פורסם 2004 במרץ 921 שנים שלוםהייתי מבקש לדעת מה השימוש של ה usb hub במסכים בהם זה קיים,האם זה אמור להחליף את החיבור הרגיל בין המחשב למסך?אם כן,איזהו תצורה עדיפה?תודה
פורסם 2004 במרץ 921 שנים זה לא מחליף את החיבור .....זה משמש לברחבת מספר הכניסות של ה USB וזהו , מתחבר באמצעות כבל USB למחשב וה HUB עובד
פורסם 2004 במרץ 921 שנים אתה מכיר את המארזים שיש בהם כניסה לUSB מקדימה נכון ?, יפה, אז ככה יש חוט מקשר בין הכניסה של ה USB מקדימה ללוח אם, וזה בעצם מביא לך את האפשרות לחבר מכשירים אשר פועלים על USB מקדימה. כך גם במסך יש חוט שיוצא ללוח אם, וכך הוא מקשר בין הלוח ולחורים עם הכניסה של ה USB במסך מקדימה ואתה מחבר את ה מכשיר USB שלך לשם. זה דבר נוח אם יש לך נניח מצלמת רשת ואתה לא מחבר אותה תמיד ורק לעיתים, אז תוכל לחבר אותה במהירות מקדימה וכך גם לנתקה, במקום להגיע אל האחורה של המחשב. אם זה מחליף את התפקוד של של ה USB PORT שיש לך מאחורי המחשב, זה תלוי איך אתה מגדיר את זה בביוס, או איך שהלוח שלך פועל, יכול להיות שהוא מחליף אוטומטית או שצריך להגדיר בביוס . מקווה שהבנתי למה התכוונת.
פורסם 2004 במרץ 921 שנים מחבר איזה דיכאון.אם כך, יש למישהו רעיון כיצד ניתן לחבר בין המחשב למסך המרוחק ממנו כ 15 מטרים ולא באופן אלחוטי?
פורסם 2004 במרץ 921 שנים את לא מחבר אותה ללוח אם ........אתה מחבר את הכבל לכניסת USB שיש לך מאחורה וזהו ואתה יכול להשתמש גם בחיבור של הUSB שיש לך על הלוח וגם עם ההרחבה ***************************************** אתה יכול לקנות הרבה כבל של מסך ומחברים ולחבר את זה .*****************************************
פורסם 2004 במרץ 921 שנים מחבר זה לא מסוף.אני פשוט צריך העברת תמונה לחלק אחר בבית,ע"מ לפקח על פעולות מסויימות במחשב,בשעה שאני לא לידו.114508534 ,לא הבנתי כל כך את תשובתך.עם איזה כבל לבצע את החיבור והאם אין נפילה באיכות בשל האורך?
פורסם 2004 במרץ 921 שנים הוא התכוון שתיקח מלא כבלים של מסך ותחבר אותם זכר נקבה זכר נקבה וכך הלאה עד שתגיע למסךיכולה להיות נפילת סיגנל למרות שאף פעם לא ניסיתיאני הצעתי שתקנה איזה מסוף או מחשב ממש זול שיהיה מחובר למסך ולאית'רנט ותוכל להתקין עליו תוכנת שליטה מרחוק
פורסם 2004 במרץ 921 שנים מחבר מה עלות כספית של העסק הזה?נראה לי קצת מוגזם לקנות מחשב שלם רק כדי להעביר תמונה.לא כך?
פורסם 2004 במרץ 921 שנים ברור שזאת לא האופציה הזולההתכוונתי אם יש לך מחשב ישן שלא בשימוש אבל אתה יכול לקמבן איתו משהו
פורסם 2004 במרץ 921 שנים מחבר נגיד שאני הולך על הפתרון שהצעת,מה לדעתך המפרט המינימלי הדרוש כדי להעביר תמונת וידאו?תודה
פורסם 2004 במרץ 921 שנים אחי אל תקנה בשום אופןרק אם יש לך ביית ואין לו שימוש כי זה באמת ביזבוז לקנות מחשב בשביל זהבטוח שישי איזשהו כבל באורך כזהתתקשר לזיגזג אני בטוח שהם ישמחו לענות לךבכל מקרה זה צריך להיות המפרט הכי פשוט בעולם
פורסם 2004 במרץ 921 שנים מחבר burton ,תודה על התשובות בשעה כזו.נראה לי שבאמת כדאי לחפש כבל ארוך.לילה טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.