עבור לתוכן

מסך עם usb hub

Featured Replies

פורסם

שלום

הייתי מבקש לדעת מה השימוש של ה usb hub במסכים בהם זה קיים,האם זה אמור להחליף את החיבור הרגיל בין המחשב למסך?

אם כן,איזהו תצורה עדיפה?

תודה

פורסם

זה לא מחליף את החיבור .....זה משמש לברחבת מספר הכניסות של ה USB וזהו , מתחבר באמצעות כבל USB למחשב וה HUB עובד

פורסם

אתה מכיר את המארזים שיש בהם כניסה לUSB מקדימה נכון ?, יפה, אז ככה יש חוט מקשר בין הכניסה של ה USB מקדימה ללוח אם, וזה בעצם מביא לך את האפשרות לחבר מכשירים אשר פועלים על USB מקדימה. כך גם במסך יש חוט שיוצא ללוח אם, וכך הוא מקשר בין הלוח ולחורים עם הכניסה של ה USB במסך מקדימה ואתה מחבר את ה מכשיר USB שלך לשם.

זה דבר נוח אם יש לך נניח מצלמת רשת ואתה לא מחבר אותה תמיד ורק לעיתים, אז תוכל לחבר אותה במהירות מקדימה וכך גם לנתקה, במקום להגיע אל האחורה של המחשב.

אם זה מחליף את התפקוד של של ה USB PORT שיש לך מאחורי המחשב, זה תלוי איך אתה מגדיר את זה בביוס, או איך שהלוח שלך פועל, יכול להיות שהוא מחליף אוטומטית או שצריך להגדיר בביוס .

מקווה שהבנתי למה התכוונת. :)

פורסם
  • מחבר

אם כך לא ניתן להשתמש ב usb לחיבור ישיר למחשב(לצורך צפייה)?הבנתי נכון?

פורסם

אתה יכול לחבר להאב עכבר, ג'ויסטיק, מדפסת וכל מה שלא צורך הרבה מתח

פורסם
  • מחבר

איזה דיכאון.אם כך, יש למישהו רעיון כיצד ניתן לחבר בין המחשב למסך המרוחק ממנו כ 15 מטרים ולא באופן אלחוטי?

פורסם

מסוף??

פורסם

את לא מחבר אותה ללוח אם ........אתה מחבר את הכבל לכניסת USB שיש לך מאחורה וזהו ואתה יכול להשתמש גם בחיבור של הUSB שיש לך על הלוח וגם עם ההרחבה

אתה יכול לקנות הרבה כבל של מסך ומחברים ולחבר את זה .

פורסם
  • מחבר

זה לא מסוף.אני פשוט צריך העברת תמונה לחלק אחר בבית,ע"מ לפקח על פעולות מסויימות במחשב,בשעה שאני לא לידו.

114508534 ,לא הבנתי כל כך את תשובתך.עם איזה כבל לבצע את החיבור והאם אין נפילה באיכות בשל האורך?

פורסם

הוא התכוון שתיקח מלא כבלים של מסך ותחבר אותם זכר נקבה זכר נקבה וכך הלאה עד שתגיע למסך

יכולה להיות נפילת סיגנל למרות שאף פעם לא ניסיתי

אני הצעתי שתקנה איזה מסוף או מחשב ממש זול שיהיה מחובר למסך ולאית'רנט ותוכל להתקין עליו תוכנת שליטה מרחוק

פורסם
  • מחבר

מה עלות כספית של העסק הזה?נראה לי קצת מוגזם לקנות מחשב שלם רק כדי להעביר תמונה.לא כך?

פורסם

ברור שזאת לא האופציה הזולה

התכוונתי אם יש לך מחשב ישן שלא בשימוש אבל אתה יכול לקמבן איתו משהו

פורסם
  • מחבר

נגיד שאני הולך על הפתרון שהצעת,מה לדעתך המפרט המינימלי הדרוש כדי להעביר תמונת וידאו?

תודה

פורסם

אחי אל תקנה בשום אופן

רק אם יש לך ביית ואין לו שימוש

כי זה באמת ביזבוז לקנות מחשב בשביל זה

בטוח שישי איזשהו כבל באורך כזה

תתקשר לזיגזג אני בטוח שהם ישמחו לענות לך

בכל מקרה זה צריך להיות המפרט הכי פשוט בעולם

פורסם
  • מחבר

burton ,תודה על התשובות בשעה כזו.נראה לי שבאמת כדאי לחפש כבל ארוך.

לילה טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים