התקנה מחדש של מערכת ההפעלה כאשר מחליפים רכיב קריטי במערכת לדגם אחר במיוחד כונן קשיח. לגבי המירור יש מצב שאיפהשהו בתהליך משהו לא היה בסדר אנחנו לא יכולים לדעת ולכן צריך לתקוף את הבעיה מכיוון אחר.
פורסם 2014 ביולי 2311 שנים מחבר אז ההמלצה היא ווינדוס אחר לא זה שקיים על הקשייח המקורי?ומה עם הדרייברים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.